Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Як раз тільки під час війни щось значуще й робиться. Потім це цементується у статути, автори бронзуються, і так до наступної великої війни.
это ты сейчас описал ситуацию которая произошла в совковской армии во временя второй мировой. так произошло не потому, что по другому нельзя было. ;)

это ты сейчас описал ситуацию которая произошла в совковской армии во временя второй мировой. так произошло не потому, что по другому нельзя было. ;)
Все армии очень сильно меняются во вреия войн.

Image.webp

Ты так говоришь, как будто ты мои вопросы отвечаешь :-)
Деякі твої питання я просто проігнорував, бо вони не мають сенсу в даному контексті.

Бо, наприклад, закон збереження енергії він про замкнену систему.
Енергосистема - вона не замкнена.
Не кажучи вже про те, що на зараз є великі накопичувачі енергії акумуляторного типу. Є чи будуються гравітаційного типу. Є багато генеруючих можливостей, які недоцільно дроселювати.
Я тобі рекомендував начебто почитати щось про негативні ціни в Німеччині.
А ти вперся в той закон збереження енергії, як баран. Навіть після того, як я тобі натякнув, що ти думаєш, що все знаєш, а насправді - ні. Як той лугал.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Як виникають негативні ціни на електроенергію?

Негативні ціни на електроенергію виникають на ринку електроенергії, коли виробляється більше електроенергії, ніж може бути спожито. Це часто трапляється в періоди високого виробництва відновлюваних джерел енергії або при несподівано низькому споживанні електроенергії. Відновлювані джерела енергії, такі як вітрова та сонячна енергія, часто подають у мережу непередбачувані великі обсяги електроенергії. Ці нестабільні виробники значно сприяють виникненню негативних цін на електроенергію, оскільки їх виробництво сильно залежить від погодних умов. У святкові дні або під час особливих подій, таких як пандемія COVID-19, споживання електроенергії значно знижується. Це посилює розбіжність між попитом і пропозицією, що збільшує ймовірність виникнення негативних цін на електроенергію.

Чому не всі електростанції скорочують подачу електроенергії при негативних цінах на електроенергію?

Хоча здається очевидним, що при негативних цінах слід скорочувати виробництво електроенергії, для багатьох електростанцій це не завжди є практичним. Технічні та правові обмеження, як у випадку атомних або буровугільних електростанцій, часто перешкоджають гнучкому регулюванню виробництва. Крім того, деякі електростанції мають мінімальні вимоги до виробництва, які необхідно дотримуватися, щоб забезпечити стабільність мережі та надійність постачання. Крім того, контракти з фіксованими обсягами постачання або участь у ринку регулюючої енергії можуть ускладнювати скорочення постачання.
Твої застарілі знання: все, що генерується, споживається.
Факт: ситуційно буває профіцит електроенергії.
Що таке профіцит електроенергії? Це коли її генерується більше, ніж споживається.
То ж твоє твердження невірне.

Дозволяю продовжувати твердити, що лише ти знаєш, як функціонує балансування і об'єднаний енергоринок загалом.

А еще, помню, ржал в голосину с хомячков, которые как то раз году так в 23м ближе к осени возбудились и начали на митинги ходить с лозунгами "нехруй тратить бабло на дороги, цветочки в клумбах и покос травы - все бабло на ВСУ и точка". Случилось так, что в конце зимы 24го участок киевской трассы от Песочина до Валок не ремонтировали от слова никак и там образовался полный *****рез с ямами реально по колено. Так вот - эти же самые хомячки началы выть дурными голосами со всех утюгов "аааааа пааачиииммууу дарогууу не атремантировали" абсолютно забывши свои визги полугодичной давности. :D
А разве клумба имеет отношение к киевской трассе которая принадлежит минтрансу?

Но с другой стороны, дронов-перехватчиков город мог бы и купить (когда появятся работающие решения), хотя от них конечно пиара не так много как от фотки грустного еб№;ла на фоне свежих руин.

Ренат,политика такая штука что вроде все в ней разбираются до тех пор пока не становятся политиками
А дальше все в основном дорвавшись до власти действуют сообразно логотипу СССР с серпом и молотом:
Косят бабло и забивают на электорат
Я понимаю, что здесь мы не на работе, а просто ..общаемся, но все же какие-то приличия должны быть...Какая связь этой хх с реальностью? О чем это и почему ты не смог промолчать?

электроэнергию не получается хранить как топливо на АЗС. по этому твой посыл "если будет переизбыток - то зарядим аккумы на электричках" в корне не верен.
??В корне он наверно верен, но нет такого количества аккумуляторов под рукой.. ))

Деякі твої питання я просто проігнорував, бо вони не мають сенсу в даному контексті.

Бо, наприклад, закон збереження енергії він про замкнену систему.
Не кажучи вже про те, що на зараз є великі накопичувачі енергії акумуляторного типу. Є чи будуються гравітаційного типу. Є багато генеруючих можливостей, які недоцільно дроселювати.
Я тобі рекомендував начебто почитати щось про негативні ціни в Німеччині.
А ти вперся в той закон збереження енергії, як баран. Навіть після того, як я тобі натякнув, що ти думаєш, що все знаєш, а насправді - ні. Як той лугал.

Факт: ситуційно буває профіцит електроенергії.
Що таке профіцит електроенергії? Це коли її генерується більше, ніж споживається.
То ж твоє твердження невірне.

Дозволяю продовжувати твердити, що лише ти знаєш, як функціонує балансування і об'єднаний енергоринок загалом.
Мабуть довго не вийде генерувати більше споживання, щось згорить..

Я не зрозумів твоєї стратегії, що ти доводиш? Що треба робити таке, чого не пропонують твої опоненти ?
В мене немає жодної стратегії.
Я побачив хибне твердження, то ж сказав про це.
На ринку буває профіцит електроенергії. Факт.

Я тебе один секрет открою замкнутых систем в природе не существует, это физический концепт для упрощения расчетов.
Производство = потреблению + потери
Не кажучи вже про те, що на зараз є великі накопичувачі енергії акумуляторного типу. Є чи будуються гравітаційного типу.
А они по твоему не потребители электроэнергии?

Починаєш торгуватись? Це добре.
Що таке профіцит?

город мог бы и купить
.... зашедший в специальный дроноперехватнеческий магазин и обязательно(!) об этом на весь мир сообщить "мы зашли в дроноперехватнеческий магазин и купили жменьку перехватнических дронов! радуйтесь, хомячки, жизня налаживаецца!". :рукалицо: Вот откуда вы такие беретесь?!

....
мать моя женщина :ржачь: я сочувствую тем несчастным людям и германовки на кого оно работает.... это - ****ец полный.. :D в моем подразделении он бы и минуты не продержался. это даже хуже чем вьетнамцы...

Ось вам класний механік-оглядач з числа англомовних

В мене немає жодної стратегії.
Я побачив хибне твердження, то ж сказав про це.
На ринку буває профіцит електроенергії. Факт.
Профицит це поняття скоріше економічне,
, а при "профіциті електроенергії" у виробників електрики одні збитки..
Тобі щось розказували про закон збереження енергії, тобто про щось принципово інше, а не хибне. Мені так здалося..

Назад
Зверху Знизу