Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.9%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 249 21.2%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 217 18.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1174
Короче, когда жена пришла в УМБАЛ (большая университетская больница), там пол-часа вспоминали шо оно такое, потом где его в принципе делают, потому что сказали, что никто не ревакцинируется в принципе, а дозы есть - выделили. Потом нашли кабинет, вскрыли ампулу специально для них, потом естественно выкинут, поскольку больше все равно никто не придет. Как-то так. В общем, про ковид все забыли. Как про суслика, которого никто не видит, но он все таки есть.
А ковідне відділення 17-ї живе, всі палати світяться ввечері. Телефонував до завідуючого - все норм, кисень є, ліки є, держава всім забезпечує, допомога вже не потрібна.

мне позвонили из поликлиники, спросили: третью пфайзер хочешь? я пошел, сделал, мало ли что...

17 жовтня вирубили світло, пішли гуляти, проходили повз поліклінику, зайшли, ширнулись третім файзером.
Ще троє було бажаючих. Не черга, а просто ті, кого я випалив - хтось виходив, хтось писюльку писав, хтось після нас пішов одразу.

До цього кілька разів починаючи з початку літа заходив - файзеру не було, китайска вакцина була завжди. Завозили регулярно, кажуть, але не щастило мені.
Можна залишити телефон, щоб подзвонили.

А после бустера сертификат обновляется?
Ширнулись где-то с месяц назад, но пока в Дие изменений нет.

Тяжело искать черную кошку в темной комнате - особо если кошки там нет :D (ну или ждать у моря погоды...)

вааще-та надо перезаказать в Дие сертификат, при этом старый будет удалён (в твоей Дие) и сформирован новый. Он же "статический", сертификат.

(Вот если и новый будет без последней ширки - то да, глюки)

Тяжело искать черную кошку в темной комнате - особо если кошки там нет :D (ну или ждать у моря погоды...)

вааще-та надо перезаказать в Дие сертификат, при этом старый будет удалён (в твоей Дие) и сформирован новый. Он же "статический", сертификат.

(Вот если и новый будет без последней ширки - то да, глюки)
Умный, да? Можно подумать, я б спрашивал просто так.

На всякий случай, и запрос делал в Послугах тоже- болт.
Наверное, это мое счастье. Благо, медпункт рядом. Схожу

у меня через пару часов появился... и внутренний и международный (зачем он только теперь?)

в мене оновився автоматом сертифікат.

Коли робили зщеплення, то світла не було й інету, сказали, що потім додадуть, тож прізвище контролював додатково. Наступного дня в дії з'явився сертифікат.

Умный, да? Можно подумать, я б спрашивал просто так.
У мене сертифікат після бустера не оновився. Пішов в лікарню, спитав, вони щось зробили і на наступний день вже все підтягнуло. Але це ще не в Харкові було.

Почему так мало астразенекой71

Назад
Зверху Знизу