Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Почистил собакам зубы у ветеринара. Фух, ***, тот еще квест.

имхо на НГ там делать нечего. Ноябрь или март

А в Харькове на НГ, что делать?
В Египте то солнышко, свежие овощи/фрукты, аквапарк :пляж:
Сейчас есть предложения за 2500 взять тур на 21, считай что путевка в советский санаторий.

Хозяйка есть, а где хозяин, который из говна и палок любил делать. Сарай для дров как раз и должен быть построен таким способом.

Ты ото не ***** по форуму размазывал, а панельку свою утеплял, шоб зимой не мерзнуть.

О!
Вітаю побратима!!! :пиво:

я таки став депутатом міської ради міста Полтави і головою фракції Європейської Солідарності

attachment.webp

:украина2:

З ними і Падре Дедюхін пройшов :пиво:

yrtfVk_5d0b34c0d940c7_18459839-tmb-720x411xfill.jpg

А як там справи у Максима №37 Світличного ? :trollface:

0249cb8fb5582513ac24.webp

34efb84c73ec1c2a5e47f9d7.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"Як поки що неофіційно зазначають наші контакти, рішення Конституційного суду України No 13-р/2020, яке скасувало ключові антикорупційні повноваження НАЗК, кримінальну відповідальність за недостовірне декларування, є достатньою підставою для початку запуску Європейською комісією механізму тимчасового призупинення дії безвізового режиму", - йдеться у листі.

Тут колись псіна цікавився чому так плавають показники виявлених ковід.
Я йому, казав, воно срало щось у відповідь.
Ось сьогодні те саме каже авторитетна людина:

34efb84c73ec1c2a5e47f9d7.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"Як поки що неофіційно зазначають наші контакти, рішення Конституційного суду України No 13-р/2020, яке скасувало ключові антикорупційні повноваження НАЗК, кримінальну відповідальність за недостовірне декларування, є достатньою підставою для початку запуску Європейською комісією механізму тимчасового призупинення дії безвізового режиму", - йдеться у листі.
Страна пидарасов. Даже добавить нечего.:незнаю:
так и не съездил по безвизу никуда, видно и не судьба.

захлопните двери в свинарник. смердит-с.

А в Харькове на НГ, что делать?
В Египте то солнышко, свежие овощи/фрукты, аквапарк :пляж:
Сейчас есть предложения за 2500 взять тур на 21, считай что путевка в советский санаторий.

Египет я рассматриваю до сорокета на четверых.В феврале Гранд отель-не самая плохая 5-обошелся в 16 на двоих, поэтому платить больше- это уже баловство. Морепродукты я и дома покушаю. Важно территория отеля, локация, риф, рыбки, питание.
или 2500 на 21 деньб? Там завыть можно. Имхо 10 -11 дней это оптимально, или брать экскурсии.

Назад
Зверху Знизу