⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
...Автор: Олексій
Вибачтеачте, що пишу австрійсько-генштабівською мовою, але ці колгоспники та безграмотні націоналісти, які невміють писати на грамотному я.з.и.к.є. відібрали у мене російсько клавіатуру. Іще у мою "кватирку" (Боже ж мій, яке бридке слово) третій день в оптичний приціл слідкують ці госдепівські наймити, і я не маю змоги писати навіть транслітом.
Нам дуже тяжко жити, в цій штучній країні під п'ятою ******сько-бандерівських посіпак, не маючи змоги анічичиркнути рідною для нас з дитинства солов'їною російською мовою Пушкіна, Фета, Бєлінського, Гєрцена.
Вчора мого сусіда перестріли на вулиці двоє молодиків і на запитання "К.а.к. п.р.а.й.т.і.к.б.і.б.л.і.а.т.є.к.є.і.м.є.н.і.п.у.ш.к.і.н.а?" відповіли скаженим сичанням, стусанами й сто разів ушкварили важелезним виданням "Кобзаря" з металевими облямуваннями палітурок по голові, а потім, придушивши вишитим червоно-чорним бандерівським рушником примусили вголос кричати: "Тече річка Тиса, в ній москальська кров! Москалів ми били, будем бити знов", після чого, погрожуючи американським військовим чоботом наказали зілувати портрет "героя" Шухевича.
Іще я чув, що за повторну провину ці молодики з "Помаранчевих загонів з відродження національної свідомості українців ім. Є.Коновальця" забирають безневинних росіян до секретної тюрми ЦРУ, в якій вони ночами змушені вишивати золотими нитками тризуби на головну ікону майбутнього поганства - портрет безбожника Шевченка, якою вони намагатимуться замінити рідне для кожного серця тут московське канонічне православ'я.
Ми дуже вдячні Вам, Ж.о.р.і.к., за дуже сміливий вчинок, що межує із ризиком для життя. не кожни наважиться в Україні зняти кліп, в якому недвозначно говориться "Ющенко - ******". Це тільки у вільній Росії-матінці можна вільно сказати на Красній площі все, що думають справжні патріоти - "Ющенко - ******!"
Сподіваємося на якнайскоріше введення до України легендарних Кантемирівської і Таманської танкових дивізій ФСБ РФ, допоки ми ще остаточно не забули своєї рідної російської мови.
На останок, хотілося б побажати Вам більше сміливості і спитати: ВАМ ФОФУДЬЯ НЕ ЖМЁТ???