Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто мы? Зачем мы на Земле?

• Автор теми Автор теми *ТаТа*
  • Дата створення Дата створення
Я рад, что вы обоcpаслись с очередной своей глупостью,
о том, что глубокое дыхание, якобы, вызывает отравление.
Нет, я просто в шоке, как человек может не понимать элементарных вещей.
Это какой-то не смешной троллинг школоты. :D

Мясо трупов животных- источник заразы. Поэтому трупы всегда сжигают. :D

Дивись, як їдять м'ясо тварини. По перше вони його їдять відразу, тобто свіжина стопроцентна. Там є ще вібрації енергії. По друге вони сирим його їдять. По третє вони агресивні завжди від м'яса.

Тепер люди. Люди їдять взагалі самі не знають шо. Якась невідома туша лежала в холодильнику тиждень, стопроцентний труп, потім її вийняли, ще взяли засмажили її на стейк. Це мало того шо смажений труп, максимально грубих вібрацій їжа, так ще з канцерогенами на додаток.

Якшо хочеш шоб хоч приблизно якийсь позитивний ефект був як в живій природі, то хоча б сире м'ясо їж. Але агресивним ти будеш від нього в любому випадку, хоч від якого. Ти ж бачиш які всі твої знайомі м'ясоїди - їм дах рве з ранку до ночі.

Дивись, як їдять м'ясо тварини. По перше вони його їдять відразу, тобто свіжина стопроцентна. Там є ще вібрації енергії. По друге вони сирим його їдять. По третє вони агресивні завжди від м'яса.

Тепер люди. Люди їдять взагалі самі не знають шо. Якась невідома туша лежала в холодильнику тиждень, стопроцентний труп, потім її вийняли, ще взяли засмажили її на стейк. Це мало того шо смажений труп, максимально грубих вібрацій їжа, так ще з канцерогенами на додаток.

Якшо хочеш шоб хоч приблизно якийсь позитивний ефект був як в живій природі, то хоча б сире м'ясо їж. Але агресивним ти будеш від нього в любому випадку, хоч від якого. Ти ж бачиш які всі твої знайомі м'ясоїди - їм дах рве з ранку до ночі.
Сложно комментировать. С технологией изготовления мяса Вы не знакомы, и к тому же всё уже решили за меня и каких-то там знакомых. Я могу сказать, что у меня нет агрессивных знакомых, потому что я не люблю агрессивных людей. И мясо тут абсолютно не при чём. Вам не кажется, что не хило так плющит и колбасит именно Вас лично, а со мной всё в порядке? :D

Не знаю, что там у тебя куда не поступает. Подыши в быстром темпе, когда голова закружится, это и есть отравление кислородом. :D

Окислился? :D

Все-равно ты не понимаешь механизм.
Отравление ведь происходит не в крови, а в клетках!!!!!!!
А вот как раз в клетки кислород и не поступает при гипервентляции. Отсюда - защитный механизм организма - он вырубает сознание или дыхание.

Просто когда кислорода в крови много - то он не отдается клеткам не забирает у клеток углекислый газ.
Поэтому пранаяма - это такой баланс дыхания при котором в организме поддерживается такой уровень углекислого газа, при котором кислород усваивается максимально продуктивно клетками.

И самое главное при этом - организм не выдает защитных реакций, которые в конечном итоге и приводят к большинству болезней.

Сложно комментировать. С технологией изготовления мяса Вы не знакомы, и к тому же всё уже решили за меня и каких-то там знакомых. Я могу сказать, что у меня нет агрессивных знакомых, потому что я не люблю агрессивных людей. И мясо тут абсолютно не при чём. Вам не кажется, что не хило так плющит и колбасит именно Вас лично, а со мной всё в порядке? :D

Агресивні це мається на увазі гіперактивні. У кожної їжі є заряд ян або інь. Ян - активна енергія, інь - спокійна. Якщо якийсь перекос, то по любому починаються якісь ментальні або фізіологічні негаразди. Вся суть китайської медицини - привести в баланс між собою ян і інь.

Що у м'ясоїдів відбувається. В них ян завжди зашкалює. Тому гіперактивність в різній формі, і агресія теж далеко не рідкість.

Дивись, як їдять м'ясо тварини. .....

У хищников повышенная кислотность. И чем больше падальщики - тем кислотность выше.

У человека мясо тоже вызывает перекос кислотности. Что может отразится на разных аспектах.Например бабы могут мучаться с чистотой кожи на лице, угрями, прыщами, жирность.....и не один косметолог не помогает. А потом после того как перестает употреблять мясо - все вдруг проходит.

Окислился? :D

Все-равно ты не понимаешь механизм.
Отравление ведь происходит не в крови, а в клетках!!!!!!!
А вот как раз в клетки кислород и не поступает при гипервентляции. Отсюда - защитный механизм организма - он вырубает сознание или дыхание.

Просто когда кислорода в крови много - то он не отдается клеткам не забирает у клеток углекислый газ.
Поэтому пранаяма - это такой баланс дыхания при котором в организме поддерживается такой уровень углекислого газа, при котором кислород усваивается максимально продуктивно клетками.

И самое главное при этом - организм не выдает защитных реакций, которые в конечном итоге и приводят к большинству болезней.

Точно не знаю механизм проникновения молекулы кислорода в клетку. В принципе уверен, что молекула кислорода ни чем не отличается от любых других молекул, которые потребляет клетка из крови. И этот механизм эволюционировал миллионы лет. И каким-то образом улучшить его работу путём практик из ютуба- в этом я очень сомневаюсь. Даже уверен в том, что повредить этот механизм можно, а улучшить, тут уж только если у человека действительно серьёзные проблемы со здоровьем. Насчёт отравления кислородом, тут йоги ни чем не отличаются от обычных людей. Разве что, благодаря практикам могут быть более тренированы, так же, как и спортсмены. Я, когда занимался спортом, то сдавал нормативы, и довольно неплохие результаты были. К примеру мог задерживать дыхание до 5 минут, и не терять сознание при этом. Некоторые могли до 7ми минут не дыщать, но таких уже были единицы.
Интересно, после практик, вы можете задерживать дыхание на 10 минут, то есть, эти тренировки более эффективны, чем обычные занятия спортолм?

У хищников повышенная кислотность. И чем больше падальщики - тем кислотность выше.

У человека мясо тоже вызывает перекос кислотности. Что может отразится на разных аспектах.Например бабы могут мучаться с чистотой кожи на лице, угрями, прыщами, жирность.....и не один косметолог не помогает. А потом после того как перестает употреблять мясо - все вдруг проходит.

На багатьох рівнях іде вплив. На прикладі вібрацій по-моєму найбільш наглядно. Низька вібрація - це приземлене. Висока - ясно, Бог. У Бога вібрація такої частоти, що як колесо швидко крутиться, здається що воно не рухається. Тому Бог - завжди в моменті, і поза часом.

Точно не знаю механизм .... потребляет клетка из крови. ......е занятия спортолм?

Это открытие сделанное Бором и Вериго сто лет назад.

При повышенном содержании кислорода в крови - молекула кислорода не отлепляется от эритроцита. И поэтому молекула углекислого газа, которая образовалась в результате жизнидеятельности клетки - не забирается из клетки.

Вот ты в занатиях споротом обучался как дышать во время бега?
А что будет если ты начнеш активно и часто дышать ртом?
Ты не отравишься кислородом - ты просто начнешь офигевать как раз от недостатка кислорода в клетках.

Понял смысл?

Уровень углекислого газа должен быть соответствующий для нормального потребления кислорода.

Поэтому надо либо регулировать дыхание - чтобы "лишнего не вдохнуть", Либо давать небольшую нагрузку при нормальном дыхании - отсюда такая полезность от ходьбы (типа, каждый человек должен совершать в день 10 000 шагов).

Но тут есть засада с другой стороны - приведение в плохую рабочую форму эритроциты. Каждый эритроцит прилепляет к себе и несет молекулу кислорода и забирает молекулу углекислого газа.
А при определенном воздействии, эритроциты слипаются в цепочки, комочки.
Вот как раз мясо - одна из таких причин. Курение и др....тоже хреново влияют.

И отсюа вылазят все проблемы.
1. нарушается нормальный обмен веществ.
2 - организм пытается ограничить неправильное влияние.

И вот практически все что ты знаешь из болезней....ну разве что кроме трипера:D.....получаются не от нервов, а от неправильного дыхания и питания.

можно ссылку, чтобы хоть издалека было похоже что-то про инопланетян?
Инопланетяне - это лукавое обозначение представителей Духовного Мира, которым пользуются представители сатанинской системы. Поэтому непосредственно в Библии такой термин не употребляется. Зато, если внимательно проанализировать современную кинематографию и публицистику, то можно досыта наесться этой антидуховной ****ографической фантасмагорией ...

Инопланетяне - это лукавое обозначение представителей Духовного Мира, поэтому непосредственно в Библии такой термин не употребляется. Зато, если внимательно проанализировать современную кинематографию и публицистику, то можно досыта наестся этой антидуховной ****ографической фантасмагорией ...

Чому ви постійно в сумному настрої і в оточенні диявольських лукавих іншопланетян?

Спробуйте возрадуватись разом з Богом.

ви постійно в сумному настрої
З чого Ви взяли ?
То Вам мабуть сдалося ...
Адже завдячучи тому що я реаліст, то бачу, все що коїться навкруги саме своїми очима, а не так, як комусь деінколи хочеться. І тільки тому, що намагаючись бути істинним християнином, вважаю запотрібним за допомогою істинної інформації робити навколишній світ більш тверезлішим аніж це здається будь-якій пересічній людині, бо інакше нікому не уникнути від потрапляння в оманливі сіті лукавого і стати жертвою у його великому, жахливому і безрозсудному протисоянні Богові !
в оточенні диявольських лукавих іншопланетян
Вони оточують не тільки мене !
Головне полягає в тому, хто вийде переможцем у цьому протистоянні сатани Богу, аби мати позитивні наслідки для душі в пакибутті ...
Якщо хтось вважає недоцільним повсякденно і повсякчасно замислюватися і бентежитися цим питанням, то як кажуть:"Бог тому Суддя !"
Спробуйте возрадуватись разом з Богом
Усьому свій час !
Час бути насторожі і у скорботі, і час зустрічати велике звільнення від лукавого і його системи, та час дійсно возрадуватися настанню довгоочікуваного Царства Божого на Землі і счастливому закінченню тривалого і нелегкого випробування для усього людства ...
Взагалі радіти можна по різному: хтось радіє, що має счастливе життя за те, що продав душу дияволу, хтось радіє, що вдалося уникнути цього не зважаючи на неминучі певні утиски, але по справжньому радіє той, хто має надію і матиме у пакибутті добрі наслідки для своєї душі
Який сенс радості полурозумного, якщо за все своє життя не був викорстаний шанс здобути собі у пакибутті вічне життя ?

час зустрічати велике звільнення від лукавого і його системи

Просто перестаньте думати про лукавого, і залишиться один бог. :незнаю:

Якби християни не строчили тут без перестанку про лукавого, то ніхто би і не заморочувався ним, а так як ви без перестанку про нього строчите, то ви його і генеруєте з небуття.

Бог - це безкінечна радість. Якщо ви її не бачите в царстві божому, яке прямо навколо вас, значить ви не в бозі, а десь невідомо де.:незнаю:

Просто перестаньте думати про лукавого, і залишиться один бог
Справа в тому, що Ви висловлюєте тут відсєбятіну, а я на відвідміну від Вас керуююся Вченнями І.Христа. А Він, доречі з цього приводу вчив:
"Пильнуйте й моліться, щоб не впасти на спробу, бадьорий бо дух, але немічне тіло." (Від Матвія 26:41)
"Від дерева ж фіґового навчіться прикладу: коли віття його вже розпукується, і кинеться листя, то ви знаєте, що близько вже літо.
Так і ви: коли все це побачите, знайте, що близько, під дверима!
Поправді кажу вам: не перейде цей рід, аж усе оце станеться.
Небо й земля проминеться, але не минуться слова Мої!
А про день той й годину не знає ніхто: ані Анголи небесні, ані Син, лише Сам Отець.
Як було за днів Ноєвих, так буде і прихід Сина Людського.
Бо так само, як за днів до потопу всі їли й пили, женилися й заміж виходили, аж до дня, коли Ной увійшов до ковчегу,
і не знали, аж поки потоп не прийшов та й усіх не забрав, так буде і прихід Сина Людського.
Будуть двоє на полі тоді, один візьметься, а другий полишиться.
Дві будуть молоти на жорнах, одна візьметься, а друга полишиться.
Тож пильнуйте, бо не знаєте, котрого дня прийде Господь ваш.
Знайте ж це, що коли б знав господар, о котрій сторожі прийде злодій, то він пильнував би, і підкопати свого дому не дав би.
Тому будьте готові й ви, бо прийде Син Людський тієї години, коли ви не думаєте!
Хто ж вірний і мудрий раб, якого пан поставив над своїми челядниками давати своєчасно поживу для них?
Блаженний той раб, що пан його прийде та знайде, що робить він так!
Поправді кажу вам, що над цілим маєтком своїм він поставить його.
А як той злий раб скаже у серці своїм: Забариться пан мій прийти,
і зачне бити товаришів своїх, а їсти та пити з п'яницями,
то пан того раба прийде дня, якого він не сподівається, і о годині, якої не знає.
І він пополовині розітне його, і визначить долю йому з лицемірами, буде плач там і скрегіт зубів!
" (Від Матвія 24:32-51)

Справа в тому, що Ви висловлюєте тут відсєбятіну, а я на відвідміну від Вас керуююся Вченнями І.Христа.

А що воно вам дало? Від лукавого не позбавило як можна побачити. Перетворили християнство на говорильню безкінечну. :незнаю:

Перетворили християнство на говорильню безкінечну.
Ви фахівець з істинного християнства і вважаєте що воно перемогло і можна відтепер розслабитись ?
А що воно вам дало?
Я би перенаправив питання Вам,- чого Вам не дано те, що може дати корисне для Вашої власної душі ?

Ви фахівець з істинного християнства і вважаєте що воно перемогло і можна відтепер розслабитись ?

Якщо воно 2 тис. років у вас не перемогло, то як воно може перемогти? У вас, наголошую. Кожен окремий випадок треба окремо розбирати.

Я би перенаправив питання Вам,- чого Вам не дано те, що може дати корисне для Вашої власної душі ?

Чому коли люди хочуть пізнати себе, вони їдуть в Індію, на Тибет, а не йдуть хреститися в християни?

Чому коли люди хочуть пізнати себе, вони їдуть в Індію, на Тибет........?

А действительно - почему?
В Индию надо ехать, чтобы узнать именно Индию.
А чтобы узнать себя - надо ехать тоже в себя. :незнаю:

Назад
Зверху Знизу