Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ні, треба взяти машину із нижньовальним двигуном і намагатись всім довести, що це - круто, а всі навколо горять від заздрощів!
уебище без момента и мощности, которое ****нет любой дизель, если не трехлитровый l6, так четырехлитровый V8

о, в гілку повертається стара атмосфера! поціновувачам старих вантажівок не заздрощі оточуючих потрібні, а відчуття що зроблено "на віка", ремонтувалось де завгодно молотком і такою то матірʼю, заправлялось самим простим паливом і щоб всередині було де пузана всадити і барахла в багажник накидати якщо шо, а ще щоб екоповісточники перестали забороняти все підряд, он в Узбекистані відкрили завод GM і дозволили всередині країни євро2, ціни на ці машини там опустились, навіть тахо випускають.

Так а навіщо тоді купувати застарілу, але нову вантажівку, якщо можна взяти вічного мерса чи бмв з 00х, яке на додачу до бажаного буде ще й задоволення приносити?

Щодо Узбекістану... навіть не знаю. Ти це серйозно?
Я хочу і живу в Німеччині, де забороняють. Я не хочу жити в Узбекістані, де не забороняють. Якість життя кардинально різна. Не на користь Узбекістану.
Якщо чесно, я не зрозумів цей аргумент.

Ну «вантажівки» вони лише на папері. Чому так - от дуже цікаве відео.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я повністю серйозно вважаю всі обмеження після євро 2 екошизою яка впливає на потужність, надійність. Тому я вважаю що європейці, коли почали протискати електрички, створили умови які ящо не ушатають то дуже похитнуть їх автопром, але це їх діло. Я живу у Україні і вважаю що тут важливіша надійність, ціна та ремонтопригодність, а тип авто - сараї - це вже особиста забаганка. Чому не щось с 00-х? Тому що хочеться одночасно відчуття нової речі (не мала фізичного зносу, типу ржавого металлу, задубілих резинок), яка була б конструктивно старою, на кшталт крузера 200, тахо-субурбана з вортеком (позаминуле покоління). У кожного є мабуть свої побажання, я свої не навʼязую, лише ділюсь ними в профільній гілці.

Узбекістан - молодці! Але є ще куди падати. До рівня Чада не дотягують. Євро-2 фор зе він!

2024 Uzbekistan global rank in air pollution
19/138

2024 Germany global rank in air pollution
103/138

2024 Ukraine global rank in air pollution
101/138

Приблизно так і планується, бустім слона та черепаху на орбіту, а електромобіль - тесла - там вже десь є.
І далі все це разом працює, бо за цей час тесла вже перезаряджена, а слонік та тортіла - просто на всяк випадок.

А як насправді, воно вже там живе кілька місяців, власне

А це якщо про деталі

Чи воно масштабується - скоріше за все - так, бо не старлінком єдиним живиться контора Ілона Ерроловича. Закупиться стартапом, або зробить свій, вся потрібна інфраструктура в нього вже є. Як доживемо - побачимо.
А с радиацией, как проблему решать? Электроника для космоса совсем по другим стандартам производится.

шо ви нам оці ейр поллюції, нам їх ото не нать :D
1770378959310.webp

їздив пару днів тому в місцеву атбшку, в передмісті, на дорогах після снігу повиростали аргументи за сараї, там де водії позашляховиків попадають лише на "а йоб жеш мать-перемать" водії легковиків міняють колеса. про "побудувати гарні дороги" можете не писати, я в то не вірю.

о, в гілку повертається стара атмосфера! поціновувачам старих вантажівок не заздрощі оточуючих потрібні, а відчуття що зроблено "на віка", ремонтувалось де завгодно молотком і такою то матірʼю, заправлялось самим простим паливом і щоб всередині було де пузана всадити і барахла в багажник накидати якщо шо, а ще щоб екоповісточники перестали забороняти все підряд, он в Узбекистані відкрили завод GM і дозволили всередині країни євро2, ціни на ці машини там опустились, навіть тахо випускають.
Осталось понять кому нахрен нужна морально устарелая скотовозка за десятки тысяч нефти.

їздив пару днів тому в місцеву атбшку, в передмісті, на дорогах після снігу повиростали аргументи за сараї, там де водії позашляховиків попадають лише на "а йоб жеш мать-перемать" водії легковиків міняють колеса. про "побудувати гарні дороги" можете не писати, я в то не вірю.
Это где, в Купянске?
Девочка на фокусе с клиренсом 12см по всему Харькову ездит без проблем.

П.С. кто нить видел когда нить мясоеда пытающегося накормить мясом вегана или посадить электрокарщика на субурбан? Я вот нет, обычно все наоборот.
Ніхто нікого не агітує. Це більш схоже на те, як багато років потому люди вперше поїхали в Турцію, та в захопленні розповідають про відпочинок, а їм відповідають - та що там ваші турції-египти, як їздив до Крима, тай й буду їздити. Але, хто відпочивав за кордоном, більше в Крим не поїде. Тільки з безвиходу. То й в цьому питанні, рідко хто, якщо їздити в місті, повертається з нормальної електрички на бензин.

Знов ці поціновувачі стародавніх вантажівок на марші...
Навколо стільки прекрасних легковиків!
Ні, треба взяти машину із нижньовальним двигуном і намагатись всім довести, що це - круто, а всі навколо горять від заздрощів!
:D хорошая попытка, Девид Блейн, но нет.

Это где, в Купянске?
Девочка на фокусе с клиренсом 12см по всему Харькову ездит без проблем.
Та нє, за Пісочином, там зазвичай асфальт із снігом полюбляє сходити, обʼїхати звісно можна, я більше про наслідки якщо не вдалось, провтикав, тощо, бувало, їду собі, матюкаюся після смачної ями, а на узбіччі легковики після цих ям колеса міняють…

Тут кстати новость вот от ОК, не в бровь, а в глаз:

Ставка на електрокари вкотре виявилась помилковою

Концерн Stellantis, що володіє Peugeot, Fiat і Jeep,
про списання активів на суму близько 26 мільярдів доларів через різке зниження очікувань щодо попиту на електромобілі.

Компанія визнає, що переоцінила темпи енергетичного переходу і відірвалась від реальних потреб покупців.

На ситуацію також вплинула зміна політичного курсу в США, де було скасовано податкові пільги на електрокари та пом’якшено екологічні норми.

У межах "перезавантаження" бізнесу Stellantis скасовує виплату дивідендів у 2026 році, продає частку в канадському акумуляторному підприємстві, переорієнтовується на гібриди та повертає у виробництво популярні моделі з двигунами внутрішнього згоряння (зокрема легендарний V8), щоб відновити продажі, особливо на ринку США.

У другій половині 2025 року Stellantis очікує чистий збиток у межах 19-21 млрд євро, а акції компанії різко впали після оголошення новини.

Назад
Зверху Знизу