Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
эххх... вот и вывалилась одна из любимых команд![]()
***** тот футбол! Маки должны победить.
и с кем?Тю на вас!!!"обождите..." Маки эт хто?и с кем?
Тю на вас!!!
Это Маки:

ага, понято.
не, низя объять необъятное.
во вторник круто на работу и харэ балдеть![]()
Да вы охренели совсем! Когда вы уже работать начнёте!

та ну... молодцы таки американцы - бойцы, я их зауважала, ейбогу (имею в виду чисто футбольную команду)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Пауль вгадав результати трьох попередніх матчів бундестіму
Дворічний восьминіг по кличці Пауль, який живе в океанаріумі німецького міста Оберхаузен, напророчив перемогу збірної Німеччини над Англією в матчі 1 / 8 фіналу чемпіонату світу з футболу.
Пауль витяг черепашку з "німецького" акваріума, віддавши перевагу їй, а не черепашці з акваріума збірної Англії, повідомляє Associated Press.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Дон Дієго хоче зіграти у фіналі ЧС-2010 з Бразилією
Головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона заявив, що в даний час футбол розвивається в Південній Америці, а в Європі помирає.
Марадона прийшов до такого висновку, проаналізувавши результати групового турніру чемпіонату світу в ПАР і відзначивши успішний виступ американських збірних,

Mikele, теперь можешь ему типун на язык желать.![]()
Головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона заявив, що в даний час футбол розвивається в Південній Америці, а в Європі помирає.
неужто ждать победы резвой Нимеччины над жестким Альбионом?Восьминіг прогнозує перемогу збірної Німеччини в матчі з Англією

Лет через 10 . по этому время еще есть , но я бы на твоем месте подумал о переезде прямо сейчас, потому что когда начнется массовый исход евреев из Палестины то будет уже поздно. А так за это время ты уже обживешься на новом месте. Я бы подумал о переезде в Австралию. Подумай Майк и потом будешь вспоминать меня добрыми словами и благодарить судьбу за регистрацию на Харьков форуме и расказывать своим внукам и правнукам , что простой рабочий паренек из Дмитрова спас весь ваш род от уничтожения.и когда это будет?
и показывать им твое фото (с аватары)?