Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Компромисс для двоих!

• Автор теми Автор теми Nataly_
  • Дата створення Дата створення
боцман, если ты пытаешь произвести хорошее впечатление, то зря - грош цена твоим словам

Я интересуюсь, стесняюсь спросить- а на кого?
Те кто Боцмана знают в реале , сложили о нем впечатления и никто их не поменяет сколько бы ни троллили, а форумные мыши, которые пытаются его укусить- только забавляют.:D

Те кто Боцмана знают в реале , сложили о нем впечатления и никто их не поменяет сколько бы ни троллили, а форумные мыши, которые пытаются его укусить- только забавляют.:D

Не трогай, у нее моральная травма:)
Пусть заживет

Проблема в том, что Артем спрашивал, кто такой нищеброд.

В Ваших глазах он нищеброд, поскольку получает гораздо меньше указанной суммы для Вашего комфорта, верно?
Оно самое. Интересно, кто, что считает по этому поводу

о подтянулась гопотня- братва?) писюнами будем мериться?:D

По таких твоїх постах - видно, що "городським чуваком" ти став, після того як батьки переїхали в город, а ти навчався десь..у п'ятому класі, й тепер всі намагання твої - відсторонитися від свого селючого минулого.
Але з таких як ти - село ніколи не вийде.
Нещасна, хвора людина ти, амбіцій дохуя, ума-ніхуя :D. Десять раз на день псіхи тебе б'ють , то крутого з себе корчиш- то няшку, то сім'янина- то мачо-перейоба .:D
Тобі на батьківщину , в село треба , гівен тих, з яких вийшов понюхати, й відчуєш тоді свободу й примирення зі своєю ганебною душонкою .
У меня наоборот было. Я был в 6 классе и мы переехали в самую **** мира. Где в школе 70 детей всего и трое в девятом классе. 4канала по телеку, а то и два.

Назад
Зверху Знизу