Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Яка різниця в контексті "відчути себе гонщиком"? Я не розумію.
поганяй нідфорспід, ну блін )
Я спробую ще раз пояснити мою думку.
На трек-днях на хот-хетчах ви ж не разом ганяєтесь, у вас там тайм атак, правильно? Бо інакше свого корча було б жалко. Ну, мені так точно. Я не хотів би ганятись із кимось на свої власній єдиній машині.
А якщо ви ганяєтесь один за одним по одному і тому самому маршруту\колу, то краще вже в картінгу, де лише твоя майстерність впливає, бо всі в однакових умовах.
А що показує ваша тайматак? Та ніщо. Що Вася на найшвидшій машині швидше Вані на ненайшвидшій машині. Чи що Ваня не швидше на найшвидшій машині. Чи що? І що це доводить? Що ти кращий пілот чи що в тебе краща машина?
давай розвивати твою думку далі, якщо хочеться відчути себе спортсменом то одягніть однакові кросівки і бігайте по велодоріжці?
кожен нехай ганяється як хоче, доки це не на публічних дорогах відбувається. чуваки пиляють свої тачки. ганяються в соло самі з собою. або не в соло.

ну так, а про A112 Abarth, сімки, альфаромео, рено 5 що передували першому гольфу гті ми звісно забудемо.
Так, ти правий, вони були раніше.
Але проблема в тому, хто і як використовує терміни.
Бо "хот хетч" як термін взагалі використали вперше в 1985 році в ЮК.

Доречі, не забуваємо донатити вікіпедії.

Бо "хот хетч" як термін взагалі використали в 1985 році в ЮК.
ну ти ж розумієш що терміни зʼявляються здебільшого ретроспективно описуючі якесь вже існуюче явище

Тобто повернулись в самий початок до висловлення "кому взагалі драг цікаво дивитись", де ти сам із собою не згоден. :D
я там неправильно висловив свою ж думку і розумію чого ти дочепився до того ) драг це теж дисципліна, там цікаво і всьо такоє. я з цим не хотів сперечатись.
але я справді не розумію кому було б цікаво дивитись заїзд підготовленої до гонки по прямій бехи з кільцевою фістахою.
(хоча он редбул знімає відоси де різнодисциплінові винищувач, ф1, мотогп і ще там щось драгаються між собою і народу це заходить і це типу теж мабуть "автоспорт" з приставкою поп)

але я справді не розумію кому було б цікаво дивитись заїзд підготовленої до гонки по прямій бехи з кільцевою фістахою
Чого підготовленої бехи? Начебто звичайна на якомусь стейджі.
І не кільцева фістаха (тобто фієста), а фокус ст. Також з тюнингом.

Останнє редагування:
Чого підготовленої бехи? Начебто звичайна на якомусь стейджі.
І не кільцева фістаха (тобто фієста), а фокус ст. Також з тюнингом.
Первый стейдж на 335d против 3го на Focus ST

Смысла гоняться по херовому покрытию в конце ноября не вижу.
Весной и на новой летней резине - влегкую.

Время 100-200 я выложил - 14,5 .
Авансом верю в порядочность оппонента, который выложит свое.

Бо "хот хетч" як термін взагалі використали вперше в 1985 році в ЮК.

Доречі, не забуваємо донатити вікіпедії.
Хот Хэтч - это "выглядит обычно, едет быстро, стоит недорого"
Разве что Рено 5 Турбо подходит.

Та боже упаси, я такой же ******* как и все вокруг, кто не сподобился на законных основаниях свалить из этой клоаки до закрытия границ.
Чувствую скоро Валера пополнит. список персон нон гранта в своем блек листе

Все навпаки взагалі-то. Метильні миють найкраще.
Тут майже немає тих морозів і вже не страждаю.
А от в Харкові неметильні штиняли + замерзали на склі на ходу при -15 і нижче. Це просто тупо небезпечно.
Метильные не отмывают ничего кроме пыли. Если динозавр в лобовое прилетел и метильная отмывачка, все, пиши пропало, только щётка только *******.
У меня при реальных -20 ничего не замерзало, так что моя твоя непонимать. Имеет у тебя просто омывачка гавно была?

Ну я б не сказав, що драг - попса.
Але я не розумію оцього хейту типу "кому то взагалі цікаво таке дивитись".
Якщо воно існує і його дивляться - комусь це все ж таки цікаво.
І такі думки вголос просто принижують іншу групу людей, до якої ти не належиш.
Я хз про что вы вообще говорите, но из того что вы говорите напрашивается 2 коментария:
1. Драг становится спортом, если у тебя хотя бы Колорадо или Субурбан, который с места может буксонуть и нарисовать донат, на что большинство современных даунсайзнутых авто не способны. А иначе это просто нажми газульку и не отпускай пока не усрешься.
2. Популярность драга столовых авто, вполне обьяснима, каждый Вася на стоковой киа или престарелом баварце может почувствовать (хз как оно будет на русском) дотичним до большого спорта ;)

Тоха, то що, це вашій владі на вас начхати, бо не заборонили ще метанольну і ти себе травиш, чи вона не така вже й небезпечна? Ти чомусь проігнорував це питання.

у німців повністю заборонена? в Польщі етанольні/метанольні не продають тільки фізособам, на фірму можна купувати
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

З 9 травня 2019 року заборонено продаж рідин для миття вікон або антифризів для вікон, які містять більше 0,6 відсотка метанолу. Антифриз ні в якому разі не можна переливати в пляшки для напоїв. Люди, які вживають метанол, можуть осліпнути або навіть померти.
Це також через алкоголізм, а не через небезпеку вдихання.
Бо
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:

Метанол легко всмоктується при вдиханні, проковтуванні або контакті зі шкірою. Він швидко розподіляється в організмі через рідини організму. Невеликі кількості виводяться в незміненому вигляді через легені та нирки.
Але мене, нащастя, це тут не парить. Мені майже не доводиться використовувати омивач. Ані літом, ані взимку. В мене ще певно майже повний бачок з моменту купівлі машини в Лютому.
Та й морозів немає. Тому навіть всі ці новомодні рідини не замерзають на ходу на склі.

https://en.wikipedia.org/wiki/Methanol

З травня 2018 року метанол був заборонений в ЄС для використання в омивачах вітрового скла або розморожуванні через ризик його споживання людиною в результаті отруєнь метанолом у Чеській Республіці в 2012 році.
Тобто алкоголіки його пили і його вирішили заборонити, замість того, щоб додати бітрекс чи щось таке.
А лугали носяться інтернетом з його "токсичністю".

Ось так полізуть *********** на ЄС, а там вже нема й метанолу щоб залишати на шляху наступаючих.

Назад
Зверху Знизу