Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Та вони практично як сльоза!
сколько лет машине? :курю:
тебе все равно вскрывать фару - лучше поменяй сейчас - сами стекла стоят хруйню (на тайоту что то типа 2000 грн за пару) а вот переклеить их - стоит крепко дороже. Если уже и лезешь туда - то поменяй лучше сразу и бронепленкой обклей.

сколько лет машине? :курю:
тебе все равно вскрывать фару - лучше поменяй сейчас - сами стекла стоят хруйню (на тайоту что то типа 2000 грн за пару) а вот переклеить их - стоит крепко дороже. Если уже и лезешь туда - то поменяй лучше сразу и бронепленкой обклей.
2014 р
Про яке скло йде мова? Зовнішнє??

Тому вирішив псіханути - замовив бі-лед лінзи. хіт у середньому класі AMS ORIGINAL A3 MAX 5500K 3.0 F/R
скупий платить тричі :)
якщо ще є час, то попроси підібрати якусь заводську хомологовану ксенон чи лед лінзу замість цього сміття з чіткою СТГ

2014 р
Про яке скло йде мова? Зовнішнє??
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

вот это. 11 лет машине как бы тоже срок и сто пудов оно уже мутное. я себе поменял - просто прозрел. А ухайдокал родные стекла полировкой. Если после полировки сразу же не наклеить бронепленку, то ***** настает от полугода до года. Мутнеют, желтеют и хруй ты там СТГ нормальную увидишь из за этого. Если решил распаковывать фару что бы линзы ставить очень рекомендую и стекла поменять. А там сам думай конечно..

ухайдокал родные стекла полировкой. Если после полировки сразу же не наклеить бронепленку, то ***** настает от полугода до года.
Поліровка та бронеплівка це ще +3500 грн. А я дещо обмежений по фінансам зараз ((

Поліровка та бронеплівка це ще +3500 грн. А я дещо обмежений по фінансам зараз ((
окей, тогда через пол годика заплатишь еще +2500 за броню и +6000 за переклейку стекол. Ну и за сами стекла. :курю:

Перш ніж заказувати щось- краще спочатку спитай порад:) . Робив 3роки тому за 1200грн. поліровку помутнілих фар та одразу плівку поклеїв. І навіть на штатних галогенах стало відчутно краще. Без плівки все вірно сказали - краще не поліруй.

Так я їх і начитався попередньо, в чаті харківських мегановодів:незнаю:
Ну тоді роби ще спробу) . А взагалі думаю що в тебе вже самі фари вигоріли , бо скло як сльоза (бо мабуть напідорили перед продажем) і інші лампи не дуже допомогли.

Ну тоді роби ще спробу) . А взагалі думаю що в тебе вже самі фари вигоріли , бо скло як сльоза (бо мабуть напідорили перед продажем) і інші лампи не дуже допомогли.
Завтра віджену машину в майстерню, і нехай роблять все, що вважають за необхідне. Якщо що, грошей позичу у когось 😂

А дизель на трасі доволі прикольна штука

Вкладення

• IMG_1433.webp
    IMG_1433.webp
    112.5 КБ · Перегляди: 23
Останнє редагування:
Подкажите контакты по ремонту авто генераторов в Куеве :курю:

Це пиж 308, 1.6 на роботі. Був здивований, але виявилась доволі приємною тачкою (за свій бюджет).
Хоча меню мультимедіа м'яко кажучи, дивне.
Французы на любителя.Много чего странного

Бі-лед лінзи встановили, щойно проїхався на ближньому містом 6 км, з майстерні до дому, прозрів від нової його якості. Абсолютно інший рівень, у порівнянні з ледами в рідних лінзах, а про штатне взагалі мовчу!
Довольний шопєздєц!!!

Лінзи: 6990 грн
Робота + перехідні рамки + "обманка": 6600 грн.
Більше нічого не знадобилося.

Назад
Зверху Знизу