Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Розвиток будь-якого нового бізнеса потребує дуже великих інвестицій. В США приватні інвестори повірили в Ілона Маска, та інвестували в Теслу багато років перед тим, як вона показала хоть який прибуток. Плюс підтримка держави. Китай беззаперечний лідер по інвестиціям в електромобілі, батареї, ланцюги постачання. Европа відстає від лідерів, а хто відстає, той програє.Тут кстати новость вот от ОК, не в бровь, а в глаз:
я что то пропустил? ты - девочка?!У меня клиренс 14 и это ****ец.Боюсь на подьемник поднимать![]()

я что то пропустил? ты - девочка?!![]()
Я покатался на ИД.4, тесле и полестаре, а даже на ривиане, но совсем немного.Ніхто нікого не агітує. Це більш схоже на те, як багато років потому люди вперше поїхали в Турцію, та в захопленні розповідають про відпочинок, а їм відповідають - та що там ваші турції-египти, як їздив до Крима, тай й буду їздити. Але, хто відпочивав за кордоном, більше в Крим не поїде. Тільки з безвиходу. То й в цьому питанні, рідко хто, якщо їздити в місті, повертається з нормальної електрички на бензин.
Ну в этом то и проблема глобального рынка.Розвиток будь-якого нового бізнеса потребує дуже великих інвестицій. В США приватні інвестори повірили в Ілона Маска, та інвестували в Теслу багато років перед тим, як вона показала хоть який прибуток. Плюс підтримка держави. Китай беззаперечний лідер по інвестиціям в електромобілі, батареї, ланцюги постачання. Европа відстає від лідерів, а хто відстає, той програє.
Я задав це питання. Пише - порішали. Подробиць поки нема. Самому цікаво, почитав - пишуть, що наче як є додаткова корекція помилок як програмно (власний алгоритм), так і апаратно.А с радиацией, как проблему решать? Электроника для космоса совсем по другим стандартам производится.
Лугалу и реднекамОсталось понять кому нахрен нужна морально устарелая скотовозка за десятки тысяч нефти.
Почему и?Лугалу и реднекам
Довелось погуглити хто там яку миску виграв.Seahawks выиграли Superbowl!
🤮Сходил на концерт 5'nizza.
С подключением, харьковчанеНасущна обновка не для авто, для дому
Світла немає, а тепло є - р-радість
![]()
2-3?!С подключением, харьковчане
не к 220/380, а к реальности
А сколько было разговоров об "особом мэре" (не то шо ваш Кличко) и о "секретных путях, по которым заходит электричество в Харьков"
Оказалось, что достаточно просто 2-3 серьезных ударов по Харькову в мороз
Если после полировки тебе их не затянули бронепленкой, то 55 евро ты выкинул на ветер ибо через пол года будут еще мутнее чем были до полировки.отполировал фары, 55 евро
были желтые и мутные, сейчас сияют и прозрачные