Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

...інших слів нема.
Міняйло хрєнов.

Был бы ты в плену, рассуждал бы иначе. Уж ты был бы согласен сидеть дальше, лишь бы продолжали обвинять беркутовцев. :іржач:

А вот и причина течи (трещина внизу - перекрутили).
f0aa50e7785ad65f1a6f70981a49877d.jpg

вывод - фитинги ****о

не. фитинг скорее всего экопластик. хороший фитинг.
я такое встречал. сосед сверху начал топить меня. хорошо, что плитка и потолок пластик. обошлось. это из-за пакли. пакля для совкового черного железа и сгонок.

Та хоч мільйон.
Я що, десь заперечував необхідність обміну?
Цих навіщо відпустили?

Чи ті, шо а полоні - люди, а тих що вбили, та їхні рідні - на блюдє?

а есть вступившее в силу решение суда, признающее этих беркутовцев убийцами, сколько например человек убил Сергей Тамтура?

Є судовий процес. Є вбиті, є підозрювані. І коли підозрюваних відпускають до закінчення судового процесу, то, з огляду куди саме їх відпускають, я бачу всі підстави говорити про них, як про вбивць.

че там по винтовке пашинского?

Але, наскільки я бачу, моральний аспект не завадить зграйці недопрезидентських вихваляти свого великого вождя, мовляв, який вправний дипломат і договоряка. А по суті - понтовитий переросток з нульовим опором, людина-фанерка: перед стадом в анфас, а як щойно постане перед завданням, складнішим за варнякання про з/п в 4000, одразу ж профілем повертається.

Да не бомбит у тебя. Не бомбит сильнее даже, чем у Андрюши по поводу ошибок в языке.

Є судовий процес. Є вбиті, є підозрювані. І коли підозрюваних відпускають до закінчення судового процесу, то, з огляду куди саме їх відпускають, я бачу всі підстави говорити про них, як про вбивць.

т.е. подозреваемые в убийстве должны содержаться под стражей, вот и добренько, значит пусть подозреваемые в убийстве Шеремета до окончания судебного процесса посидят.:пиво:

Что вас так **** эти пленные. Как будто вы что-то решаете.

Назад
Зверху Знизу