Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто мы? Зачем мы на Земле?

• Автор теми Автор теми *ТаТа*
  • Дата створення Дата створення
а я вот не верю что ты дитя из пробирки и не поедал свою мать пил материнское молоко
Дык... Малой был, не помню... Да и при чем тут молоко к поеданию ежели в причастии речь о крови и плоти? Ежели так, то и ваш Исус - выходит каннибализмом в младенчестве баловался?

Для остальных либо позже дошло, либо вообще не дошло. Это естественно. Потому что учение это не такое простое, как некоторые другие учения.

Там Америку ніхто не відкрив. У Ведах це все було. Буддизм це 500 років до н.е., а Веди - це 1500 років до н.е. Буддизм Шикямуні ці принципи в нову оболонку заключив. Ну і на Тибеті був Бон - не індійський буддизм, який там був теж задовго до Шикямуні.

Коротше все було з самого початку. З зародження цивілізації людей.

новий шлях таки відкрив.

Новий як в оновленні операційної системи деякі нові елементи. В Індії до цього була адвайта-веданта, в Китаї даосизм. Про те ж саме - про розпізнавання хибного "я", яке породжує страждання.

Да в принципі і Ісус що такого глобально нового радив коли з'явився - любити один одного. Це що, треба було його чекати тисячі років щоб доперти до цього?

Я маю на увазі що "істина" завжди була доступна, для всіх і всюди, лиш би було бажання її дослідити.

Phoma, розділяти багато розуму не треба. Спробуйте об'єднати.

Дык... Малой был, не помню... Да и при чем тут молоко к поеданию ежели в причастии речь о крови и плоти?

Сын Божий (= Бог) воплотился для того, чтобы своей кровью и своей плотью заплатить за твои грехи и за грехи всего мира,
ты можешь в это не верить, но понять это не так уж сложно,
а вот те, которые верят, совершают причастие, то есть символически подтверждают единство себя с Богом прощающим

совершают причастие, то есть символически подтверждают единство себя с Богом прощающим

Так может за символическое причастие и результат будет чисто символическим? Вместо Рая дадут тебе похвальную грамоту.

Не треба великого розуму, щоб звалити все вчення до однiєї купи, і заявити, що всі вони однакові. А ви спробуйте розкласти все по поличках … ;)

Це розум і намагається все розкласти по поличках. Щоб все було зрозуміло. Але в нього не виходить як ми бачим. Адвайта може бути криптобуддизмом, буддизм може бути криптоадвайтою. Баптизм може бути криптокоміксами Марвел, іслам може бути криптотеорією відносності. Ніхто цього не встановить. Залишається займатися перепостом чиїхсь досліджень з других рук. Але навіщо цим займатись?

Одно полушарие отвечает за анализ, а другое за синтез.

Інтелект розвивається до своєї верхньої планки, далі він вище себе не стрибне. Все що вище його планки - уже Бог. Там слова і концепції розсипаються.

Ми можем теревенити на рівні інтелекту, але це як діти граються в огорожі в дитячій кімнаті. І вдавати що це страшно важливо - хто скільки чого вичитав, хто які святі письмена визубрив чи теореми.

Вiдео нi про що. Таких самих вiдео в ютубi ще сто мiльйонiв. На яких мiльони людей розмiровують, що таке розум, що таке тонке тiло, як слiдувати заповiтам Кастанеди, як здiйснювати астральнi подорожi, i т.д., i т.д., i т.д., i т.д., i т.д., i т.д., i т.д....

Це ж Андрій Тирса, він просвітлений. Будда.

Ото ж я i кажу, що зараз в мережi дофiга "просвiтленых", "гур", "лам", "будд", "бодхiсатв".

Так це добре чи погано? Деякі як у вас в лапках, а деякі ж справжні. Можливо ви не можете відрізнити котрі справжні котрі ні, це інша справа.

Я думаю що це добре. Я особисто почерпнув величезну кількість корисного. В наш вік не треба зніматися і їхати кудись їх шукати.

Так может за символическое причастие
оно у всех символическое,
никто ведь не пьет человеческую кровь и не ест ч/плоть
Вместо Рая дадут тебе похвальную грамоту.
похвальная грамота от Бога - это точно больше чем ты представить можешь,
по поводу же Рая - это будущее, малоконкретное сейчас, ясно что там будет весьма хорошо, но христиане живут не только будущим, но и настоящим - Царством Божьим, которое внутрь есть каждого рожденного свыше христианина (здесь конкретики уже предостаточно и перемены людей явные)

оно у всех символическое,
никто ведь не пьет человеческую кровь и не ест ч/плоть......

Просто это ты сидишь на искусственных заменителях, а там наверху пирамиды социума, народ использует натуральные компоненты.

У одних это - таинство, а у других нет. Каждая секта по-своему трактует. Как это обычно и происходит в христианстве.

это не важно ... важно то, что по химическому составу это всегда вино и хлеб, а не кровь и плоть

Назад
Зверху Знизу