Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Обновился заменой масла в коробке. Наблюдал за процессом и пожалел что туда влезли. Масло сливалось чистое и светлое, коробка сухая уровень был в норме.
Пробег суперба до 100тыщ, конечно рано, ни ничего следующие тыщ 200 можно не менять)), у вас же механика, что ей будет...

Обновился заменой масла в коробке. Наблюдал за процессом и пожалел что туда влезли. Масло сливалось чистое и светлое, коробка сухая уровень был в норме.
Я усе планую замінити мастило в своїй автоматичній коробці, але боюсь що після може статись непоправне. В мануалі вказано, що вона необслуговувана. Звісно це зробити можна, тимпаче що там за 205 000 вже мабуть пиздець що робиться, методом часктової заміни в кілька ітерацій. Не рекомендують замінювати за допомогою апаратної заміни методом витіснення... тож чекаю, у моря погоди))

Змінив мастило в акпп на 60000км. У офіціалів за 9000. Можна дешевше якщо все купувати самому. Поліз туди бо десь погнув піддон коробки. Магніт був в шубі з металевого пилу вже. Що там може бути після 200х тисяч не можу собі уявити.

міняв оливу в гідротрансформаторі на 130к (як купив). Точніше не оливу, а чорну вугільну смердючу спаленою кавою жижу, яка колись носила шильдик тойоти..

• Це лайк!
Реакції: Ah
доречі шо там по фордівським гибридам (HEV)? кажуть форди купили ліцензію у тойоти і там близнюк з пріуса/короли стоїть. в тих "варіаторах" взагалі треба міняти оливу і як часто? конкретно - мондео 2018 європа

Пробег суперба до 100тыщ, конечно рано, ни ничего следующие тыщ 200 можно не менять)), у вас же механика, что ей будет...
Ну протупил и зря выкинул несколько косарей. Надеюсь хуже Коробке не сделал но это не точно

Я усе планую замінити мастило в своїй автоматичній коробці, але боюсь що після може статись непоправне. В мануалі вказано, що вона необслуговувана. Звісно це зробити можна, тимпаче що там за 205 000 вже мабуть пиздець що робиться, методом часктової заміни в кілька ітерацій. Не рекомендують замінювати за допомогою апаратної заміни методом витіснення... тож чекаю, у моря погоди))
Та не ссы - меняй! Я два раза уже так делал. :ржачь:

Замена масла при таком пробеге с большой вероятностью кончит коробку.
Так что я бы ездил пока ездит и откладывал денег на капиталку.

А это не тот русский долбоеб который купил в Грузии китайский джип и поехал в Индию тропой хиппи через Афган? Если тот , то тут как в анекдоте про японскую бензопилу и сибирских мужиков

Продавай авто и бери другую. Гуси должны умирать на чужих столах. Доказано опытом

а що там в лагуне? робот едц як в меганке (він же павершифт в форде)? чому це раптом не міняти оливу на 200к? які там проблеми крім провести адаптацію?

а що там в лагуне? робот едц як в меганке (він же павершифт в форде)? чому це раптом не міняти оливу на 200к? які там проблеми крім провести адаптацію?
Jatco AJ0, вона ж JF613E, AJ8, W6AJA, F6AJA.

а, ясно. на ікстрейлі така ж. то значить за дві три заміни поміняти і буде норм. ніхто там нікого не *******. скіко вже наміняли і досі їздять (якщо не розʼїбала *****). єдине шо ціна заміни в Польщі буде такоє..

Я також вважаю, що лугал, як завжди, якусь прутню несе.

Так, AJ0. Дивився нещодавно відео на тему цієї трансміссії, усе там ок з заміною, проблем не має бути. Навіть сам дам ради.
А поки ліньки займатись цією темою, та жалувати злотувки на мастило, обновився черговою моторолою :D
а дякуючи тому, що є знайомі люди з індії ще й зекономив якихось 250$ :D:D:D
Вибачте за дурні смішні смайли, знаю що не до сміху... :(

Вкладення

• 1000000074.webp
    1000000074.webp
    465.5 КБ · Перегляди: 38
Так, AJ0. Дивився нещодавно відео на тему цієї трансміссії, усе там ок з заміною, проблем не має бути. Навіть сам дам ради.
А поки ліньки займатись цією темою, та жалувати злотувки на мастило, обновився черговою моторолою :D
6.7 экран.Яебу лопата

Я тиждень тому Edge 40 взяв. Хотів Pixel 7a але не знайшов за нормальною ціною та з гарантією, вирішив не ризикувати. Тим паче в мене вже був позитивний досвіт зі смартфоном від мотороли. Поки задоволений, для моїх потреб те, що треба. Правда думаю як екран захистити.

Наверное смартфонов средней ценовой категории и не бывает с размером 6-6,1.Обидно.

Назад
Зверху Знизу