Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ноутбуки-гівно

• Автор теми Автор теми gemix
  • Дата створення Дата створення
Та не так вже давно це було, майже тільки з'явився.
Ок, треба далі чекати, ще минімум кіло повинен зкинути.
диви дочекаєшся :D
Схоже на курс. Він не так давно до 38 просів. А ноути ж не вино - вони не дорожчають поки стоять, а навпаки.

диви дочекаєшся :D
Схоже на курс. Він не так давно до 38 просів. А ноути ж не вино - вони не дорожчають поки стоять, а навпаки.
До наступного січня-лютого все одно нічого новішого не вийде.
А в мене все рівно USDT.

*****, померял глубину своего столика диванного - Титан на 6 см будет вылазить за край, и ножки походу тоже, т.е. будет лежать на пузе и вентиляция по ****е.
Я не за то, шо копеечный столик нельзя поменять, просто в ахуе от габаритов.
Уже готов на Райдер, так у него тока два слота под мозги, до 128и гиг не нарастишь, пока 64-гиговые модули не появятся.

Нахуя тобі на ноутбуці стільки пам'яті?
Чого б і ні? В мене на десктопі 64, і іноді не вистачає.
З урахуванням того, що в найближчий перспективі ноут буде використовуватися як десктоп, то я виходжу з тих самих міркувань.

Чого б і ні? В мене на десктопі 64, і іноді не вистачає.
З урахуванням того, что в найближчий перспективі ноут буде використовуватися як десктоп, то я виходжу з тих самих міркувань.
Ну не буде він ніколи як повноцінний десктоп. Взагалі ніколи.
Як мінімум - по припустимвй TDP, яку відвести від товера значно простіше, ніж від ноута. Плюс - батарея. Бо ноут, фарширований по самі яйця, буде жерти.
Але, ти ж не хочеш ноут олдскульний в 5кг?

Ну не буде він ніколи як повноцінний десктоп. Взагалі ніколи.
24-ядрьоний 75-ватний i9-13980 буде гірше за якийсь десктопний i7 минулого-позаминулого покоління? Не вірю.
Мені до сих пір 8700К з головою для роботи.
Як мінімум - по припустимвй TDP, яку відвести від товера значно простіше, ніж від ноута. Плюс - батарея. Бо ноут, фарширований по самі яйця, буде жерти.
Ну, в Титані охлад - я єбу. І 4 пропелери.
Але, ти ж не хочеш ноут олдскульний в 5кг?
Вага в даному випадку - взагалі пофігу. Я його таскати на горбу нікуди не буду. Тільки на диван та на вулицю в бесідку.
А ось габарити як раз не пофіг, бо сумку/рюкзак фіг знайдеш, та й просто не зручно.

Останнє редагування:
24-ядрьоний 75-ватний i9-13980 буде гірше за якийсь десктопний i7 минулого-позаминулого покоління? Не вірю.
Мені до сих пір 8700К з головою для роботи.
Так ти не порівнюй таке. А скільки ядерний буде десктопний з 120W TDP?

***ть, в этом году походу ничего лучше уже не будет:

Где купить? Нашел только с 4080.

Останнє редагування:
..делать нехуй ото..
нотики....ну ладна.батарея типа.5 часов новая.хорошо.
но есть куча пауэр станций.
за 8500грн хватит для моего компа на 10 час...
Количество страниц в теме перевалило на седьмой десяток, а чувак до сих пор не может понять, шо одно другому не мешает:рл:
Да и какой-то обрезок на 4070 запостил, конфа с 4090 будет далеко за 200к.

Останнє редагування:
матрица ипс лдж.монику год....
Так IPS это уже ****о.
И нахуя в 2022 было покупать 24?

ЗЫ: С 2016 сижу за двумя Dell 2715Q, щас правда за одним, второй дома. Буду собирать новый десктоп, для работы возьму шо-нить 8K дюймов на 40, а под игрушки какой-нибудь ультравайд изогнутый.

Останнє редагування:
Так IPS это уже ****о.
И нахуя в 2022 было покупать 24?

ЗЫ: С 2016 сижу за двумя Dell 2715Q, щас правда за одним, второй дома. Буду собирать новый десктоп, для работы возьму шо-нить 8K дюймов на 40, а под игрушки какой-нибудь ультравайд изогнутый.
А у меня старючий как ****о мамонта Самсунг 19", но из лучших на то время - с МВА матрицей. А второй - Делл 22". Офуенно получается, первый 19" но 4:3, а Делл 22" - соответственно вайд, отлично сочетаются - высота экрана у них практически одинаковая, причем разные приложухи лучше на одном или на втором (Ворд к примеру ну куда удобнее мне на 4:3).
Когда что-то из этого окончательно накроется, тоже какой нибудь ультравайд буду брать, один но ультраширокий вместо двух. Пока колеблюсь с размером, брать ли 40" или сразу на изогнутый 49" замахиваться.

Охуеть, а вы знали, что в ноутах с NVMe SSD на PCIe Gen 5, ради ****ых красивых циферок в Кристалле, порезано 8 линий из 16 в видяшном интерфейсе? Даже в моделях с 4090.
Даже в ****ом Титане за 7К в наших *****х - та же ***ня.
Ну ****ец *** - сначала они тулят десктопную 4080 с порезанным павер-лимитом как 4090 Mobile, теперь этот зашквар, и все это от $4К+ не в Украине. А дальше что?

Останнє редагування:
А у меня старючий как ****о мамонта Самсунг 19", но из лучших на то время - с МВА матрицей. А второй - Делл 22". Офуенно получается, первый 19" но 4:3, а Делл 22" - соответственно вайд, отлично сочетаются - высота экрана у них практически одинаковая, причем разные приложухи лучше на одном или на втором (Ворд к примеру ну куда удобнее мне на 4:3).
Когда что-то из этого окончательно накроется, тоже какой нибудь ультравайд буду брать, один но ультраширокий вместо двух. Пока колеблюсь с размером, брать ли 40" или сразу на изогнутый 49" замахиваться.
Ворд охуєнєн якщо воствити 16:9 боком :) Кодери я бачив так роблять - в код втикать теж зручніше на вертикальному високому моніторі.

Ворд охуєнєн якщо воствити 16:9 боком :) Кодери я бачив так роблять - в код втикать теж зручніше на вертикальному високому моніторі.
16:9 боком це дичина, особливо якщо більше 24", ось що педалюють огризочники, це мабудь дійсно зручно:

Хоча, там по факту лише половина від 4К, тож можна поставити 4К дюймів на 32, та отримати цілих 2 таких, side by side і без рамки.
З правого боку, куди очі не досягають - просто заганяти відосики чи ще якусь неважливу куйню.

Останнє редагування:
Охуеть, а вы знали, что в ноутах с NVMe SSD на PCIe Gen 5, ради ****ых красивых циферок в Кристалле, порезано 8 линий из 16 в видяшном интерфейсе? Даже в моделях с 4090.
Даже в ****ом Титане за 7К в наших *****х - та же ***ня.
Ну ****ец *** - сначала они тулят десктопную 4080 с порезанным павер-лимитом как 4090 Mobile, теперь этот зашквар, и все это от $4К+ не в Украине. А дальше что?
покупатели игровых ноутбуков это такие же *******ы как и покупатели игровых телефонов
соответсвенно у них требования чтобы циферки были побольше и неважно можно ли их где-то "пощупать".
Видел тдп настоящей 4090? Вот та залупа, которую урезают абы она хоть что-то могла и не троттлила - это не 4090. Но по документам - лаптопная 4090. За это *******ы и готовы платить, им поебать на линии и все остальное.

Назад
Зверху Знизу