Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ну, шо? Остается только Балашов?

• Автор теми Автор теми doktor_7878
  • Дата створення Дата створення

Балошов с налоговым раем?

• Скорей Да, чем Нет.

Голосів: 7 19.4%
  • Скорей Нет, чем Да.

Голосів: 26 72.2%
  • х.з.

Голосів: 3 8.3%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    36
Раскройте смысл слова відчуття. Это в биологическом смысле или каком?

Ти сердцем відчуваєш що

1. Он явно ничей.
2. Он смелый.
3. У него длинная воля.
4. У него есть план.

Чи ти кожен пункт здатен підкріпити фактами з політичної діяльності цього крєндєля?

Наведені тобою "ознаки" емоційні.
Які можна замінити простим одним словом - він хороша людина.

А саме такого 2\3 Українців обрали в презеденти та надали моновладу. Просто харошому чєловєку.

То чим тобі один хороший не влаштовує і ти топиш за другого хорошого?

Кто тебе сказал, что они будут? Зеленский тут надолго.

Да с чего вы взяли. У них тактика другая. СМИ перед выборами лепят новую фигурку и народ на неё ведется. Вот 5канал подгоняд петю бульдозер, Кличко был из себя патриот и всегда в кадре.
А у любого человека сознание строится только из этих картинок и лозунгов.

Поэтому президенты будут меняться без проблем, но все одинаково успешно будут работать на Ахметова, Ведведчука и прочие кланы.

В Балашов в стороночке. Не так ли? А и есть то, что нам надо.

Наведені тобою "ознаки" емоційні.
Які можна замінити простим одним словом - він хороша людина.

А саме такого 2\3 Українців обрали в презеденти та надали моновладу. Просто харошому чєловєку.

То чим тобі один хороший не влаштовує і ти топиш за другого хорошого?

Т.е. все пункты ложные? И вы готовы на это поспорить?
И мы сможет прийти к согласию о способе установления истины. Или какой экспертизе мы будем доверять.
Например, по 1 000грн. за пункт.

Т.е. все пункты ложные?

Не втікай так швидко. Твої спроби маніпуляцій вкрай дитячі :)

Ти гучно заявив що

1. Он явно ничей.
2. Он смелый.
3. У него длинная воля.
4. У него есть план.

Логічно, якщо ти не ****абол, то твоя безапеляційність легко може бути доведена фактами.
От я і питаю, факти є, чи ти пукнув в калюжу просто грунтуючись на емоціях? ЧИ ти балашобот взагалі?

Що є конкретно і що конкретно вам нада з того що в нього є?

Легализация конопли, проституции, азартных игр, криптовалют, возможность получать зп в долларе и не попадать на конвертацию в гривну, не переплачивать 20% на каждой покупке, не содержать бесполезных чиновников, не содержать государственные убыточные предприятия, убрать все таможенные, СБУщные, ГАИшные и прочие схемы, иметь проекты мирового масштаба и вообще стать субъектом на мировой арене как страна.

Все что для этого надо это иметь волю.

Легализация конопли, проституции, азартных игр, криптовалют, возможность получать зп в долларе и не попадать на конвертацию в гривну, не переплачивать 20% на каждой покупке, не содержать бесполезных чиновников, не содержать государственные убыточные предприятия, убрать все таможенные, СБУщные, ГАИшные и прочие схемы, иметь проекты мирового масштаба и вообще стать субъектом на мировой арене как страна.

Що з перелічиного більше ніж слова?
Які дії?

Ти справді вважаєш що Балашов - новий Сталін який власноручь всим буде керувати і зробит ****ато?

Чому тебе не влаштовує пан Зеленскій, Який так само заявляв що в нього є воля і сила закінчити епоху бідності і далі по тексту?

Чим Балашов краще Зєлєнского?
****ят однаково, однаково ніщо з себе не представляють.
Чому ми повинні вірити твоїм необгрунтованим тезам?
Ти точно не балашобот?

І більшість в парламенті що підтримає такі законопроекти.
У пана Балашова є перспектива мати більшість у ВР?

Чи ти настільки ****амотний що не знаєш що у нас парламентсько - президентська країна?

Якщо я чую що хтось за все хороше та проти всього поганого - він йде автоматично *****. Бо це 100% ****абол.
Балашов - ****абол.

От я і питаю, факти є, чи ти пукнув в калюжу просто грунтуючись на емоціях? ЧИ ти балашобот взагалі?

Я вас спросил сразу, что вы будете признавать доказательствами. Какие доказательства будем считать належними та допустимими доказами?
Я знаю вашу порохоботскую тактику. Когда вас ловят вы прикидываетесь ***ким ****ом, которое легко проходит сквозь пальцы и в кулаке в результате кроме вони ничего не остается.
Например. Я написал что он смелый. Я буду просить экспертизу биологическую. Признаки страха всегда показывает лицо. Есть миллион часов видео с его лицом в разных ситуациях. Экспертиза легко даст ответ на этот вопрос.

Но мы же не будем реальную экспертизу заказывать. Так ведь? Поэтому я вас просил какому способу доказывая мы будем доверять, так что бы на старте не попадать на бабки?

Я вас спросил сразу, что вы будете признавать доказательствами. Какие доказательства будем считать належними та допустимими доказами?
Ти хочаб якось спробуй обгрунтувати свої безапеляційні тези.
1. Он явно ничей.
2. Он смелый.
3. У него длинная воля.
4. У него есть план.
Логічно що якщо ти так безапеляційно заявляєш, і ти мисляча людина, то твої тези обгрунтовані на чомусь більшому ніж відчуття.
От мені цікаво послухати як ти дійшов таких висновків.
Я прийму будь яке обгрунтування. Проаналізую і зроблю висновок чого варті вже твої слова та тези :)
Чи ти масляча людина, чи звичайниі тріпло, чи можливо пішла команда випускати балашоботів :)

Мені цікава будь яка твоя відповідь, навіть оце виляння дупою та спроба втекти від відповіді мені вже майже дала відповідь на цікавляче мене питання - хто ти :)

Поэтому я вас просил какому способу доказывая мы будем доверять, так что бы на старте не попадать на бабки?
Спроба залякати мене втратою грошей )))
Не вийде. І "слівзачот" не пролізе )))
Ти оцим вилянням дупою вже на 90% довів що твої слова пусті :)

Назад
Зверху Знизу