Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...дівчатка, щось мені здається, що більшість з вас у свій час були отими відмінницями-завучками і вас неслабо так чморили однолітки, а тепер ви займаєтеся тим,що чморите собі подібних

...дівчатка, щось мені здається, що більшість з вас у свій час були отими відмінницями-завучками і вас неслабо так чморили однолітки, а тепер ви займаєтеся тим,що чморите собі подібних
В совке была школьная должность - "Завуч по внеклассной работе".
Тута такие вахтерши в наличии.
Или может просто училки (младших классов).
Нa очень худой конец - бухгалтерши предприятий народного хозяйства (трикотажной фабрики).

Ага, заздримо :-)

В совке была школьная должность - "Завуч по внеклассной работе".
Тута такие вахтерши в наличии.
Или может просто училки (младших классов).
Нa очень худой конец - бухгалтерши предприятий народного хозяйства (трикотажной фабрики).
Активисты-общественники! :-)

да, есть у меня еще вера в людей
Ну в людей тре вірити канєш, як без цього... а нащот сторіз... ну т є ви теж, як і деякі "успєшні" думаєте шо я малограмотна тьотка з пампасів? А якшо буду писать шо я зара сидю в 5* готелі Нуерка і жду на водія лімузина і така нудятина в мене кажний день, то воно так і є? 😁 Ви ж розумієте, да?

Ну в людей тре вірити канєш, як без цього... а нащот сторіз... ну т є ви теж, як і деякі "успєшні" думаєте шо я малограмотна тьотка з пампасів? А якшо буду писать шо я зара сидю в 5* готелі Нуерка і жду на водія лімузина і така нудятина в мене кажний день, то воно так і є? 😁 Ви ж розумієте, да?
Не надо всех по себе судить ;)
Тут многие знакомы в реале и заходят сюда чтобы общаться, а не с клона самоутверждаться, поливая грязью незнакомых людей. То, что я ща читаю здесь последних пару страниц, только подтверждает слова Самурай

Тут ще був Сло, евакуйований в багажнику до Польщі) і в це наче хтось навіть вірив)
Та так верещали шо капець😁 і таких Образів тут повно...хз чому дехто сприймає це як авторську колонку "за жисть"🤷‍♀️

Назад
Зверху Знизу