Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Також з обновок.

Оновився новою орендою. Ціни на оренду в А-Д зросли дуже дохуя за останній рік-два, так що лендлорд «запропонував» не продовжувати оренду (або домовитись на більшу суму).

Також нам вже дуже надокучила та квартира в хмарочосі за всі 8 років: ліфтів чекати довго, людей дохуя аж бісить, балконів нема, вікна конструктивно не відчиняються, вентиляція душна. А на той наворочений висячий сад з басейнами й спортзалами та всією хуєтою я ходив останній раз мабуть ще до ковіду. На парковці пітнію поки допиздую від дверей до свого місця.

Нова квартира має трошки меншу площу (десь на 10 квадратів), але планування краще, нам вона прямо з першого погляду сподобалась. Також замість ванни тільки душова.

В квартирі ремонт і кухонні та ванні меблі нові та свіжі, потужно працює вентиляція та кондиціонер. Сам будинок невеличкий, ліфти бігають швидко, людей мало, в підземному паркінгу від дверей до машини йти кілька кроків. Паркомісця десь на пів-футу вужчі. Висячих садів немає правда :D

Мотоцикл не довелось тулити в якийсь «неофіційний» куток, охоронець показав спеціально призначені мото місця (безкоштовний бонус).

Невеличкий спортзал в сусідній башті до якої йти 30 метрів, дружині сподобалось. Я в зал не ходжу, я проти фізкультури :D
Ми нарешті добре спимо на новому місці.

Будинок не входить в якийсь великий комплекс, так що він якби посеред ніхуя, але АЗС є прямо через дорогу :D

В підсумку: понтів менше, але все зручніше, на жаль дорожче.

Муверів наймали для перевозки меблів і побутової техніки. Більшість власних речей попакували і в кілька ходок поперевозили на Патролі.

Фото посеред переїзду, з тим що вантажили і возили самі.

Вкладення

• IMG_9676.webp
    IMG_9676.webp
    274.9 КБ · Перегляди: 16
Он уже 100500 раз реализован. Зачем плодить дубликаты, которые потом маинтейнить?
Причем тут дубликаты?
Надо взять тулкит на C# и тулкит на С++ и написать пример.
ЖПТ с этим справился.

Из коробки единого тулкита для Винды / Мака с дотнетом и Винды с плюсами - не было.

Можете вже вважати мене довбойобом, і не забудьте промовити "скупий платить двічі" :D
Мої експерименти з заміною штатних галогенок на ЛЕД в лінзованих фарах Рено Меган 3 закінчилися частковою поразкою.
Якість дальнього світла влаштувала, хоч і не часто доводиться його вмикати, а от ближнє - це фіаско. Начебто, і яскравості побільшало, і СТГ гарна, але все одно враження що світять не так, і не туди, як не крути. Ніхєра толком на ближньому не бачу, ще й зустрічні авто почали час від часу дальняком мені моргати...
Тому вирішив псіханути - замовив бі-лед лінзи. хіт у середньому класі AMS ORIGINAL A3 MAX 5500K 3.0 F/R
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Завтра отримаю, на післязавтра домовився про установку. Сподіваюся, питання якості ближнього світла буде закрито!

До речі, при замовленні цих лінз на офіційному сайті товар можна одразу отримати в Харкові, в магазині "АвтоАудиоЦентр". за розйобаним Фокстротом.

Та вони практично як сльоза!
сколько лет машине? :курю:
тебе все равно вскрывать фару - лучше поменяй сейчас - сами стекла стоят хруйню (на тайоту что то типа 2000 грн за пару) а вот переклеить их - стоит крепко дороже. Если уже и лезешь туда - то поменяй лучше сразу и бронепленкой обклей.

сколько лет машине? :курю:
тебе все равно вскрывать фару - лучше поменяй сейчас - сами стекла стоят хруйню (на тайоту что то типа 2000 грн за пару) а вот переклеить их - стоит крепко дороже. Если уже и лезешь туда - то поменяй лучше сразу и бронепленкой обклей.
2014 р
Про яке скло йде мова? Зовнішнє??

Тому вирішив псіханути - замовив бі-лед лінзи. хіт у середньому класі AMS ORIGINAL A3 MAX 5500K 3.0 F/R
скупий платить тричі :)
якщо ще є час, то попроси підібрати якусь заводську хомологовану ксенон чи лед лінзу замість цього сміття з чіткою СТГ

2014 р
Про яке скло йде мова? Зовнішнє??
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

вот это. 11 лет машине как бы тоже срок и сто пудов оно уже мутное. я себе поменял - просто прозрел. А ухайдокал родные стекла полировкой. Если после полировки сразу же не наклеить бронепленку, то ***** настает от полугода до года. Мутнеют, желтеют и хруй ты там СТГ нормальную увидишь из за этого. Если решил распаковывать фару что бы линзы ставить очень рекомендую и стекла поменять. А там сам думай конечно..

ухайдокал родные стекла полировкой. Если после полировки сразу же не наклеить бронепленку, то ***** настает от полугода до года.
Поліровка та бронеплівка це ще +3500 грн. А я дещо обмежений по фінансам зараз ((

Поліровка та бронеплівка це ще +3500 грн. А я дещо обмежений по фінансам зараз ((
окей, тогда через пол годика заплатишь еще +2500 за броню и +6000 за переклейку стекол. Ну и за сами стекла. :курю:

Перш ніж заказувати щось- краще спочатку спитай порад:) . Робив 3роки тому за 1200грн. поліровку помутнілих фар та одразу плівку поклеїв. І навіть на штатних галогенах стало відчутно краще. Без плівки все вірно сказали - краще не поліруй.

Так я їх і начитався попередньо, в чаті харківських мегановодів:незнаю:
Ну тоді роби ще спробу) . А взагалі думаю що в тебе вже самі фари вигоріли , бо скло як сльоза (бо мабуть напідорили перед продажем) і інші лампи не дуже допомогли.

Ну тоді роби ще спробу) . А взагалі думаю що в тебе вже самі фари вигоріли , бо скло як сльоза (бо мабуть напідорили перед продажем) і інші лампи не дуже допомогли.
Завтра віджену машину в майстерню, і нехай роблять все, що вважають за необхідне. Якщо що, грошей позичу у когось 😂

Назад
Зверху Знизу