Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Я тебе один секрет открою замкнутых систем в природе не существует, это физический концепт для упрощения расчетов.
Производство = потреблению + потери

А они по твоему не потребители электроэнергии?
Мне кажется, что здесь уместно было бы сделать Валере наглядный пример о том, что будет с одним электрогенератором без нагрузки, куда будет уходить "лишняя" энергия. )))) Может он согласится, что ошибался..

Останнє редагування:
Профицит це поняття скоріше економічне,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, а при "профіциті електроенергії" у виробників електрики одні збитки..
Тобі щось розказували про закон збереження енергії, тобто про щось принципово інше, а не хибне. Мені так здалося..
Я рекомендую повернутись в початок дискусії та зрозуміти її контекст.
Там було щось про "надлишок енергії буде заряджений в акумулятори".
На що той геній відповів, що надлишку енергії не буває. Мовляв її генерують стільки, скільки споживають.
А потім взяв і сам в мене запитав, чи акумуляторні накопичувачи не є споживачами.

Я рекомендую повернутись в початок дискусії та зрозуміти її контекст.
Там було щось про "надлишок енергії буде заряджений в акумулятори".
На що той геній відповів, що надлишку енергії не буває. Мовляв її генерують стільки, скільки споживають.
А потім взяв і сам в мене запитав, чи акумуляторні накопичувачи не є споживачами.
Він мабуть же мав на увазі, що дурних енергетиків майже немає і якщо не знаходиться покупець на зайву енергію, або акумулятори, то генератори енергії просто зупиняють і надлишку не буде.. Схоже, що ти не зацікавлений досягти порозуміння

Мне кажется, что здесь уместно было бы сделать Валере наглядный пример о том, что будет с одним электрогенератором без нагрузки, куда будет уходить "лишняя" энергия. )))) Может он согласится, что ошибался..
Зробіть мені наглядний приклад, що стається з сонячними генераторами краще.
А краще ще раз обидва прочитайте посилання, що я його запостив раніше від компанії-виробника електроенергії.

Він мабуть же мав на увазі, що дурних енергетиків майже немає і якщо не знаходиться покупець на зайву енергію, або акумулятори, то генератори енергії просто зупиняють і надлишку не буде.. Схоже, що ти не зацікавлений досягти порозуміння
Порозуміння вдастся досягти лише тоді, коли він визнає, що сказав дурницю.

Зробіть мені наглядний приклад, що стається з сонячними генераторами краще.
А краще ще раз прочитайте обидва посилання, що я його запостив раніше від компанії-виробника електроенергії.
Та читав я твої посилання, але питання залишились, та ще одно виникло: про що оце ????????????
що стається з сонячними генераторами краще.

Краще розкажіть. Розкажіть краще.
Сенс один і той самий.

Як в закон збереження енергії взагалі вкладається сонячна енергія? Це якщо ми за закриту систему беремо всю сонячну систему? Тоді як до нього можна взагалі апелювати в рамках енергомережі України чи навіть Європи?

Не завжди. В Німеччині, наприклад, інколи виробляють більше і тоді ціни на біржі стають негативними.
А може тут початок " сварки"?

vaycartana

Написал - производится столько, сколько потребляется.. имея в виду не сколько потребно, хотелось би, т.е надо, а сколько получается употребить в данный момент. И о ценах у него нет ничего ибо речь только о физике процесса.. Ты жтого не видишь?

Краще розкажіть. Розкажіть краще.
Сенс один і той самий.

Як в закон збереження енергії взагалі вкладається сонячна енергія? Це якщо ми за закриту систему беремо всю сонячну систему? Тоді як до нього можна взагалі апелювати в рамках енергомережі України чи навіть Європи?
Моє ж ти малесеньке...:D:іржач::):кручусь::ги::добіса:
Немає тут в тебе жодного сенсу, ти не розумієш те, що пишеш.

Ще один порвався.

Останнє редагування:
Он судя по всему дальний родственник покинувшего нас трактора. Только в отличие от Беларуса он оформил подписку на chat GPT, что полностью отключило и так слабые когнитивные функции его надглоточного нервного узла.

Починаєш торгуватись? Це добре.
Що таке профіцит?
Ты опять пытаешься сравнивать экономические термины и физические
giphy.gif

Он судя по всему дальний родственник покинувшего нас трактора. Только в отличие от Беларуса он оформил подписку на chat GPT, что полностью отключило и так слабые когнитивные функции его надглоточного нервного узла.
Да, легкий налет свирида есть.))

.... зашедший в специальный дроноперехватнеческий магазин и обязательно(!) об этом на весь мир сообщить "мы зашли в дроноперехватнеческий магазин и купили жменьку перехватнических дронов! радуйтесь, хомячки, жизня налаживаецца!". :рукалицо: Вот откуда вы такие беретесь?!
Вы-бы дядя Федор или крестик сняли, или трусики одели. Иначе говоря, не понятен посыл, то-ли дроны в магазине не продаются, толи Терехов из покупает и скромно молчит. Хотя, он и так очень красивый, зачем ему еще скромностью себя украшать.

Ну и таки да, судя по их отношеним с Харитией и Кракеном, в магазин они таки не ходят. Помощь воякам в бюджете городе примерно нуль.

А беремся мы, отудда-же откуда и такие как вы. Или возможно вы не из того места откуда все? :збентежений:

Останнє редагування:
Та где тут политика человек новую физику изобрел :-)
Я фізику не винаходив. Я про фізику тільки щодо закону збереження енергії в контексті сонячної енергії запитав. Відповіді не отримав.

Ти взагалі навіщо фізику в контекст того першого твердження притягнув? Щоби що? :)

Чи можна виробити більше, ніж потрібно? Так. Що тоді станеться? Треба кудись дівати. Експортувати. Запасати. Доплачувати, щоби її спожили хоч якось. Там є варіанти.

Вы-бы дядя Федор или крестик сняли, или трусики одели. Иначе говоря, не понятен посыл, то-ли дроны в магазине не продаются, толи Терехов из покупает и скромно молчит. Хотя, он и так очень красивый, зачем ему еще скромностью себя украшать.

Ну и таки да, судя по их отношеним с Харитией и Кракеном, в магазин они таки не ходят. Помощь воякам в бюджете городе примерно нуль.

А беремся мы, отудда-же откуда и такие как вы, родной. Или ты не из того места откуда все? :збентежений:
Давно изучал бюджет?

Я фізику не винаходив. Я про фізику тільки щодо закону збереження енергії в контексті сонячної енергії запитав. Відповіді не отримав.

Ти взагалі навіщо фізику в контекст того першого твердження притягнув? Щоби що? :)

Чи можна виробити більше, ніж потрібно? Так. Що тоді станеться? Треба кудись дівати. Експортувати. Запасати. Доплачувати, щоби її спожили хоч якось. Там є варіанти.
Тому що проблема "профіциту" без фізики розглядатись не може. Повторюєш одне й те ж.. сто раз... :нудно::нудно::нудно:

Назад
Зверху Знизу