Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
У меня появилось стойкое подозрение, что ты пытаешься всех наебать, маленький

о как...а я всеголишь юлю погладил против шерсти...и то только в мыслях :D Интересно, в какой храм она пошла бы...в РПЦ, или в помесный?

о как...а я всеголишь юлю погладил против шерсти...и то только в мыслях :D Интересно, в какой храм она пошла бы...в РПЦ, или в помесный?

Она патриот и выбрала бы украинский.
Это, типа, задрочка?

Она патриот и выбрала бы украинский.
Это, типа, задрочка?

Да ну какая задрочка. Если бы мне поручили составить расстрельный список из 10 фамилий, она бы заняла почетную бронзу в нем :кручусь:
Кстати. Порошенко в этот список не попал бы :незнаю: он не достойный кандидат. слишком большой конкурс на одно место в таком списке

Да ну какая задрочка. Если бы мне поручили составить расстрельный список из 10 фамилий, она бы заняла почетную бронзу в нем
У вас явно что-то личное. Не дала, потому что ноги не моешь?

я наверное дальтоник, но на этом графике показано, что инфляция ушла в потолок, а зп осталась почти на том же уровне. И это график в гривне. Как не крути, но в баксах все полиняли. 600 басов зп была нормой при дешевой комуналке. Теперь норма - 350, при комуналке в 100. Грубо говоря, раньше у человека на руках оставалось 500 баксов. А сейчас остается 200.

Я мабуть один з довбойобів, котри трішечкі уявляє собі скільки коштує грошей доба миру, щоб зараз тут всі *****діли про ***ового Пороха.
Дивно від тебе таке читати, бо ти теж маєш то знати, ну або ***рили не замилюючись скільки воно коштує.

Почему ты так думаешь?

я свечку не держал, но чет имею мнение, что позиции у них и взгляды на жизнь уже давненько противоположные. Взять хотя бы позиции на судьбоносном РНБО. Да и Турчинов не хватался за власть, хотя тогда у него были все возможности для этого. А юля по головам и трупам строевым пойдет, лишь бы дорваться. По этому, тому же Турчинову лично у меня есть доверие как государственнику. Хотя может это и чушь, но я считаю, что он не конченый.

****ые порохоботы - где вас *****асов берут?

Я мабуть один з довбойобів, котри трішечкі уявляє собі скільки коштує грошей доба миру, щоб зараз тут всі *****діли про ***ового Пороха.
Дивно від тебе таке читати, бо ти теж маєш то знати, ну або ***рили не замилюючись скільки воно коштує.

доба миру може вийти коштовніша за добу війни. Кільькість БК, котрі тупо просрані на складах - врази більше, ніж якщо б ми тима ракетами стріляли у кожен куст. Я не хочу писати купу тексту речей, котрі прості та дешеві у виконані, та дуже очевидні, але не робляться цілеспрямовано.

Я тут подумав, що якщо я не бачу сенсу у виборах, то мабуть варто голосувати за теперішню владу (бо мого кандидата, як я його бачу - не має взагалі, мені ні за кого голосувати серед тих кандидатур, які запропоновані). Але це лише підтверджує моє маленьке право казати очевидні вимоги до влади, бо я їй довіяю у тому числі і своє життя, я ж до Марбельї не полечу. Більш того, ці вимоги не стосуються на пряму з моїм добробутом та прибутками. Я не вимагаю більше пенсій, зарплат, дешевої комуналки, чи щось у такому дусі. Але коли я кажу про маленькі доходи у цієї темі, то я кажу що це одна з жертв. Жертв на яку йде суспільство для досягнення мети. І казати суспільству, що це все ***ня і не правда, що нам здалося - то є нівелювання цих жертв. Коли не робляться очевидні речі - це теж нівелювання. Коли топчимося на одному місці, і так далі.
Хоч це і не приємно, і навіть нескромно, але постійно треба тикати це у пики можновладців можливими та доступними засобами, щоб не втрачали землю під ногами.
..знову купа букв...нафіг, простині ніхто не читає. Владу влаштовує все як є. А мене - ні. І я потребую не відписок і статистики, а конструктивної дії. Хоча влада вже на стільки охуєла порівняно з 14-15 роком, що вже навіть не переймається відбехуванням. А просто ігнорує запити активної частки суспільства, і все. Таке закінчується хуєво для всіх.

Я думаю, что эта германская дама, которая не является патриоткой Украины, тут неспроста тусуется.
вот вот - самые большие патриоты Украины живут ооооочень далеко от ... Украины

3/4 осиротевших рыгов, остальные ***знаетчто

рили рыги так топят? Не ну если взять того же мальчика с лицом куринной сраки, тарасыка березовца или тарасыка чорновила - то вы таки правы))) Эти ***ди при любой власти будут властный детородный орган во рту держать

Назад
Зверху Знизу