Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кому и чем мешает "украинизация"?

• Автор теми Автор теми General Dead
  • Дата створення Дата створення
рідна мова в України звічайно українська, а хто цього не розуміє - геть з країни
А как быть американцам? У них в Америке никто не говорит на американской мове, только на англицком!
Всем геть с америки?
И австралийцы в недоумении, и канадцы ....

А как быть американцам? У них в Америке никто не говорит на американской мове, только на англицком!
Всем геть с америки?
И австралийцы в недоумении, и канадцы ....
:confused:Ты опять ляпнул невпопад.

З чого Ви вирішили, що мій нік із помилкою? Це скорочення від мого прізвища, мене так з дитинства кличуть усі друзі. Я никого не провокую, алє як можна говорити то, що він казав - що усі люди які прагнуть щоби в Україні всі говорили на державній мові - падлюки?

Интересно тогда какая же у Вас фамилия??? Мне чисто для себя - поржать :D:D

Ось кто падлюки - скільки справжніх українів працює на панів а вони цє не цінують.

Вы не поверите-вас не то что не ценят, вас даже никто не воспримет всерьёз, вот только "на панов" от вас и какая-то "польза" и это у вас не привычка, а сложенный веками менталитет тех областей!

А что украинизацию отменили? Чего тема упала? Непорядок!

Так... Чего б его такое... Во!

mamadu, я Вас прошу, тише, не рассказывайте этого больше никому. Если все узнают, что россия нас к себе присоединять не собирается, половина форумчан смысл и вкус к жизни потеряет.
Как им жить без врага и цели.:іржач:

Не, нас штаты к себе присоединить собираются! Будет такой себе укробендерштат :D Говорят, у них там население растет в геометрической прогрессии, а у нас скоро передохнут все. Вот и получится такая себе компенсация с замещением :D

Мені не заважає, а тобі? :іржач:

"Тамбовскій волк тєбє любий друзь" (с)

Мишко, ну чому ж так емоційно?
Чи заважає мені? Мабуть в такому вигляді, як вона є, заважає.
ЗІ: Але ж факт її існування ти не заперечуєш?

"я на вашій ... Не розумію" (с)

Назад
Зверху Знизу