Статус: Офлайн
Повідом.: 6400
Повідом.: 6400
поганяй нідфорспід, ну блін )Яка різниця в контексті "відчути себе гонщиком"? Я не розумію.
давай розвивати твою думку далі, якщо хочеться відчути себе спортсменом то одягніть однакові кросівки і бігайте по велодоріжці?Я спробую ще раз пояснити мою думку.
На трек-днях на хот-хетчах ви ж не разом ганяєтесь, у вас там тайм атак, правильно? Бо інакше свого корча було б жалко. Ну, мені так точно. Я не хотів би ганятись із кимось на свої власній єдиній машині.
А якщо ви ганяєтесь один за одним по одному і тому самому маршруту\колу, то краще вже в картінгу, де лише твоя майстерність впливає, бо всі в однакових умовах.
А що показує ваша тайматак? Та ніщо. Що Вася на найшвидшій машині швидше Вані на ненайшвидшій машині. Чи що Ваня не швидше на найшвидшій машині. Чи що? І що це доводить? Що ти кращий пілот чи що в тебе краща машина?
кожен нехай ганяється як хоче, доки це не на публічних дорогах відбувається. чуваки пиляють свої тачки. ганяються в соло самі з собою. або не в соло.

Кузовные трек дни и картинг разнятся всем, кроме того что и там и там есть ДВС и 4 колеса.