Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
чуєш ти, dileblabla.., у більшості європейців немає свого житла, орендують. Уяви собі, що відсутність свого власного житла це- не привід для статуса біженства в іншій країні! 🤣 Дивно, що треба це пояснювати :рл:
Ну а те що в Україні завжди були неадекватні ціни на оренду, це інше питання. І точно не до Європи. І те що Україна майже нічого не будує для внутрішніх переселенців, а грощі з західних країн просто розкрадаються. 😡

Останнє редагування:
нє. ну не без цього звісно. :D
і шо тебе дивує? оці популісткі заяви шо кожен наш громадянин найвища цінність держави....то ***ня. в чому цінність баб які тут сидилі на субсидіях, дотациях та дитячих? вони навіть не спроможні були поїхати раніше до іншої країни на заробітки. і тільки з війною коли подали безкоштовні потяги, *****дили до Европи бо там дають 300 євро та халявну жрачку :молись::браво: в чому цінність баб, які мили підлоги та сраки купу років.... не мають фаху, не мають нічого.... я не знаю жодної жінки яка мала тут свою справу, або практику, або займала адекватне місце в піщевой цепочке..... яка б свалила звідци. вони всі рятують свій бізнес, гроші.... думають шо робити далі, як відновлювати.... і тд.
а от мужичкі. з ними інша справа. тупі, слабкі та сцикліві теж не потрібні. але вони хоч попервах можуть копати та розбирати завали. короче стройбат. нікому не потрібно щоб ці індивідууми тут ставали поряд з військовими, бо то є провал. кинуть зброю з істерикою і будуть бігти. нашо такі на фронті. нехай роблять шось корисне, з того що можуть.
і хтось на Заході порахував, щоб 1 солдат був повністю укомплектован всім необхідним треба 8 людей середнього класу, які працюють та платять податки. тому країні потрібні саме такі. які спроможні піднімати єкономіку. а от як раз ждуни та бігуни зовсім не відносяться до цієї касти. бо місків не мають.

та ну шо ти такий ссикуняра а. :D так боїшся всього)
і відїбись ти від цих жінок. нащо Україні 5 млн поломоек, сиделок та збиральниць полуниці? цей контингент нікому не цікавий :D
державі потрібен гарний генофонд. з молодих, здорових, перспективних. які зможуть витягнути єкономіу із дупи, де вона зараз.
а це точно не такі як ти старі пердуни і уж точно не баби з фахом дупомоєк іноземних старих срак :D
Мої висновки виключно з цих постів

І те що Україна майже нічого не будує для внутрішніх переселенців
а який сенс зараз шось будувати? якщо небо не закрите?
знов на ті ж граблі? вжє було тут велике будівництво, замість оснащення системами ПВО та літаками. я не кажу вжє про артсистеми та танки. в країні війна не почалась 24 лютого. неажидано. правда? вона почалась в 2014. але. але строїли дороги та пісочніци. на все інше забили ***. і ітог. все розєбашили ракети.
спочатку треба небо закрити треба.
і більша половина переселенців, хоче все на халяву. нібити до цього вони не працювали, не оплачували жкх, або не знімали житло. дивні люди.
і кричать шо їх житло розбомбили, тому їм всі винні. з ***лі їм хтось винен? вони ж кричали будуйте нам дороги, лавочки в парку та прочу хрень. ніхто не кричав де наше ППО, чому нема літаків. А тепер вони теж саме кричать вжє з євакуації. Шось не видно шоб вони сильно переживали за небо.

я очень хорошо все обдумала. было время.
я так понимаю вы та которая узнала себя в этих постах?
или почему так зацепило?:D
Муж мой платит налоги. Но я его тупым из-за этого не считала. А теперь вот задумалась.
А я что? Я инженер-проектировщик. Который сейчас без работы. Неликвид бесполезный по-вашему

перечитайте вопрос еще раз. я спросила КАК они выехали??? если запрет на выезд. кроме инвалидом и многодетных. вопрос был КАКИМ образом????
и все не могут быть в стране военными и волонтерами. кому то просто надо ходить на работу, платить налоги. т.е. убирать улицы, ремонтировать электролинии, печь хлеб, и много чего еще.
Знаю кучу мужиков которые выехали, про некоторых, что они законно, остальных не спрашивал. Но сути это не меняет. Много людей - много производств, много электрического потребления. Так надо экономить электричество или страна должна работать, ты определись...

что это за слово такое - столуешся? поясни.
вероятно это то место где *****ы хлЯбают своё щи (хоть *** полощи) грязным в ****е (из которого памятники лепят) лаптем))... жрут они там короче свое (но чаще чужое) ******..

Останнє редагування:
ну таких инвалидов точно последними на фронт загонишь , так как там моральный инвалид .Реального ******** по зрению, грыжей и прочими радостями быстрей погонят на фронт чем таких Такие до последнего будут находить как не попасть .Опыт который позвозлил заработать на джип не пройдет даром
Не знаю как в Германии, а у нас такая чепуха без доступа к бюджетным деньгам по троху начинает свои жипы продавать, шоб было шо кушать. Некоторые пытаются в бизнес играть. Вот тетечка брала барчик в аренду. Щас я смотрю уже третий месяц висит обьявление, что его снова в аренду сдают. Поработала, прогорела.

вероятно это то место где *****ы хлЯбают своё щи (хоть *** полощи) грязным в ****е (из которого памятники лепят) лаптем))... жрут они там короче свое (но чаще чужое) ******..
У Булгакова было "харчеваться" :)
ах вот оно в чем дело :D теперь ясно.
да де столуюсь. в основном гуманитарку добываю да пособия всякие есть. норм. жить можно.
Муж мой платит налоги. Но я его тупым из-за этого не считала. А теперь вот задумалась.
А я что? Я инженер-проектировщик. Который сейчас без работы. Неликвид бесполезный по-вашему
мда. ну тогда вообще не понятно ваше возмущение на счет моего мнения.
прочитайте внимательно. что я писала.
под мое определение нелеквида вы не попадаете аж никак.

У Булгакова было "харчеваться" :)
Ошиблась. :) Но сознание сразу это подсказало.
А исторически это "столоваться"идет от условий съема жилья - со столом или без оного. Или с частичным столом.
Аналог "все включено" или с завтраком. :)

Ошиблась. :) Но сознание сразу это подсказало.
А исторически это "столоваться"идет от условий съема жилья - со столом или без оного. Или с частичным столом.
Аналог "все включено" или с завтраком. :)
так вы так и не поведали историю, почему выехуны так яро против, что бы все выихуали?

мда. ну тогда вообще не понятно ваше возмущение на счет моего мнения.
прочитайте внимательно. что я писала.
под мое определение нелеквида вы не попадаете аж никак
Забыла. Я в Германии. Это ключевое

Забыла. Я в Германии. Это ключевое
ну тогда посмею уточнить, если вы не против.
а собственно где муж? и если с вами то какие основания? и какой стране платит налоги?
и вы говорите остались без работы. вам в Германии ее предложили? или тут на пособия не выжить, а там можно?
так, чисто для себя интересна логика людей.

Назад
Зверху Знизу