Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Минулого року помацав зікр х, якість матеріалів та збірки дуже і дуже непогана.
Хз як воно їздити буде, але в салоні норм таз. Можу точно сказати, що якість збірки ліпша ніж у сучасного мерса (gle).

Нагадай, на якому пробізі у твоїй колишній вольви мотор здох?
Давай не будемо про вольву.
Не просто так я на ауді пересів. Хоча дизеляки норм в них ходять. Та і бензинки з менш злими прошивками. Хєр зна де там в тому зікрє якість непогана, *****и плюються що вона з салону крива коса і мʼята. Я там вище рілс скидав як раз.

Ну, я бы сказал тут было бы уместнее спрашивать долго-ли он так сможет :)

Поэтому я-то верю в чудеса современной науки и техники, однако имею определенное представление за счет чего они достигаются, и предпочитаю что бы цифеки были не удивительными, а понятными.
А чому не зможе? Куги/есуейпи на 1.5-1.6 екобустах бачив з пробігами в 200к миль.

Так щоб далеко не ходити на першій сторінці
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
А чому не зможе? Куги/есуейпи на 1.6 екобустах бачив з пробігами в 200к миль.

Так щоб далеко не ходити на першій сторінці
Не зможе тому що чудеса тілько в казках бувають. Впроч, якщо 2-3 раза мотор відкапіталити, то можливо і зможе, але самі розумієте.

А до речі воно точно на ходу? Ізза трещині в бампере разве тоталят автівку?

Давай не будемо про вольву.
Не просто так я на ауді пересів. Хоча дизеляки норм в них ходять. Та і бензинки з менш злими прошивками. Хєр зна де там в тому зікрє якість непогана, *****и плюються що вона з салону крива коса і мʼята. Я там вище рілс скидав як раз.
Може то для *****ів спецверсія? У нас електричні китайські брички усі сірі, вони для внутрішнього ринку Китаю.
Знову ж, хз як воно потім їздити буде (думаю не дуже).

Не зможе тому що чудеса тілько в казках бувають. Впроч, якщо 2-3 раза мотор відкапіталити, то можливо і зможе, але самі розумієте.

А до речі воно точно на ходу? Ізза трещині в бампере разве тоталят автівку?
***ха, ну подивись сам. Написано ран енд драйв, значить на ходу. Ніхто там капіталити не буде той трьохциліндровий огризок. Їздять вони і не мають якихось особливих проблем. Всі проблеми - типові для сучасних турбомоторів.

Може то для *****ів спецверсія? У нас електричні китайські брички усі сірі, вони для внутрішнього ринку Китаю.
Знову ж, хз як воно потім їздити буде (думаю не дуже).
Це ще один аргумент не купляти оце ось - що потім робити з запчастинами? Де брати? За які гроші і в які терміни? Тут і на європейські тачки іноді тиждень чекати доводиться.

Ніхто там капіталити не буде той трьохциліндровий огризок. Їздять вони і не мають якихось особливих проблем. Всі проблеми - типові для сучасних турбомоторів.
Ну бачишь, ти і сам все знаєшь. А я от навіть не хочу знайомитись з проблемами "типовимі для сучасних турбомоторів"

***ха, ну подивись сам. Написано ран енд драйв, значить на ходу. Ніхто там капіталити не буде той трьохциліндровий огризок.
Чесно кажучи не зрозумів, тобто його треба капіталіти, або він ран енд драйв і там просто трещина? Але тогда чому іі в тотал?

Ну бачишь, ти і сам все знаєшь. А я от навіть не хочу знайомитись з проблемами "типовимі для сучасних турбомоторів"
І що? Їздити все життя на 1.6mpi чи v6 3,5 атмо на 220 сил?)

Чесно кажучи не зрозумів, тобто його треба капіталіти, або він ран енд драйв і там просто трещина? Але тогда чому іі в тотал?
Ран енд драйв - заводиться і їде своїм ходом.
Очевидно, що там не тільки тріщина. Але мотор+кпп робочі. Глибоку діагностику ніхто там не робить.

Подивився - це очевидно тачка з фірми якоїсь. Можливо і лізінгова. З пробігом в 130к+ міль ремонтувати її взагалі сенсу нема, вона своє відʼїдила там. Або поїде десь до нас чи ще кудись в країни 3го світу або в США їі куплять за 500 баксів і розберуть.

От ще одна з пробігом 150к миль

Останнє редагування:
ну 2-2 с небольшим мне вполне внушает доверие.
Так справа в тому, що і сучасні атмосферники нічим не надійніші ніж турбо.
Там ті ж проблеми. Ну окрім потенційних проблем з турбою, звісно.
А так - алюмінієві блоки облегшені, голови одноразові, облегшені ШПГ. Ті ж проблеми з форсунками, заслонками і т.д.
Можна, звісно, купити собі камрі в 40 кузові на 2.4 і гвалтували її доки вона на атоми не розвалиться, але задоволення то сумнівне.

Так справа в тому, що і сучасні атмосферники нічим не надійніші ніж турбо.
Там ті ж проблеми. Ну окрім потенційних проблем з турбою, звісно.
А так - алюмінієві блоки облегшені, голови одноразові, облегшені ШПГ. Ті ж проблеми з форсунками, заслонками і т.д.
Можна, звісно, купити собі камрі в 40 кузові на 2.4 і гвалтували її доки вона на атоми не розвалиться, але задоволення то сумнівне.
Ну а я думаю що всеж мають бути більш надійні та долговічні за рахунок того не так сильно форсовані, не так сильно теплонавантажені, ну і т.і. Ну і мінус турбіна зі своімі плюсами там мінусами.

В ЄС не залишилось (або майже не залишилось) простих та надійних двигунів.
Бо єврокомісія встановила ліміти по викидах та паливній економічності. Щоби в ці ліміти вписатись та не платити величезні штрафи, виробникам доводиться робити ефективні, але ненадійні двигуни.
Майже як правило можна вважати дизельні двигуни такими, що не потрапили під ций каток.
Але ж у вас там в Україні дизель мало хто розуміє\поважає.
Та і в ЄС на них також полювання відкрито.

Бо єврокомісія встановила ліміти по викидах та паливній економічності.
Альтернативно обдаровані грінпіздовці.
Нормальне двигло їм воняє, а кожні 5 років новий таз виплавляти, бо старий розвалився - ок, викидів нема.

Ну а я думаю що всеж мають бути більш надійні та долговічні за рахунок того не так сильно форсовані, не так сильно теплонавантажені, ну і т.і. Ну і мінус турбіна зі своімі плюсами там мінусами.
Тут проблема не в ступіні форсування, а в еконормах.

Альтернативно обдаровані грінпіздовці.
Нормальне двигло їм воняє, а кожні 5 років новий таз виплавляти, бо старий розвалився - ок, викидів нема.
Екологічна повістка не має нічого спільного з реальною боротьбою с забрудненням. Наприклад вихлопом з двигуна євро6 дихати можна вже. Але ***, треба нові гайки закрутити, щоб в них взагалі ДВС вкластися не міг. В принципі.

Просто електрички більш маржинальні.

Екологічна повістка не має нічого спільного з реальною боротьбою с забрудненням. Наприклад вихлопом з двигуна євро6 дихати можна вже. Але ***, треба нові гайки закрутити, щоб в них взагалі ДВС вкластися не міг. В принципі.

Просто електрички більш маржинальні.
Що характерно, в ЄС душити ДВС почали, коли нічого притомного електричного запропонувати ще не могли.

Зараз наче щось є, але не конкурентне.

За зелену енергетику так саме доборолись, що спершу на газпромівський *** підсіли, а тепер на китайску renewable єлду.

Назад
Зверху Знизу