Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Голандці, в порівнянні з німцями, погано їздять. Просто факт.

Але краще за італійців чи французів. Також просто факт.

Це щодо дотримання ПДР.

Останнє редагування:
Вообще то ты цитировала мой ответ на сообщение Лугала(вырвав цитату из контекста ) , где отдельно подчеркнул, что говорю о соседних Нидерландах ...
Ну да ладно , ты можешь определиться и сказать :
Во всей ! ! ! Германии мало автобанов и все они отвратного качества ?
Могу, но для этого мне нужно ещё пару раз прокатиться по Гермашке. Я ж не днище, чтобы по одному селу о всей стране судить.

Що тут, філія щирих українців-з'їбунців? :ги:

Завжди цікаво айтішніків слухати/читати: у них такий острівець особливий, дуже обмежений світогляд.

А самое главное, жители Амстердама в курсе что у них машин много? :)
Я хз, але по центру Амстера їздити на авто таке собі задоволення. Та й парковка дорого коштує, я 60+ євро за добу платив.

Дякую:)! Такой вариант тоже рассматриваю, взять что-то попроще и подешевле поучиться и понять как зайдет. Боюсь что большую часть времени он будет собирать пыль в гараже.
А ти в який локації мешкаєш та де катати плануєш? Я якось випадково купив електроскутер, так за місяць наїздив майже 1300км по місту. Після чого зрозумів що мототема мене зачепила 😀

ТМ Жменька опинилась на полицях мого супермаркету.

Ну ти ж про ЗП про айті написав? Бо середня ЗП не така вже там й висока, а з урахуванням витрат, коли в тебе є родина, так і взагалі різниці майже немає. То ж я б про вищі/менші ЗП взагалі не розмовляв.
Порівняння освіти в том, що люди на освіту в Штатах беруть кредит. Або починають відкладати на освіту дітей поки що тих дітей навіть нема.
Що там і як щодо персональних банкрутств - тобі, звісно, відніше. Але я скоріш Джону Оліверу повірю, аніж тобі. У нього багато відео про американську медицину є.
60 и 45 +/- в США и Германии соответственно. За образование в Германии платишь всю рабочую жизнь в виде налогов, а в США кешом или кредит.
Разница в том, можешь ли ты из нычки вытащить лишние несколько десятков косарей и/или в месяц по касарю платить или нет, потому что государство о тебе подумало и излишки у всех кулаков изьяло.

Що тут, філія щирих українців-з'їбунців? :ги:

Завжди цікаво айтішніків слухати/читати: у них такий острівець особливий, дуже обмежений світогляд.
Да шож такое то, уже и уехали 5-10 лет назад что бы не мешать и опять во всем виноваты, на этот раз что уехали :(

Назад
Зверху Знизу