Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ну оно какбэ имеет место быть . Но если техника не вчерашняя , то менять шыло на мыло ...
оно имеет место быть, если цель - слить побыстрому. а если ездить - то только ремонт т.к. с разборки коробка так же б/у и так же уже подувалена. не, я поездил 4 года на б/у - спору нет. но потом - все равно пришлось ремонтировать - новый гидроблок, ремонт гидротранформатроа и еще чего то по мелочи. самое смешное - по деньгам то на то и вышло, что с разборки брать, что ремонтировать.

А что Трамп? Трамп президент США, и его фокус - США. Вроде юы все ок?
Наши граждане считают, что мир сфокусирован на их проблемах.
Ну а президент США в Первую очередь (который внезапно ничего ни украинцам, ни европейцам не обещал)

Даже самый адекватный переговорщик и военослужащий - Буданов - не смог их переубедить, что мир не вращается вокруг Украины.

Ну а президент США в Первую очередь (который внезапно ничего ни украинцам, ни европейцам не обещал)
Ну взагалі-то обіцяв. Не цей, але інший.
Ну і проблема не в Україні.
Проблема в рудому, як такому.
Бо якщо Штатам більше не цікавий старий мироустрій, то попереду нас чекає багато чого цікавого, нажаль.

Проблема лише в тому, що президент це не приватна особа. І якщо хтось із попередників щось пообіцяв від імені держави, то мусиш також тримати слово, навіть якщо не подобається.

Останнє редагування:
Проблема лише в тому, що президент це не приватна особа. І якщо хтось із попередників щось пообіцяв від імені держави, то мусиш також тримати слово, навіть якщо не подобається.
Президент - это выразитель воли масс, избирателей
Избиратели голосовали за Трампусечку, чтобы он сместил акцент с дел глобалюг на внутрение.

Ну обіцянка була не просто обіцянкою, а документом.
Але я розумію, що деяким підписантам на документи пофіг.

Мова за сумнозвісний меморандум. Без зобов'язань, так би мовити.
Але порядні країни та їх керівники мали б тримати обіцянки, хоча б і в меморандумах.

А казати "ніхто нічим Україні не зобов'язаний" - то дуже легко, звісно.

• Це лайк!
Реакції: ua21
Мова за сумнозвісний меморандум. Без зобов'язань, так би мовити.
Але порядні країни та їх керівники мали б тримати обіцянки, хоча б і в меморандумах.

А казати "ніхто нічим Україні не зобов'язаний" - то дуже легко, звісно.
Никакие заявления, не подкрепленные силой, не стоят ничего.

Але загалом незрозуміло, чому лугал вчепився в цей аргумент.
Ну ок, не винен рудий Україні нічого. Припустимо.
Але ж йому закидаються не це.
Йому закидають, що він йолоп.
Ок, його обрали як реакцію на дії демократів.
Але вже повинно було стати очевидним, що обрали лайно із тенденцією до автократії. Або навіть не тенденцією, а вже є фактом.
І ось все ще продовжувати за нього топити, його виправдовувати - це треба бути лугалом.

Цікаво, що лалафа би зараз сказав. Чи змінив він свою думку. Бо перед виборами він також за нього був. Але якось моє питання щодо цього проігнорував. А я і не нагадував. :D

Ну це ж сором!
1767639248313.webp

Але загалом незрозуміло, чому лугал вчепився в цей аргумент.
Ну ок, не винен рудий Україні нічого. Припустимо.
Але ж йому закидаються не це.
Йому закидають, що він йолоп.
Ок, його обрали як реакцію на дії демократів.
Але вже повинно було стати очевидним, що обрали лайно із тенденцією до автократії. Або навіть не тенденцією, а вже є фактом.
І ось все ще продовжувати за нього топити, його виправдовувати - це треба бути лугалом.

Цікаво, що лалафа би зараз сказав. Чи змінив він свою думку. Бо перед виборами він також за нього був. Але якось моє питання щодо цього проігнорував. А я і не нагадував. :D
:D Мне всегда интересно, как ты делаешь некие выводы из того что кто-то сказал, а потом начинаешь утверждать что именно это и говорили.

Мені здається, в мене це виходить краще, аніж у тебе на біле говорити чорне. :незнаю:

Трампусечка явно сказал - идите миритесь
Як цікаво. То само написалося чи ти справді бачиш ситуацію саме у цих визначеннях?..
Бо насправді "миритесь" = "капітулюйте", чи ти не згоден?

Назад
Зверху Знизу