Також з обновок.
Оновився новою орендою. Ціни на оренду в А-Д зросли дуже дохуя за останній рік-два, так що лендлорд «запропонував» не продовжувати оренду (або домовитись на більшу суму).
Також нам вже дуже надокучила та квартира в хмарочосі за всі 8 років: ліфтів чекати довго, людей дохуя аж бісить, балконів нема, вікна конструктивно не відчиняються, вентиляція душна. А на той наворочений висячий сад з басейнами й спортзалами та всією хуєтою я ходив останній раз мабуть ще до ковіду. На парковці пітнію поки допиздую від дверей до свого місця.
Нова квартира має трошки меншу площу (десь на 10 квадратів), але планування краще, нам вона прямо з першого погляду сподобалась. Також замість ванни тільки душова.
В квартирі ремонт і кухонні та ванні меблі нові та свіжі, потужно працює вентиляція та кондиціонер. Сам будинок невеличкий, ліфти бігають швидко, людей мало, в підземному паркінгу від дверей до машини йти кілька кроків. Паркомісця десь на пів-футу вужчі. Висячих садів немає правда
Мотоцикл не довелось тулити в якийсь «неофіційний» куток, охоронець показав спеціально призначені мото місця (безкоштовний бонус).
Невеличкий спортзал в сусідній башті до якої йти 30 метрів, дружині сподобалось. Я в зал не ходжу, я проти фізкультури

Ми нарешті добре спимо на новому місці.
Будинок не входить в якийсь великий комплекс, так що він якби посеред ніхуя, але АЗС є прямо через дорогу
В підсумку: понтів менше, але все зручніше, на жаль дорожче.
Муверів наймали для перевозки меблів і побутової техніки. Більшість власних речей попакували і в кілька ходок поперевозили на Патролі.
Фото посеред переїзду, з тим що вантажили і возили самі.