А как быть американцам? У них в Америке никто не говорит на американской мове, только на англицком!рідна мова в України звічайно українська, а хто цього не розуміє - геть з країни
Всем геть с америки?
И австралийцы в недоумении, и канадцы ....
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А как быть американцам? У них в Америке никто не говорит на американской мове, только на англицком!рідна мова в України звічайно українська, а хто цього не розуміє - геть з країни
А как быть американцам? У них в Америке никто не говорит на американской мове, только на англицком!
Всем геть с америки?
И австралийцы в недоумении, и канадцы ....
ты прочти его рассуждения про титульную нацию и титульный язык. Тебе пояснить что такое титульная нация?Ты опять ляпнул невпопад.
Я про твой пост №1576, причем здесь его рассуждения?ты прочти его рассуждения про титульную нацию и титульный язык. Тебе пояснить что такое титульная нация?
З чого Ви вирішили, що мій нік із помилкою? Це скорочення від мого прізвища, мене так з дитинства кличуть усі друзі. Я никого не провокую, алє як можна говорити то, що він казав - що усі люди які прагнуть щоби в Україні всі говорили на державній мові - падлюки?
Ось кто падлюки - скільки справжніх українів працює на панів а вони цє не цінують.
mamadu, я Вас прошу, тише, не рассказывайте этого больше никому. Если все узнают, что россия нас к себе присоединять не собирается, половина форумчан смысл и вкус к жизни потеряет.
Как им жить без врага и цели.![]()
Просто нікому і нічим не заважає.А что украинизацию отменили? Чего тема упала? Непорядок!
Так... Чего б его такое... Во!
Лучше б ты промолчал, чем всякий *****изм постить.![]()
Вот и повылазили из схронов и темку бы надо продолжить-любi друзi зачекались!И Мышка обьявился. А так бы сидел себе, и забыл совсем за эту тему...![]()
Вот и повылазили из схронов и темку бы надо продолжить-любi друзi зачекались!
Вот и повылазили из схронов и темку бы надо продолжить-любi друзi зачекались!
Мені не заважає, а тобі?
"Тамбовскій волк тєбє любий друзь" (с)
Мишко, ну чому ж так емоційно?
Чи заважає мені? Мабуть в такому вигляді, як вона є, заважає.
ЗІ: Але ж факт її існування ти не заперечуєш?
Не помічав. Розказуй де її знайти.
"я на вашій ... Не розумію" (с)
Твоя правда! Тут безпівлітри не розберешся!
Сьогодні і привід є (у Олку день народження), може почнемо?![]()
Я до пятої вечора алкоголь не вживаю. Стараюся![]()
![]()