Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
От ссука завистливая . Стартер новый , наверное и у него зависть сработала 
Коли я купував електричку, то не мав власної розетки (з'явилась потім). Пост був до того, що у електрички є дуже багато переваг окрім економії на паливі.Але головна ідея: якщо немає власної розетки, то електричку точно купувати не треба.
Так, є. Але я б 100% не купував якби не було розетки. Постійно заряджатися на публічних станціях дуже і дуже не зручно.Коли я купував електричку, то не мав власної розетки (з'явилась потім). Пост був до того, що у електрички є дуже багато переваг окрім економії на паливі.
Домашня розетка це дуже зручно, але знайти її, за бажанням, не дуже то й складно. Орендувати гараж, наприклад. Але й заряджатись на комерційних станціях не те щоб незручно. Можна залишити авто на ніч, можна поставити на день біля роботи. В Кийові електричок в рази більше, ніж в Харкові, і багато з них стоять у дворах висотних ЖК, то вже люди не так звертають увагу на домашню розетку.Так, є. Але я б 100% не купував якби не було розетки. Постійно заряджатися на публічних станціях дуже і дуже не зручно.
А ще в мінуси можна додати втрату ціни. З 21-го року моє авто більше ніж в 2 рази подешевшало.
Заблокувавши порт зарядки іншим людям. Таке викликає нестримне бажання зробити щось недобре з авто, що блокує порт.Можна залишити авто на ніч
І біжати знімати, коли зарядиться.можна поставити на день біля роботи
Відсутність уваги інших людей на наявність у мене власної розетки не зменшує незручності від регулярного використання публічних зарядок.то вже люди не так звертають увагу на домашню розетку
Ага, я в 21-му так само подумав 😂то ринок, як на мене, вийшов на плато.
Заблокувавши порт зарядки іншим людям. Таке викликає нестримне бажання зробити щось недобре з авто, що блокує порт
І біжати знімати, коли зарядиться.
По-перше, я живу в Потсдамі. Це десь так само, якби я лалафу назвав ньюйоркцем.Щас еще берлинец подтянется...
Ну да, потому то они и стремительно дешевеют на вторичке и нахрен никому не нужныу електрички є дуже багато переваг окрім економії на паливі.

То що дешевшали, можу погодитись. Це було значною мірою обумовлено ціновими війнами в Китаї, коли ціни за останні років 5 впали майже в півтора рази, то вторичний ринук змушений був підтягуватися. В 25 цей фактор зник. Подивимось, що буде далі.Ну да, потому то они и стремительно дешевеют на вторичке и нахрен никому не нужны![]()
Но все это не отвечает на второй главный вопрос вселенной, жизни и всего такого, а зачем козе баян?То що дешевшали, можу погодитись. Це було значною мірою обумовлено ціновими війнами в Китаї, коли ціни за останні років 5 впали майже в півтора рази, то вторичний ринук змушений був підтягуватися. В 25 цей фактор зник. Подивимось, що буде далі.
Те що непотрібні, не згоден. Ті ж перші Ліфи, купують тільки так. Тому що дешево. Ринок більш дорогих авто сам по собі більш повільний.
Перед нашими глазами відбувається тектонічний сдвіг, який можна порівняти з тим, як 100 років тому люди пересіли з лошадей та карет на авто с ДВС.Но все это не отвечает на второй главный вопрос вселенной, жизни и всего такого, а зачем козе баян?
Во всем мире спрос на электрички просаживается, что пошатнуло стабильность многих столетних брендов, ибо нынешняя концепция электричек, без гос регулирования и стимулирования, это процентов 5-10 рынка.
Зможеш підтвердити це твердження?Во всем мире спрос на электрички просаживается
Лолшта?Перед нашими глазами відбувається тектонічний сдвіг, який можна порівняти з тим, як 100 років тому люди пересіли з лошадей та карет на авто с ДВС.
Так а что тут подтверждать? Открываем любой график и видим что рост становится линейным а не экспоненциальным, да и то благодаря китаю.Зможеш підтвердити це твердження?