Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Електроавто дійсно ніфіга не екологічне. Видобуток літію, видобуток електроенергії, утилізація батарей і т.д. - в результаті усе +- те ж саме, що й двзшне авто.

Мені в електричках подобається динаміка, відсутність коробки, вібрацій, звука. Керується доволі прикольно за рахунок низького центра ваги. Давно вже звик їздити в одну педаль, майже не користуючись гальмами.

Сучасні двзшні авто як на мене, застрягли в стереотипах. Принципово нічого не змінилося, окрім систем безпеки. Ті ж самі авто, ті ж самі опції, але новий дизайн. Проте давайте зробимо ще більш складний 1.2 турбо на 3 циліндри. В противагу такому пепелацу можна купити щось на батарейках, що їде 0-100 за 5 секунд та має принципово інший підхід до всього.

Я не фанат батарейок, але те що продається на ринку з двз, не викликає у мене жодного бажання його купувати.

Доречі, щодо китайського гівна.
Оказывается (внезапно, бгг!) что это ****о
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
за своими водителями. Как собственно большинство современных авто. Только эти стучат напрямую кетайской гэбне.

але те що продається на ринку з двз, не викликає у мене жодного бажання його купувати.
З цим згоден на 100%. Якщо ви знимаєте високу міцність з малого літражу, то робить вже міцній коленвал та блок, а не алюміневу ***ню

Останнє редагування:
Проте давайте зробимо ще більш складний 1.2 турбо на 3 циліндри
Ніхто б цього не робив, якби не такі екологічні норми, що затискують виробників все сильніше й сильніше.

Природу требе берегти, але ця зелена агенда все більше нагадує спецоперацію від китайських комуністів. Дуже вже все в лапу йде: ЄС пише собі такі норми, що вбивають власне виробництво ДВЗ, а тим часом Китай застрибує на новий потяг електромобілів, які фактично стають примусовими.

Только эти стучат напрямую кетайской гэбне.
Я б здивувався якби не стучали.

Сучасні двзшні авто як на мене, застрягли в стереотипах. Принципово нічого не змінилося, окрім систем безпеки.
Вони як візьмуться щось міняти, то ховайся в жито. Нова мода - значок попереду світиться, як на пральній машинці :D Прорив! Кіберпанк!

Давай поразмыслим, почему электроговно но не продается без государственных субсидий?
Или давай подумаем почему електроформулу никто не смотрит?
Продаётся. Но не в тех масштабах в которых бы хотелось радикальным энвайроменталистам, от того это субсидии и вводят.

тим часом переробка лі-іон акк в єс 95-98%, здається заводи вже навіть в Польщі..
А потім виявиться, що якість сировини не дуже і виробник нічого не цих речовин не використовує, і всю цю красу кладуть до контейнерів, та десь никають. Гринвашинг він такий.

Останнє редагування:
Непоганий огляд теми будівництва дешевих домів в Штатах.

Оказывается (внезапно, бгг!) что это ****о
за своими водителями. Как собственно большинство современных авто. Только эти стучат напрямую кетайской гэбне.
А еще любое IoT устройство (думаю тут у всех, хотя бы одно, но будет), может отлично работать как ботнет. И ***** интернетам этим вашим :D

Я розумію, що ти як баба яга, яка завжди проти.

Так, ми б могли жити в зовсім іншому світі, де важко дихати повітрям. Якби не та клята єврокомісія, яка вбила двз своїми лімітами на викиди шкідливих речовин в повітря.
Ну і ви поки що можете продовжувати це робити. Бо у вас немає єврокомісії і дорогами пересуваються цілком собі "екологічні" дригулі і всі за них тримаються, бо не можуть дозволити собі ті кляті електрички без підтримки та субсідій.

Вибачаюсь за сарказм. :)
Валера, ты как вчерашний. Европейские политики такие же как и наши: большинство из них ни своим жизненным опытом, ни образованием, ни квалификацией не соответствуют занимаемых должностям, лоббируют интересы финансовых групп и корпораций, заворачивая это всё в "заботливую" обёртку.
Я бы всё это политическое кодло выгнал без права возврата на открытую биржу труда, тех, кому за 60 на минимальную пенсию, и установил бы для политиков возрастной ценз 35...65, максимальную каденцию 4 года, далее обратно в реальный мир пожинать плоды своего правления, принятых законов, установленных ограничений и т.д. и т.п.
В существующей системе практически ЛЮБОЕ государство - это надзиратель и враг граждан, которые являются для закоренелых "элит" дойным скотом и расходным материалом, и политика по оболваниванию продолжается уверенными темпами, грубо говоря, завуалированная форма бандитского правления, где интересы людей вертят на большом и длинном йуху.

Валера, ты как вчерашний.
Я вибачаюсь за лінку російською, але рекомендував би цього автора і його блог загалом, але
специфічно.

Валера, ты как вчерашний. Европейские политики такие же как и наши: большинство из них ни своим жизненным опытом, ни образованием, ни квалификацией не соответствуют занимаемых должностям, лоббируют интересы финансовых групп и корпораций, заворачивая это всё в "заботливую" обёртку.
Я бы всё это политическое кодло выгнал без права возврата на открытую биржу труда, тех, кому за 60 на минимальную пенсию, и установил бы для политиков возрастной ценз 35...65, максимальную каденцию 4 года, далее обратно в реальный мир пожинать плоды своего правления, принятых законов, установленных ограничений и т.д. и т.п.
В существующей системе практически ЛЮБОЕ государство - это надзиратель и враг граждан, которые являются для закоренелых "элит" дойным скотом и расходным материалом, и политика по оболваниванию продолжается уверенными темпами, грубо говоря, завуалированная форма бандитского правления, где интересы людей вертят на большом и длинном йуху.
Какой ужас, думал я такую чушь про мировое правительство услышу только от русских немцев и просто ограниченных немцев. Ну каким автопроизводителям выгодно электрички делать? Ну что за чушь? Еще один любитель анархии.

Все ж таки видалення динця не пройшло гладко. Топіку все ще зле.

Ну каким автопроизводителям выгодно электрички делать?
як мінімум нова ніша завжди дає можливість перерозподілити ринок набагато легше ніж штурхатись ліктями в давно вже поділеному гравцями ринку.

як мінімум нова ніша завжди дає можливість перерозподілити ринок набагато легше ніж штурхатись ліктями в давно вже поділеному гравцями ринку.
Так исходя из его логики как раз гиганты и делят рынок и они управляют политиками. И их все устраивает в этом деле, новый рынок хорошо, но не в замену старого, а сейчас как раз происходит замена старого. Т.е. автогиганты теряют продажи и закрывают заводы, по крайней мере в Германии. Куча предприятий, которые обслуживали автогиганты - делали для них электрику, какие то пластиковые детали и так далее либо закрылись либо уволили половину работников.

Я вибачаюсь за лінку російською, але рекомендував би цього автора і його блог загалом, але
специфічно.
Очень странно проецировать ту модель которая в компактной стране на 9 миллионов жителей, которая не учавствовала в мировых войнах на любую другую страну, не говоря уже о большой Германии, Франции, Италии.

А вообще бывает ржачно посмотреть на немцев, которые жалуются на свое правительство, ноют о том как все дорого, рассказывают про коронавирус(а как потом оказывается всем еще и дотации за тот период выплатили, чтобы они не сильно просели по финансам). А потом после этого всего едешь в соседнюю Чехию, Хорватию, Италию и видишь там те же продукты, но на 30% дороже чем в Германии и при этом насколько ниже зарплаты в этих странах.

Очень странно проецировать ту модель которая в компактной стране на 9 миллионов жителей, которая не учавствовала в мировых войнах на любую другую страну, не говоря уже о большой Германии, Франции, Италии.
А я нічого такого і не робив. :)
Просто цікаво прочитати було. Вирішив поділитися.

Нещодавно проходив щорічне ТО, в якості презента дістав "пахучку".
Ніколи не користувався подібним і щоб не заважало прикріпив до підстаканника.
Результати на фото. Що там за хімія така, і цим я дихаю?)))
1000007943.webp
1000007944.webp

Назад
Зверху Знизу