4000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Минулого року помацав зікр х, якість матеріалів та збірки дуже і дуже непогана.
Хз як воно їздити буде, але в салоні норм таз. Можу точно сказати, що якість збірки ліпша ніж у сучасного мерса (gle).

Нагадай, на якому пробізі у твоїй колишній вольви мотор здох?
Давай не будемо про вольву.
Не просто так я на ауді пересів. Хоча дизеляки норм в них ходять. Та і бензинки з менш злими прошивками. Хєр зна де там в тому зікрє якість непогана, кацапи плюються що вона з салону крива коса і мʼята. Я там вище рілс скидав як раз.

Ну, я бы сказал тут было бы уместнее спрашивать долго-ли он так сможет :)

Поэтому я-то верю в чудеса современной науки и техники, однако имею определенное представление за счет чего они достигаются, и предпочитаю что бы цифеки были не удивительными, а понятными.
А чому не зможе? Куги/есуейпи на 1.5-1.6 екобустах бачив з пробігами в 200к миль.

Так щоб далеко не ходити на першій сторінці
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
А чому не зможе? Куги/есуейпи на 1.6 екобустах бачив з пробігами в 200к миль.

Так щоб далеко не ходити на першій сторінці
Не зможе тому що чудеса тілько в казках бувають. Впроч, якщо 2-3 раза мотор відкапіталити, то можливо і зможе, але самі розумієте.

А до речі воно точно на ходу? Ізза трещині в бампере разве тоталят автівку?

Давай не будемо про вольву.
Не просто так я на ауді пересів. Хоча дизеляки норм в них ходять. Та і бензинки з менш злими прошивками. Хєр зна де там в тому зікрє якість непогана, кацапи плюються що вона з салону крива коса і мʼята. Я там вище рілс скидав як раз.
Може то для кацапів спецверсія? У нас електричні китайські брички усі сірі, вони для внутрішнього ринку Китаю.
Знову ж, хз як воно потім їздити буде (думаю не дуже).

Не зможе тому що чудеса тілько в казках бувають. Впроч, якщо 2-3 раза мотор відкапіталити, то можливо і зможе, але самі розумієте.

А до речі воно точно на ходу? Ізза трещині в бампере разве тоталят автівку?
Бляха, ну подивись сам. Написано ран енд драйв, значить на ходу. Ніхто там капіталити не буде той трьохциліндровий огризок. Їздять вони і не мають якихось особливих проблем. Всі проблеми - типові для сучасних турбомоторів.

Може то для кацапів спецверсія? У нас електричні китайські брички усі сірі, вони для внутрішнього ринку Китаю.
Це ще один аргумент не купляти оце ось - що потім робити з запчастинами? Де брати? За які гроші і в які терміни? Тут і на європейські тачки іноді тиждень чекати доводиться.

:D

Ніхто там капіталити не буде той трьохциліндровий огризок. Їздять вони і не мають якихось особливих проблем. Всі проблеми - типові для сучасних турбомоторів.
Ну бачишь, ти і сам все знаєшь. А я от навіть не хочу знайомитись з проблемами "типовимі для сучасних турбомоторів"

Бляха, ну подивись сам. Написано ран енд драйв, значить на ходу. Ніхто там капіталити не буде той трьохциліндровий огризок.
Чесно кажучи не зрозумів, тобто його треба капіталіти, або він ран енд драйв і там просто трещина? Але тогда чому іі в тотал?

Ну бачишь, ти і сам все знаєшь. А я от навіть не хочу знайомитись з проблемами "типовимі для сучасних турбомоторів"
І що? Їздити все життя на 1.6mpi чи v6 3,5 атмо на 220 сил?)

Чесно кажучи не зрозумів, тобто його треба капіталіти, або він ран енд драйв і там просто трещина? Але тогда чому іі в тотал?
Ран енд драйв - заводиться і їде своїм ходом.
Очевидно, що там не тільки тріщина. Але мотор+кпп робочі. Глибоку діагностику ніхто там не робить.

Подивився - це очевидно тачка з фірми якоїсь. Можливо і лізінгова. З пробігом в 130к+ міль ремонтувати її взагалі сенсу нема, вона своє відʼїдила там. Або поїде десь до нас чи ще кудись в країни 3го світу або в США їі куплять за 500 баксів і розберуть.

От ще одна з пробігом 150к миль

Останнє редагування:
ну 2-2 с небольшим мне вполне внушает доверие.
Так справа в тому, що і сучасні атмосферники нічим не надійніші ніж турбо.
Там ті ж проблеми. Ну окрім потенційних проблем з турбою, звісно.
А так - алюмінієві блоки облегшені, голови одноразові, облегшені ШПГ. Ті ж проблеми з форсунками, заслонками і т.д.
Можна, звісно, купити собі камрі в 40 кузові на 2.4 і гвалтували її доки вона на атоми не розвалиться, але задоволення то сумнівне.

Так справа в тому, що і сучасні атмосферники нічим не надійніші ніж турбо.
Там ті ж проблеми. Ну окрім потенційних проблем з турбою, звісно.
А так - алюмінієві блоки облегшені, голови одноразові, облегшені ШПГ. Ті ж проблеми з форсунками, заслонками і т.д.
Можна, звісно, купити собі камрі в 40 кузові на 2.4 і гвалтували її доки вона на атоми не розвалиться, але задоволення то сумнівне.
Ну а я думаю що всеж мають бути більш надійні та долговічні за рахунок того не так сильно форсовані, не так сильно теплонавантажені, ну і т.і. Ну і мінус турбіна зі своімі плюсами там мінусами.

В ЄС не залишилось (або майже не залишилось) простих та надійних двигунів.
Бо єврокомісія встановила ліміти по викидах та паливній економічності. Щоби в ці ліміти вписатись та не платити величезні штрафи, виробникам доводиться робити ефективні, але ненадійні двигуни.
Майже як правило можна вважати дизельні двигуни такими, що не потрапили під ций каток.
Але ж у вас там в Україні дизель мало хто розуміє\поважає.
Та і в ЄС на них також полювання відкрито.

Бо єврокомісія встановила ліміти по викидах та паливній економічності.
Альтернативно обдаровані грінпіздовці.
Нормальне двигло їм воняє, а кожні 5 років новий таз виплавляти, бо старий розвалився - ок, викидів нема.

Ну а я думаю що всеж мають бути більш надійні та долговічні за рахунок того не так сильно форсовані, не так сильно теплонавантажені, ну і т.і. Ну і мінус турбіна зі своімі плюсами там мінусами.
Тут проблема не в ступіні форсування, а в еконормах.

Альтернативно обдаровані грінпіздовці.
Нормальне двигло їм воняє, а кожні 5 років новий таз виплавляти, бо старий розвалився - ок, викидів нема.
Екологічна повістка не має нічого спільного з реальною боротьбою с забрудненням. Наприклад вихлопом з двигуна євро6 дихати можна вже. Але хуй, треба нові гайки закрутити, щоб в них взагалі ДВС вкластися не міг. В принципі.

Просто електрички більш маржинальні.

Екологічна повістка не має нічого спільного з реальною боротьбою с забрудненням. Наприклад вихлопом з двигуна євро6 дихати можна вже. Але хуй, треба нові гайки закрутити, щоб в них взагалі ДВС вкластися не міг. В принципі.

Просто електрички більш маржинальні.
Що характерно, в ЄС душити ДВС почали, коли нічого притомного електричного запропонувати ще не могли.

Зараз наче щось є, але не конкурентне.

За зелену енергетику так саме доборолись, що спершу на газпромівський хуй підсіли, а тепер на китайску renewable єлду.

Назад
Зверху Знизу