Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Выборы 2019 года в Украине показали, что ты ошибаешься. Да и в Германии тоже мух многовато голосует за ****о.
Дивный новый мир.
Це лише твоя думка, яку ти сприймаєш за реальність.

Це лише твоя думка, яку ти сприймаєш за реальність.
Ну да, конечно. Я, в отличии от тебя, на своей шкуре ощущаю результаты голосования за популистов, клептократов и *****асов.
У тебя тоже есть все шансы ощутить это на себе после следующих парламентских выборов. Хотя, конечно, не хотелось бы.

Ти, звісно, можеш бути незгодним, твоє право.
Тобі, певно, подобається відризнятись від маси. Думати, що ти краще. Що всі інші - бидло та мухи, лише ти один - бджола.

Ти, звісно, можеш бути незгодним, твоє право.
Тобі, певно, подобається відризнятись від маси. Думати, що ти краще. Що всі інші - бидло та мухи, лише ти один - бджола.
Та боже упаси, я такой же ******* как и все вокруг, кто не сподобился на законных основаниях свалить из этой клоаки до закрытия границ.

Статистика переглядів драгу на carwow натякає що багатьом, м'яко кажучи.
:trollface:
з точки зору глядачів може і так, бо попса вона і є попса. нема тут з чим сперечатись.
з точки зору спортсменів теж сперечатись ніби нема про що, бо зрозуміло що тачки побудовані для різних дісциплін не варто між собою порівнювати.
якщо звісно не вмикати в собі дитину в стилі "форд лайно, а у мого батька бемеве, він 180 ганяє"

з точки зору глядачів може і так, бо попса вона і є попса. нема тут з чим сперечатись.
з точки зору спортсменів теж сперечатись ніби нема про що, бо зрозуміло що тачки побудовані для різних дісциплін не варто між собою порівнювати.
якщо звісно не вмикати в собі дитину в стилі "форд лайно, а у мого батька бемеве, він 180 ганяє"
Ну я б не сказав, що драг - попса.
Але я не розумію оцього хейту типу "кому то взагалі цікаво таке дивитись".
Якщо воно існує і його дивляться - комусь це все ж таки цікаво.
І такі думки вголос просто принижують іншу групу людей, до якої ти не належиш.

Хот-хетчі також не для треків створені, що ви там щось намагаєтесь показати.
Вони створені не для спортсменів.
Вони створені поврумати на вулицях міст (ненавиджу) або для задоволення на вузьких та непрямих заміських дорогах або взагалі на гірських перевалах.

Як на мене, то якщо тобі кортить відчувати себе гонщиком, то треба займатись картингом на картодромах. Ось де майстерність пілота відіграє роль.
А ось це страждання на кожень день заради поодиноких трек-днів - то для мазохистів, коли ще й не майстерність пілота на першому місці.

Як на мене, то якщо тобі кортить почувати себе гонщиком, то треба займатись картингом на картодромах.
ну це ж буквально інша дисципліна.
чи крім опенвілс гонок більше нема, а все інше це для "то для мазохистів, коли ще й не майстерність пілота на першому місці."

Яким чином?
Таке саме асфальтове коло.
Це ж не бездоріжжя чи пряма.
бо картінг це початковий етап для open wheels гонок. далі різні варіанти F болідів тощо.
кузовні гонки це інше взагалі і шкм та ралі лише один з підвидів цього.

бо картінг це початковий етап для open wheels гонок. далі різні варіанти F болідів тощо.
кузовні гонки це інше взагалі і шкм та ралі лише один з підвидів цього.
До чого тут кузовні гонки в конексті хот-хетчей на трек-днях? :)

До чого тут кузовні гонки в конексті хот-хетчей на трек-днях? :)
бо хотхетч має кузов і це вже кузовник. карт не має кузова і має свої особливості керування. це буквально різні дисципліни хоч і можна ганяти на умовно одних і тих самих "асфальтах"

Як на мене, то якщо тобі кортить відчувати себе гонщиком, то треба займатись картингом на картодромах. Ось де майстерність пілота відіграє роль.
А ось це страждання на кожень день заради поодиноких трек-днів - то для мазохистів, коли ще й не майстерність пілота на першому місці.
У меня есть служебная шкода на каждый день. Да и такси. А фокус в данный момент больше стоится чем ездит.
Картинг тоже катаю, но это не совсем то.

бо хотхетч має кузов і це вже кузовник. карт не має кузова і має свої особливості керування. це буквально різні дисципліни хоч і можна ганяти на умовно одних і тих самих "асфальтах"
Яка різниця в контексті "відчути себе гонщиком"? Я не розумію.

Я спробую ще раз пояснити мою думку.
На трек-днях на хот-хетчах ви ж не разом ганяєтесь, у вас там тайм атак, правильно? Бо інакше свого корча було б жалко. Ну, мені так точно. Я не хотів би ганятись із кимось на свої власній єдиній машині.
А якщо ви ганяєтесь один за одним по одному і тому самому маршруту\колу, то краще вже в картінгу, де лише твоя майстерність впливає, бо всі в однакових умовах.
А що показує ваша тайматак? Та ніщо. Що Вася на найшвидшій машині швидше Вані на ненайшвидшій машині. Чи що Ваня не швидше на найшвидшій машині. Чи що? І що це доводить? Що ти кращий пілот чи що в тебе краща машина?

Назад
Зверху Знизу