Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Твой вопрос не имеет смысла
Він має сенс. Просто ти його не розумієш.
Якщо ти не можеш на нього відповісти, не заважай своєму пенсу-корешу, я ж вже сказав один раз. Скільки ще раз повторювати?

Він має сенс. Просто ти його не розумієш.
Якщо ти не можеш на нього відповісти, не заважай своєму пенсу-корешу, я ж вже сказав один раз. Скільки ще раз повторювати?
Ну ок, я инженер и не понимаю. А кто ты там продавец запчастей, добравшийся до ИИ понимаешь. :D
Ты в своей жизни что-то сложнее диодной сборки делал?

Ну ок, я инженер и не понимаю. А кто ты там продавец запчастей, добравшийся до ИИ понимаешь. :D
Ты в своей жизни что-то сложнее диодной сборки делал?
Так, ти ось такий собі інженер, який не розуміє. Так буває.
З чого ти вирішив, що я продавець запчастин? Я не пам'ятаю, щоб ти в мене питав. Я зараз працюю в айті на позиції Senior SRE. Працюю в розробці та оперейшенз нашої хмарної платформи, яку ми ранимо на потужностях\сервісах AWS.
Мені з тобою з точки зору полагодження механизмів змагатись не варто, але свою попередню машину я обслуговував сам. Повністю.

От скажи, навіщо ти мене намагаєшся принизити замість відповіді на просте запитання? Здогадуєшся, куди може привести відповідь? :)

З чого ти вирішив, що я продавець запчастин?
Тут все об этом писали
Я не пам'ятаю, щоб ти в мене питав. Я зараз працюю в айті на позиції Senior SRE.
Это вообще не показатель, у меня брат всю жизнь хуи пинал, в 14 году пошел тогда еще в АТО, и после АТО его переклинило, что бабки можно только в ИТ зарабатывать.
Сейчас в штаты переехал, сеньор в майкрософте и как нифига в электротехнике не понимал, так и не понимает.

Мені з тобою з точки зору полагодження механизмів змагатись не варто, але свою попередню машину я обслуговував сам. Повністю.
Поменять колодки и расчеты - это немного разные вещи.
От скажи, навіщо ти мене намагаєшся принизити замість відповіді на просте запитання? Здогадуєшся, куди може привести відповідь? :)
Если выдумывать свои правила и методы расчета, то можно все что угодно насчитать. Нет ни какой разницы открытая ли система солнце-земля или закрытая, равно как и электрическая система.
Это просто концепт, который означает - сколько энергии пришло, столько и ушло.
Солнце отдает энергию земле, а земля излучает ее приблизительно столько же обратно в космос, иначе температура на земле росла.

Останнє редагування:
Тут все об этом писали
Всі писали? Ти взагалі за словами не слідкуєш.
Ну і на додачу начебто тебе вже ****но вчити про те, що не можна вірити всьому, що пишуть.
Это вообще не показатель
Згоден. Он хоча б на тебе подивитись.
иначе температура на земле росла
Ти не повіриш! :іржач:

Всі писали? Ти взагалі за словами не слідкуєш.
Ну і на додачу начебто тебе вже ****но вчити про те, що не можна вірити всьому, що пишуть.
Ты по уровню развития, как раз тянешь :D
Ты в очередной раз показал, что все твои познания - это твой бытовой опыт.
Можешь погуглить сколько тепловой энергии получает Земля от Солнца в день, а там уже и баланс прикинуть можно.

Образити намагаються, коли немає аргументів, чи коли не можуть донести свою точку зору.
Ти мені в принципі нецікавий, я нічого від спілкування з тобою не отримую. Тому щоби не засмучуватись через тебе, я тебе також до ігнору додам.

Ігор Терехов: Сьогодні передали військовим важливу допомогу – кілька автомобілів та комплекс для роботи з БПЛА.

Сначала было хотел взять свои слова обратно, и может даже порадоваться что магазин нашелся, но потом увидел баннер за спиной :збентежений:

1753798114856.png

Ігор Терехов: Сьогодні передали військовим важливу допомогу – кілька автомобілів та комплекс для роботи з БПЛА.

Сначала было хотел взять свои слова обратно, и может даже порадоваться что магазин нашелся, но потом увидел баннер за спиной :збентежений:

1753798114856.png
А еще можно почитать по ссылке, что 110 броников для мчсников от Харьковского Айти Кластера. Предполагаю что остальное как раз от мэра. Ни в коем случае не являюсь фанатом данного персонажа. Но ты как оппонент второй раз за день выдумываешь, это вызывает опасения.
Так само важливо – захистити тих, хто тримає наш тил. Людей, які першими приїжджають на місця ударів – часто під загрозою повторних атак. Комунальники, які розбирають завали, лагодять мережі, повертають світло і воду. Сьогодні Харків отримав для них 110 бронежилетів від благодійників і великих друзів міста - Kharkiv IT Cluster. Дякую кожному, хто долучився до цієї ініціативи.

Валера, как голубь, *****л на шахматную доску и улетел.

можешь не особо париться - те гаврики еще те поцы. :курю:

А еще можно почитать по ссылке, что 110 броников для мчсников от Харьковского Айти Кластера. Предполагаю что остальное как раз от мэра. Ни в коем случае не являюсь фанатом данного персонажа. Но ты как оппонент второй раз за день выдумываешь,
Нет, я цитирую только то что написано, а вот ты как раз выдумываешь.

И, да ладно, не стесняйся уже. Все свои, так сказать.

это вызывает опасения.
Как опасно жить в Германии. :eek: Береги там себя.

Деякі твої питання я просто проігнорував, бо вони не мають сенсу в даному контексті.

Бо, наприклад, закон збереження енергії він про замкнену систему.
Енергосистема - вона не замкнена.
Не кажучи вже про те, що на зараз є великі накопичувачі енергії акумуляторного типу. Є чи будуються гравітаційного типу. Є багато генеруючих можливостей, які недоцільно дроселювати.
Я тобі рекомендував начебто почитати щось про негативні ціни в Німеччині.
А ти вперся в той закон збереження енергії, як баран. Навіть після того, як я тобі натякнув, що ти думаєш, що все знаєш, а насправді - ні. Як той лугал.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Твої застарілі знання: все, що генерується, споживається.
Факт: ситуційно буває профіцит електроенергії.
Що таке профіцит електроенергії? Це коли її генерується більше, ніж споживається.
То ж твоє твердження невірне.

Дозволяю продовжувати твердити, що лише ти знаєш, як функціонує балансування і об'єднаний енергоринок загалом.
Опять ты со своим ЖПТ и Германией :D и статьями из научно-популярных журналов, типо сад-огород.
Что такое профицит электроэнергии? Как это выглядит? Она в очереди стоит?
Или может речь идет о профиците генерации?

Да, ну и кстати, абсолютно вся энергия которая генеруриется - потребляется.

Останнє редагування:
Давай я почну задавати тобі прості запитання, а ти спробуй не зірватись на лайку і не ігнорувати їх.
Закон збереження енергії про замкнену систему. Так? Так.
Що ми беремо за замкнену систему? Всю сонячну систему? Лише Землю? Окрему енергомережу?
Генератор соедененный проводами с электромотором, Который соеденен валами с генератором, это замкнутая система или нет? :D

Генератор соедененный проводами с электромотором, Который соеденен валами с генератором, это замкнутая система или нет? :D
А навіщо ти мені питанням на питання відповідаєш?

Так, ти ось такий собі інженер, який не розуміє. Так буває.
З чого ти вирішив, що я продавець запчастин? Я не пам'ятаю, щоб ти в мене питав. Я зараз працюю в айті на позиції Senior SRE. Працюю в розробці та оперейшенз нашої хмарної платформи, яку ми ранимо на потужностях\сервісах AWS.

Ну ты ж в курсе, да, что IT - это про инфраструктуру, а разработка это Инжиниринг?

Назад
Зверху Знизу