Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.2%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 219 18.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1177
Не, смысл в том, что эту херню никто в странах цивилизованной медицины не делает.
Да, точно, в Харькове мне постоянно делали кукушки и проколы, в Канаде один раз пропил курс антибиотиков и забыл поо гаймориты, с прошлого века не было.

Так наши люди выносливые. Им и говно неразведенное помогает.
Ну многим, возможно, помогалО.
Я принципиально отказался от прокола(боЯзнь...страх или х.з.)
Повелся на "кукушку...
Отделался малым:yahoo:

Всем здоровья!!!
Самого КРЕПКОГО!!!

Да, точно, в Харькове мне постоянно делали кукушки и проколы, в Канаде один раз пропил курс антибиотиков и забыл поо гаймориты, с прошлого века не было.
Так не ведитесь....
Ужеж сколько сказанО--->проколол--->будешь делать постоянно.
Пропей антибиотики(у меня было 10 дней). Но только ДЕСЯТЬ дней.
А... ксати не пропей, а уколы(забыл какие).
Так я окуел... Оглох на одно ухо(барабанной перепонке "алес...")
Блин.Я так пересрал. Не слышу на одно ухо ....
Чьто делать? А потом попустило... А думал фсё..
Ну так личное:пиво:

А шо там в Швеции?
Щас другое актуально. Сколько вакцинировано. Вон Израиль спиздил у Европы (ну как спиздил - заплатил подороже)))) кучу доз и на первом месте)) Чехи заразили, наверное))) Хотя не, гоню. Чехи израильтян спиздить научили? Нонсенс)))
Сколько в Швеции?
Давай, не ленись.

таневжисть!!! :D

To date, a total of 230,517 vaccinations against covid-19 have been reported from the regions to the national vaccination register. The number of vaccinated people is 216,269 even today. There is now a new page where it is possible to follow developments on an ongoing basis.

Я знаю уже, что с англ у тебя туговато))
Давай українською, без гугола:D
«Г.Б.(не про тебе), не чіпай люд не розумних...»
А якщо він розумний, то хай дЄлаЄ адекватний перевід(а'ля Азіров:іржач:)

А чьо я должєн напрягаться:пиво:

Не, смысл в том, что эту херню никто в странах цивилизованной медицины не делает.
Ну я же не знал:пиво:
И мне эту фуйню делали ещё до того как ты стал....таким вумним:D

P.S. Это не агрессия. Это уважение:пиво:

А если назвать "промывание носа" - то можно цивилизованно делать?
Процедура эффективна как минимум для снятия симптомов. Не могу знать как широко распространенва в "цивилизованной медицине", но есть сведения, что в Америчке некоторые делают это регулярно дома. И FDA дает руководство как правильно делать
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Процедура эффективна как минимум для снятия симптомов. Не могу знать как широко распространенва в "цивилизованной медицине", но есть сведения, что в Америчке некоторые делают это регулярно дома. И FDA дает руководство как правильно делать
Кто сказал что США это цивилизованная страна? Там это делают потому, что медицинская система имеет такие перекосы и крайности, что многие себе её просто не могут позволить себе на качественном уровне.

А что не так с промыванием носа? Это вредно?
Так это не промывание "носа"(кукушка).
Это промывание гайморовых пазух.
Это две БОЛЬШИЕ разницы:незнаю:

от не раз за последний год слышала эту информацию, но лет 10 назад меня чем только не лечили: одни а операцию укладывали, другие прокалывать, третьи кололи чем ни попадя, один лор промыл мне той кукушкой тонну гноя и крови, с тех пор такой засады у меня не было. Это как? Интересно

от не раз за последний год слышала эту информацию, но лет 10 назад меня чем только не лечили: одни а операцию укладывали, другие прокалывать, третьи кололи чем ни попадя, один лор промыл мне той кукушкой тонну гноя и крови, с тех пор такой засады у меня не было. Это как? Интересно
Это ОЧЕНЬ интересно:пиво:
Меня тоже уговаривали на "прокол".
Тьфу-тьфу-тьфу...Хватило ума отказаться.
Лет так 5-ть прошло. "Ни в одномглазу"(с)
Но отдать должное надо.
Приходят с запущенными вариантами... Там, предполагаю, без вопросов.:незнаю:
Но так категорично настаивали...

Ссори за оффтоп.

Это ОЧЕНЬ интересно:пиво:
Меня тоже уговаривали на "прокол".
Тьфу-тьфу-тьфу...Хватило ума отказаться.
Лет так 5-ть прошло. "Ни в одномглазу"(с)
Но отдать должное надо.
Приходят с запущенными вариантами... Там, предполагаю, без вопросов.:незнаю:
Но так категорично настаивали...

Ссори за оффтоп.

А мне и кукушку делали и антибиотки кололи, и с чем только не сидела в носу у врача в кабинете. Голова болела не переставая. За неделю потеряла 8 кг. Пока не прокололи. Прошло 20 лет. Больше ни разу такого не повторилось. Тьфу,тьфу,тьфу.:yahoo:

У Львові запатентували лікування від COVID-19 крапельницями зі спиртом

Львівський пульмонолог Анатолій Невзгода разом із братом, торакальним хірургом Олександром Невзгодою розробили свій метод лікування коронавірусної інфекції з використанням внутрішньовенного введення спирту.

Як пишуть "Факти", отримано патент на застосування методу в Україні. Тепер лікарі оформляють документи на винахід, щоб метод визнали і закордонні фахівці.

"Комплекс лікування, який я пропоную, складається з противірусного препарату, антибіотика (якщо аналіз показує, що він необхідний). Антибіотик вбиває бактерії, і пневмонія не поширюється, а отже згодом не виникають дихальна та серцева недостатність, кров нормально насичується киснем. У схему лікування за необхідності входять гормональні препарати. І зовсім нове, що я додав, – внутрішньовенне введення спирту", – розповів Невзгода.

За його словами, вірус круглий, з "ніжками", які складаються з жиру. А ніщо не розчиняє жир (ліпіди) так добре, як спирт. Унаслідок цього вірус слабшає і втрачає можливість розмножуватися. Кількість процедур і концентрація спирту залежать від ступеня ураження легень і загального стану людини.

Першим, хто погодився лікуватися за методом братів Невзгод, став 62-річний підприємець Олег Гузар.

"Щоправда, дізнавшись, що вводити треба спирт, злякалася, сказала, що ніколи цього не робила, і зажадала, аби я написав розписку", – зазначив Гузар.

Після першої процедури він злегка почервонів, але почувався добре. А після другої був стрибок тиску. Потім Невзгода порадив робити крапельниці через день.

"І моєму організму це підійшло. Після п'яти процедур мені стало набагато легше – температура нормалізувалася, втома зникла. Повторне КТ показало, що легені чисті. Але доктор прописав мені ще препарати для розсмоктування мікротромбів (вони утворюються в легенях на тлі коронавірусу). Тест, зроблений після лікування, підтвердив, що вірусу в організмі немає", – підкреслив пацієнт.

Зараз, коли минуло вже пів року, чоловік каже, що почувається добре, може за день проїхати за кермом до 600 кілометрів, наслідків перенесеної хвороби не відчуває.

Примерно так:

Назад
Зверху Знизу