Якщо воно 2 тис. років у вас не перемогло, то як воно може перемогти?
Вам не здається, що Ви самі собі протирічите ?
Спочатку Ви пишите мені, що "кругом Божа благодать":
Бог - це безкінечна радість. Якщо ви її не бачите в царстві божому, яке прямо навколо вас, значить ви не в бозі, а десь невідомо де.
А потім переконуєте мене облишити все, бо християнство не перемогло, запевняючи в тому що воно і не переможе ...
Дозвольте з цього приводу спитати Вас, - а що робити Ви на релігійному розділі форуму ? Яка у Вас тут міссія, чи в чому потреба ? Може Ви виконуєте чиєсь завдання, бути затичкою у справі недопущення поширення Божої істини ?
Якщо би Ви читали Біблію, то знали би, що християнство обов'язково переможе у кінцевому значенні, бо перемагають не ті хто зберегають будь-якою ціною свою шкіру, а ті, хто ложе свою душу за Божу справу (рятування душ людей від загибелі і вічних мук у геєні вогняній) !
Судячі по Вашим постам і спробою перешкодити мені розповсюджувати тут істину, - ви належити до перших ...
Чому коли люди хочуть пізнати себе, вони їдуть в Індію, на Тибет, а не йдуть хреститися в християни?
Ви хочете пізнати себе ?
Подивіться уважніше на свої справи, і можливо (якщо дуже критично поставитесь до цього питання), Ви усе побачите ...
На відміну від таких як ви, істинні християни присвячують своє життя пізнанню Бога, завдяки чому, проявляють своє ставлення до Нього !
І тільки ті, хто продав свою душу дияволу, шукають блаженства для тіла ...
Зачастую для того, чтоб узнать себя, людям надо хотя бы ненадолго
уехать отсюда куда-нибудь подальше, например в Индию
Разве можно от себя уехать ?
Але ніхто не іде хреститися в християни хоч бесплатно
Ви думаєте євреї посто так не спрйняли І.Христа і Його Вчення ?
Бо це змушувало кординально змінювати увесь житійний уклад, а це для них виявилось непідьомною особистою жертвою. Тому і було вирішено, - краще позбутися Самого Вчителя, а ніж працювати над оволодінням Його Вченнями ...