Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.2%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 219 18.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1177
Re: Коронавирус (БФ!) - В Харькове открыли уже пять центров вакцинации. Три работают ежедневно

Не кичись красивым украинским языком пока его не выучишь. Садись. Два
Я українець, я розмовляю своєю мовою.
Не тобі москальским ізиком мені умови ставити, лапоть.

Re: Коронавирус (БФ!) - В Харькове открыли уже пять центров вакцинации. Три работают ежедневно

Як це змінює суті
по сути ты как и большинство сутенеров безграматные кугуты, так что все окэйно:пиво: все на своем месте

пишет на суржике.

Не, суржик - естественный язык, хоть и помесь.
А Боблер строит фразы по русски, просто заменяет слова украинским переводом.

Вакцинировался не в поликлинике, что удивило, так то что за день до второй дозы позвонили и пригласили на прививку, прививался Модерной в Никольском.
аналогично , но никто не звонил . Вот интересно ,а кто должен\не должен звонить что пора делать вторую дозу ? семейный врач ?

А пишешь, как гуглопереводчик.

Ещё и зачем-то в теме, о которой нет речи о лингвистике и политике.

поліція застосувала сльозогінний газ і водомети, ]

слезоточивый газ и водометы -это главный признак демократии:yahoo:

при автократии у полиции дубинки
при диктатуре у полиции автоматы
при анархии полиция с народом:кручусь:

А пишешь, как гуглопереводчик.

Не кичись красивым украинским языком пока его не выучишь. Садись. Два

по сути ты как и большинство сутенеров безграматные кугуты, так что все окэйно:пиво: все на своем месте

пишет на суржике.

Тобто до того що ви бовдури які зробили себе разом, ви протиставите мені українську мову, я все правильно зрозумів? :підстолом::підстолом::підстолом:

Руськоговоряшчіє голосоватєлі за Зєлєнського незадоволені рівнем моєї мови :іржач: а значить своїм вибором і ситуацією з ковідом - нема питань :іржач:

пишет на суржике.

так це що, виходить гуглопєрєводчік пєрводіт на суржикє?

Здається вb знову самофакапнулись :25:

уявляю як зараз alex444 бісилься. Руки чешусть забанити мене, а ланцюжок не дозволяє :D

уявляю як зараз alex444 бісилься. Руки чешусть забанити мене, а ланцюжок не дозволяє :D

Не пиши так больше. Твоя украинская ужасна. Безграмотна и не читабельна. Именно твоя. Ты просто унижаешь мову.

А можно это флудера и правда снести к херам? Тему ******.

Не пиши так больше. Твоя украинская ужасна. Безграмотна и не читабельна. Именно твоя. Ты просто унижаешь мову.

Змушений відмовити Вам, маю іншу думку :(
Але дякую за увагу.

Твоя украинская ужасна.
Якщо мова йде про грамотність, то російською немає "твоя украінская ужасна", російською буде "твой украінскій" бо російською він - ізик.
Або тоді вже пиши українською "твоя українська жахлива".

Ты просто унижаешь мову.

Це теж безграмотно.
Якщо вживаєш російську, то маєш писати "ти просто уніжаєш ізик".
Мова - це українською, а в тебе каша з слів на різних мовах - не пиши так, ти уніжаєш рускій ізик та українську мову :(

Так получается просто тупо ждать, когда Дiя созреет и закалять нервы, заходя перед камерой головой покивать...))

Для Дии ищут иностранных инвесторов:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Инвестор, естественно, захочет бабки отбить.
И, как же они будут монетизировать личную информацию миллионов украинцев? Какие прогнозы?

Отримав сьогодні те свідоцтво паперове. В принципі воно *** не потрібне вже з огляду на наявність в дії, але записався давно, сходив прогулявся, хай буде.
Да й з електронним записом в чергах не стояти, максимум послати *** якогось невдоволеного єблана, який "я вже годину стою, а всі лізуть переді мною".

Якось дуже сумно воно виглядає. Думав там хоч бланк якийсь красивий буде, а так тупо в вьорді за 3 хвилини набрали класичну справку, реквізити, текст, таблиця невеличка, підписи, печатки - все. Схоже на папірец, який колись бігав в універі по кафедрах підписував перед захистом - що всі книжки здав, ніде нічого не зпидив тощо. Якось соромно навіть буде показувати комусь.

Ну й хз як хтось це може визнавати за межами України. Хоча за відсутності загальної бази та відповідно можливості верифікації по коду якомусь онлайн залишається лише довіряти печаткам іноземним, на яких навіть букви невідомі.

Дуже добре, що електронні вже є та працюють. Це реально інший левел. Да й всі цивілізовані країни визнають.

В Берліні у неділю кілька тисяч людей вийшли на демонстрації проти коронавірусних обмежень та обмежень для невакцинованих жителів Німеччини попри заборону влади.
Про це повідомляє "Європейська правда" із посиланням на DW.
Учасники акцій вигукували "Приберіть руки від наших дітей" та висловлювалися проти того, що вони назвали "вакцинаційним апартеїдом".

Грецька поліція застосувала сльозогінний газ і водомети, щоб розігнати групу людей, які влаштували сутички під час недільної акції протесту в центрі Афін проти обов'язкової вакцинації від COVID-19.

Вакцинованих вже більше, тож антивакцинатори йдуть ***** - ви люди другого сорту.

Тобто виходить вже три сорти - перший, другий та десятий. Відповідно: люди, антивакцинатори, *****и :D

Отримав сьогодні те свідоцтво паперове. В принципі воно *** не потрібне вже з огляду на наявність в дії, але записався давно, сходив прогулявся, хай буде.
Да й з електронним записом в чергах не стояти, максимум послати *** якогось невдоволеного єблана, який "я вже годину стою, а всі лізуть переді мною".

Якось дуже сумно воно виглядає. Думав там хоч бланк якийсь красивий буде, а так тупо в вьорді за 3 хвилини набрали класичну справку, реквізити, текст, таблиця невеличка, підписи, печатки - все. Схоже на папірец, який колись бігав в універі по кафедрах підписував перед захистом - що всі книжки здав, ніде нічого не зпидив тощо. Якось соромно навіть буде показувати комусь.

Ну й хз як хтось це може визнавати за межами України. Хоча за відсутності загальної бази та відповідно можливості верифікації по коду якомусь онлайн залишається лише довіряти печаткам іноземним, на яких навіть букви невідомі.

Дуже добре, що електронні вже є та працюють. Це реально інший левел. Да й всі цивілізовані країни визнають.

А на ньому є унікальний ідентифікатор? Типу як на паспорті чи інших бланках.
А то те що я бачив, там лише внутрішній номер поліклініки і все. Тобто немає унікального номеру як документа. А якщо його немає, то цей документ ніде в глобальних базах і не числиться. Лише за пред'явлення коротше.

А те що в ДІї - то вже з глобальної бази.

И, как же они будут монетизировать личную информацию миллионов украинцев? Какие прогнозы?
будуть пропонувати чоловікам збільшити пеніс за допомогою помпи, а жінкам збільшення грудей за допомогою мазі.
І все це прямо пуш повідомленнями на смартфони.
Жах що буде!!!

Назад
Зверху Знизу