Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
вооот.
А Порошенко за 5 років не зміг того, що Зєлєнскій зробив за півроку!
22 декабря 2016 о планах введения купюры номиналом 1000 гривен сообщила глава НБУ Валерия Гонтарева.
Sie bombardieren nicht weiter
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
...інших слів нема.
Міняйло хрєнов.
Бгг.
Якщо людина звертається до тебе на "Ви", - це глупо?
Розкажи цю мантру родичам вбитих цими беркутівцями.
І порегочи не забудь, *****.
Зате не Валєра.
вывод - фитинги ****о
Сантехник сказал что фитинг ****о, турецкий, а мне он поставил качественный чешский.вывод - фитинги ****о
А вот и причина течи (трещина внизу - перекрутили).![]()
Ну вот у меня теперь типа чешский.Это ****опластик. С чешским такого не происходит.
Та хоч мільйон.
Я що, десь заперечував необхідність обміну?
Цих навіщо відпустили?
Чи ті, шо а полоні - люди, а тих що вбили, та їхні рідні - на блюдє?
Сантехник сказал что фитинг ****о, турецкий, а мне он поставил качественный чешский.![]()
Є судовий процес. Є вбиті, є підозрювані. І коли підозрюваних відпускають до закінчення судового процесу, то, з огляду куди саме їх відпускають, я бачу всі підстави говорити про них, як про вбивць.
Але, наскільки я бачу, моральний аспект не завадить зграйці недопрезидентських вихваляти свого великого вождя, мовляв, який вправний дипломат і договоряка. А по суті - понтовитий переросток з нульовим опором, людина-фанерка: перед стадом в анфас, а як щойно постане перед завданням, складнішим за варнякання про з/п в 4000, одразу ж профілем повертається.
Є судовий процес. Є вбиті, є підозрювані. І коли підозрюваних відпускають до закінчення судового процесу, то, з огляду куди саме їх відпускають, я бачу всі підстави говорити про них, як про вбивць.