Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
На тих будках не буває k9k - тому нічого не проворачіваєтВкладиші проворачіваєт. Нада брать.

Вибачитися?Коцнули фарбу на крилі при заміні радіатора.
Що вони мають зробити з цим щоб було правильно й добре виправлено?
А взагалі-то я хз
Може замалювати фарбою що підходить по коду? У них цех кузовщини й деталінгу також є.Вибачитися?А взагалі-то я хз
Ха-хаМоже замалювати фарбою що підходить по коду? У них цех кузовщини й деталінгу також є.
сказать "иншалла"?Що вони мають зробити з цим щоб було правильно й добре виправлено?
Скорее куллюн фи йад Улласказать "иншалла"?
Дякую за пораду! Завтра я заїздитиму до тих чебурашок.Стосовно сколу: як би вони там його не фарбували - під певним кутом буде помітно. Це якщо локально робити підкрас. На світлому металіку буде хоча б трохи, але помітно.
А ось на темних кольорах таке реально повністю, важче потім знайти коцку. Але тут не той випадок. Як по заводу - вже не буде.
Проте, якщо будуть робити якісний підкрас, з розмивкою бази та лаку - помітно буде тільки тому, хто в курсі , або при ретельному огляді. Загалом, локальні підкраси це гарний шматок хліба для детейлінгу, але потрібно бути "на досвіді". Там до хєра та більше нюансів існує, простіше цілу деталь якісно пофарбувати, ніж виводити переходи. Маленькі сколи тому дуже часто просто обробляють точково, щоб не іржавіло, але не намагаються виводити в ідеал - може вийти не так, як хотілось.
Прекрасный совет.Я зубочисткою підфарбовував сколи. Спочатку грунт, потім фарба, лак та заполірувати.
это дешевле. дешевле далеко не всегда - лучше.Если сделать аккуратно то это лучше чем перекрашивать деиаль
В арабии может и да.это дешевле. дешевле далеко не всегда - лучше.
Ага, продавал тачку в Украине, приехало 5 авто экспертов оценивать мою кенгушку. 14 летняя машина с 250к пробега по низу рынка.В арабии может и да.
А тут в Украине когда каждый суслик с толщиномер ом охкенный авто подборщик сложно доказать что перекрашивал деталь из за скола
Я ж о том и говорю.Ага, продавал тачку в Украине, приехало 5 авто экспертов оценивать мою кенгушку. 14 летняя машина с 250к пробега по низу рынка.
А что с радиатором было не так, чтоб его прям менять? Протекал?Коцнули фарбу на крилі при заміні радіатора.