Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Вот например с билетами УЗ, да это проблема созданная перекупами, но человек с деньгами просто берет и покупает с переплатой.
Ну я например не знаю где можно купить билет на УЗ с переплатой, и знакомые которые пусть не много, но довольно регулярно ездят Ха-Львов не знают. Как ты перекупишь-перепродашь билет который персональный и привязан к паспорту?

Поэтому, складывается впечатление что проблема билетов УЗ вызвана исключительно УЗ (а точнее их системой бронирования или обилечивания).

Ну я например не знаю где можно купить билет на УЗ с переплатой, и знакомые которые пусть не много, но довольно регулярно ездят Ха-Львов не знают. Как ты перекупишь-перепродашь билет который персональный и привязан к паспорту?

Поэтому, складывается впечатление что проблема билетов УЗ вызвана исключительно УЗ (а точнее их системой бронирования или обилечивания).
Хорошо.
Неудачный пример.

Раньше были бегунки на Барабане,потом бегунки в ГАИ на переоформление.

Ты можешь обойтись и без них
А можешь переплатить и не тратить лишнее время

В общем я лично ничего против переуупрв не имею.

Неудачный пример.

ще "вдаліший" приклад посередників-корупционерів.

Да я согласен. Просто за УЗ глаз, так сказать, зацепился.

Спрос есть - услуга тоже есть. Можешь платить, можешь стоять, можешь с эл очередью разобраться и не платить и не стоять.

И я все равно не понимаю этой пролетарской ненависти, особенно если автор, кхм-кхм, сам не известен своей трудовой деятельностью.

• Це лайк!
Реакції: Econ
ще "вдаліший" приклад посередників-корупционерів.
Ну взагалі-то це не приклад. Це більше схоже на крик душа, або на пвілітра відчізняной зради. Кушайте, але не разплескайте на іньших будь ласка.

Останнє редагування:
Да я согласен. Просто за УЗ глаз, так сказать, зацепился.

Спрос есть - услуга тоже есть. Можешь платить, можешь стоять, можешь с эл очередью разобраться и не платить и не стоять.

И я все равно не понимаю этой пролетарской ненависти, особенно если автор, кхм-кхм, сам не известен своей трудовой деятельностью.
Просто перекуп это человек который тоже несёт риски

И сказать что у него все безоблачно и деньги падают с неба- я бы не сказал.
Как по мне риэлтор и то меньше рискует чем перекуп

Наявність таких паразитів сигналізує про те, що систему треба вдосконалювати.
Щоби процес отримання будь-яких послуг держави був простий і там не було місця для корупції чи можливості спрощення\прискорення за рахунок будь-яких комерсантів.

И тем не менее, что положительного в перекупах? Хоть один пункт?
Для продавца очень положительно, если не хочет с продажей заморачиваться и эпопеей с показами иногда неадекватным покупателям. Я сам машину перекупу мгновенно слил, причем по цене которая меня устраивала.

Кстати по поводу перекупов. Вроде ж новый закон приняли, что дилерам по продаже бу авто теперь не надо на себя машину оформлять. Теперь получается у нас площадки бу авто как на западе будут, а перекупам появилась серьезная конкуренция?

Щоби процес отримання будь-яких послуг держави був простий і там не було місця для корупції чи можливості спрощення\прискорення за рахунок будь-яких комерсантів.
Ага.
Тему и Али Экспресс
Но ты же все равно это не увидишь

За 20 лет на форуме, никого не закидывал в игнор. Иногда интересно почитать бред людей
Закидывал двоих человек.
Неадеквата Альфу и дурачка Б сеть.Та и все.
Б сеть даже давал вознаграждение чтобы найти меня.Охуеть.Он думал что я или на Роднике работаю или где то на заправке.

Б сеть даже давал вознаграждение чтобы найти меня.Охуеть
:eek::D

1759773277253.webp

Вірогідність купити увалене, але намарафечене авто у перекупа набагато більше, ніж у власника.

Це взагалі *****ізм, тому що часу виходить абсолютно однаково що з ними, що без них. Але люди чомусь продовжують звертатися до них

Тіко тут є два нюанси:
- у нас переоформити авто через СЦ або Дію швидше та простіше ніж в Німеччині. Погугли скільки часу займає переоформити корча, коли приватна особа продає приватній особі
- в Німеції також є бігунки. Коли мій друг купував тачку з рук - йому простіше було дати грошей Абдулі, який заповнив всі папери та відніс всі документи, ніж розбиратися та робити це самому

- в Німеції також є бігунки. Коли мій друг купував тачку з рук - йому простіше було дати грошей Абдулі, який заповнив всі папери та відніс всі документи, ніж розбиратися та робити це самому
Да-да, до речі, значно простіше дати грошей Абдулі ніж самому іздити подавати-забирати-чекати документи в незручний час фіг знає куди.

Так що коли там будете радити що тут в Украіні робити, то розберитись спочатку зі своіми арабо-російско-німецькими бігунками :збентежений:

Останнє редагування:
Це взагалі *****ізм, тому що часу виходить абсолютно однаково що з ними, що без них. Але люди чомусь продовжують звертатися до них
Можливо тому що Дія це дуже складно для деяких людей. Або електронна черга це складно, а можливо звикли що іх завжди да ручку водять. Не знаю, я собі-батьками-знайомим оформляв-переоформляв декілька засобів, тільки один раз чекав, всі іньши рази було все швидко і без затримок і без цих "допомагаючих".

Хоча взагалі це не локальний винахід. "Стимулюючий платіж" це широкопоширена практика в краінах 3го і не тільки світу, більше того, в деяких це вважається взагалі нормою. Я навіть колись працював в міжнародній компаніі де іх можна було давати, і компанія іх компенсувала.

Да-да, до речі, значно простіше дати грошей Абдулі ніж самому іздити подавати-забирати-чекати документи в незручний час фіг знає куди.

Так що коли там будете радити що тут в Украіні робити, то розберитись спочатку зі своіми арабо-російско-німецькими бігунками :збентежений:
Довелось прочитати, що там сховано у другому цитуванні.
По-перше, я не зовсім розумію, до чого тут Німеччина взагалі. Моя теза немає прив'язки до будь-якої держави, вона нейтральна. Якщо в Німеччині є така сама проблема, то що, мені неможна про це писати в нейтральному тоні?
По-друге, ви якісь несінитниці обидва несете. Я останній раз онлайн за 5 хвилин перереєстрував мою поточну автівку на мене. До того за тиждень ще за 5 хвилин і ~15€ забронював собі бажані номери. Ніяких бігунків ніде не бачив. Навіть коли в 2017му реєстрував автівку офлайн.
Ба більше, я тоді, 2017 року, писав, що навіть не знаючи на той час німецької, мені вдалося імпортувати і поставити на облік тодішню автівку значно легше і швидше, в порівнянні з тим, як це могло би бути в Україні. Якщо б можливо взагалі без хабарів чи бігунків. Я пам'ятаю, який тоді на митницях в Україні був безлад.

Коли я щось пишу, то пишу з огляду на власний досвід. А не оце "кум-сват-брата мені сказав". :D Якщо комусь там було щось простіше - я тут до чого і що це твердження має доводити?

Останнє редагування:
По-перше, я не зовсім розумію, до чого тут Німеччина взагалі. Моя теза немає прив'язки до будь-якої держави, вона нейтральна. Якщо в Німеччині є така сама проблема, то що, мені неможна про це писати в нейтральному тоні?
Ну так чого-б і не почати зі своей краіни?

Ба більше, я тоді, 2017 року, писав, що навіть не знаючи на той час німецької, мені вдалося імпортувати і поставити на облік тодішню автівку значно легше і швидше, в порівнянні з тим, як це могло би бути в Україні. Якщо б можливо взагалі без хабарів чи бігунків. Я пам'ятаю, який тоді на митницях в Україні був безлад.
Коли я щось пишу, то пишу з огляду на власний досвід. А не оце "кум-сват-брата мені сказав"
Так я теж в 2017 переоформлял мотоцикл за 30 хвилин в сервісном центре без хабарів та бегунків. Не знаю що за безлад і де він там був.

До речі, ти там працював на митниці що ти знаєшь про безлад, або кум сказал?

Ти-ж взагалі девопс і вся твоя проф діяльність має бути на мануалах (тобто на чужих знаннях-досвіді) побудована. Чи ти особливий і у тебе не так? :)

Назад
Зверху Знизу