Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
. А люди на пособии, в действительности, обходятся государству в не очень большую сумму. Они просто являют собой дотацию бизнеса другим средствами.
фух. есть у меня единомышленник. :пиво:

Я тут собираюсь коллекцию восстановить - но пока холодняка - уже ссмана кинжал подобрал, думаю сейчас все порешаю и буду корты по 3му райху закупать.
Ану кінь фотку того кінжала елєктріков. Хо подивицця - шо ти там подобрал.

Зачім оно вапще тре? Для развлєчєнія мєсних поциєнтов? 🤷‍♀️

Та канєш...лічила 😁 ще й у самого дорогого і модного дохтора на селі... оморока не визвала цена.🤷‍♀️
Пані есть мільонщіца.. :зуби:
Меня би жаба задушіла вирвать зуб за 400 зл, а за 160 я би побоялся порог той стоматологіі перетнуть.. :D :незнаю:

Это вы ещё не знаете как врачей стимулируют продавать нужные лекарства. За копийчата (анжелоальварский). Целые стаи представителей фармкомпаний по докторам бегают с подарками и бонусами)))
Фільм "продавци болі"?

С ***ли ? Чего не коллекционная? Обоснуй
Потому шо - ****о. Ручка должна біть такой? Нє чорной. Таблєтка і птіца, походу, с єтой дровєнякі віковірівалі. Штани покоцаниє. Остального не бачу, бо нє зарєгєн. Єтот ножик для собіратєля, а нє для коллєкціонєра. Уві.

спасибо, но места на кухне нет, так бы давно уже купил. буду уже брать в следующее жилище
Махаммад ви шутіте??? Кохвемолка размєром с баночку поллітрову, яке там місто???🤷‍♀️
Пані есть мільонщіца.. :зуби:
Меня би жаба задушіла вирвать зуб за 400 зл, а за 160 я би побоялся порог той стоматологіі перетнуть.. :D :незнаю:
Та 200 було... неужелі в 2 разИ подскочило?? Чи пан в якіхто столицях прожива🤷‍♀️

Забув добавіть для наркофона. Фуфло по елєктрікам вішло на такой уровєнь, шо експєрти вже нє отлічают.

Махаммад ви шутіте??? Кохвемолка размєром с баночку поллітрову, яке там місто???🤷‍♀️

Та 200 було... неужелі в 2 разИ подскочило?? Чи пан в якіхто столицях прожива🤷‍♀️
Пан проживает в столице земли Бавария

...а мікрохвильовку куди?
на балкон. :)
У мєня сосєді, згори коториє, свій балкон зробили жилим, вкорячів туда батарею опалення. А потом, сукі, рішили, шо дорого платить за то самоє опалення і батарєю просто отключілі. Зимой балкон промьорз, батарея лопнула, а весною воно все потекло найух до мене. І тогом - мої поли з ламінату повздувались.

Назад
Зверху Знизу