Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Это до войны было. Сейчас повыезжали тысячи инвалидов на больших черных жипах.
ну таких инвалидов точно последними на фронт загонишь , так как там моральный инвалид .Реального ******** по зрению, грыжей и прочими радостями быстрей погонят на фронт чем таких Такие до последнего будут находить как не попасть .Опыт который позвозлил заработать на джип не пройдет даром

дуже дивно таке чути 😮😐 Ти там бухаєш в окопі?..
нє. ну не без цього звісно. :D
і шо тебе дивує? оці популісткі заяви шо кожен наш громадянин найвища цінність держави....то ***ня. в чому цінність баб які тут сидилі на субсидіях, дотациях та дитячих? вони навіть не спроможні були поїхати раніше до іншої країни на заробітки. і тільки з війною коли подали безкоштовні потяги, *****дили до Европи бо там дають 300 євро та халявну жрачку :молись::браво: в чому цінність баб, які мили підлоги та сраки купу років.... не мають фаху, не мають нічого.... я не знаю жодної жінки яка мала тут свою справу, або практику, або займала адекватне місце в піщевой цепочке..... яка б свалила звідци. вони всі рятують свій бізнес, гроші.... думають шо робити далі, як відновлювати.... і тд.
а от мужичкі. з ними інша справа. тупі, слабкі та сцикліві теж не потрібні. але вони хоч попервах можуть копати та розбирати завали. короче стройбат. нікому не потрібно щоб ці індивідууми тут ставали поряд з військовими, бо то є провал. кинуть зброю з істерикою і будуть бігти. нашо такі на фронті. нехай роблять шось корисне, з того що можуть.
і хтось на Заході порахував, щоб 1 солдат був повністю укомплектован всім необхідним треба 8 людей середнього класу, які працюють та платять податки. тому країні потрібні саме такі. які спроможні піднімати єкономіку. а от як раз ждуни та бігуни зовсім не відносяться до цієї касти. бо місків не мають.

Вже справа і не в окупації, а в тому, що летить куди завгодно і руйнує все, до чого дістає.
Вся Україна під обстрілами. В цьому зараз найбільша небезпека.
це жах, але не думаю що в такому темпі обстріли продовжаться довго. Та і ППО вже є.

А в Украине все мужики воюют? 10 млн армия у нас? Откуда этот штамп про то что если выехал то чем то хуже чем тот кто в Украине не волонтерит и не воюет?
перечитайте вопрос еще раз. я спросила КАК они выехали??? если запрет на выезд. кроме инвалидом и многодетных. вопрос был КАКИМ образом????
и все не могут быть в стране военными и волонтерами. кому то просто надо ходить на работу, платить налоги. т.е. убирать улицы, ремонтировать электролинии, печь хлеб, и много чего еще.

нікого не хвилює з Тернополя ти чи з Донецька, 80% території України- неокупована. Тому європейці не бачать приводу для біженства. Ані чоловіків, ані жінок. Просто допомогають поки хочуть. Може ще 1 рік буде таке, а може вже навесні когось випруть.
У меня есть знакомые семейные где мужа вынуждали работать ,а жену оставили с 3 детьми дома. Хотя могли настаивать что старшие дети в школе ,а младшего в дет сад и пусть идут работать оба на равных Я не говорю что это плохо но подмечаю что гендерного равенства я подтвердить не могу. Отношение в Европе разное к мужчинам и женщинам

Вже справа і не в окупації, а в тому, що летить куди завгодно і руйнує все, до чого дістає.
Вся Україна під обстрілами. В цьому зараз найбільша небезпека.
*****.
ну так давайте всей страной ***** выедим от сюда.
оставим все оркам.
****.
от взяли все граждане, собрали манатки и уехали. бо летит же. ужас. страхгосподний. надо бежать бЁгом и не оборачиваться.

У меня есть знакомые семейные где мужа вынуждали работать ,а жену оставили с 3 детьми дома. Хотя могли настаивать что старшие дети в школе ,а младшего в дет сад и пусть идут работать оба на равных Я не говорю что это плохо но подмечаю что гендерного равенства я подтвердить не могу. Отношение в Европе разное к мужчинам и женщинам
Удивительно. Трое детей, и их отца вынуждали!!! работать! Вы шутите?
Дома он не работал?

нє. ну не без цього звісно. :D
і шо тебе дивує? оці популісткі заяви шо кожен наш громадянин найвища цінність держави....то ***ня. в чому цінність баб які тут сидилі на субсидіях, дотациях та дитячих? вони навіть не спроможні були поїхати раніше до іншої країни на заробітки. і тільки з війною коли подали безкоштовні потяги, *****дили до Европи бо там дають 300 євро та халявну жрачку :молись::браво: в чому цінність баб, які мили підлоги та сраки купу років.... не мають фаху, не мають нічого.... я не знаю жодної жінки яка мала тут свою справу, або практику, або займала адекватне місце в піщевой цепочке..... яка б свалила звідци. вони всі рятують свій бізнес, гроші.... думають шо робити далі, як відновлювати.... і тд.
а от мужичкі. з ними інша справа. тупі, слабкі та сцикліві теж не потрібні. але вони хоч попервах можуть копати та розбирати завали. короче стройбат. нікому не потрібно щоб ці індивідууми тут ставали поряд з військовими, бо то є провал. кинуть зброю з істерикою і будуть бігти. нашо такі на фронті. нехай роблять шось корисне, з того що можуть.
і хтось на Заході порахував, щоб 1 солдат був повністю укомплектован всім необхідним треба 8 людей середнього класу, які працюють та платять податки. тому країні потрібні саме такі. які спроможні піднімати єкономіку. а от як раз ждуни та бігуни зовсім не відносяться до цієї касти. бо місків не мають.
Сказати, що я в шоці - нічого не сказати.
Тобто 8 млн громадян і більша частина цивільних, що в Україні - це 100% неліквід, на думку наших військових?

. в чому цінність баб які тут сидилі на субсидіях, дотациях та дитячих? вони навіть не спроможні були поїхати раніше до іншої країни на заробітки. і тільки з війною коли подали безкоштовні потяги, *****дили до Европи бо там дають 300 євро та халявну жрачку :молись::браво: в чому цінність баб, які мили підлоги та сраки купу років.... не мають фаху, не мають нічого....
так можна сказати "а в чому цінність торгувати на базарі", та ін. І в країні залишаться 30 мільйонів.

Удивительно. Трое детей, и их отца вынуждали!!! работать! Вы шутите?
Дома он не работал?
Моем случае там типичное поведение для многодетных .Там оба только детей рожать хотят.Работали оба но переменным успехом хотя троих детей уже зачали

Тобто 8 млн громадян і більша частина цивільних, що в Україні - це 100% неліквід, на думку наших військових?
Я думаю, что это мнение конкретного пользователя, не более.

Так младшему явно нет 3-х лет. Как пойдёт в сад начнут дёргать. Курсы, миниджоб и т.д

шось не зрозуміла питання.
з якого хера всі ці ждуни, тобто навідники, колаборанти, та просто тихі ждунчики руського мира ліквід?
з якого хера бігуни, які одразу дали деру коли в країні отака срака.... і як найбільш треба тих хто буде підтримувати єкономіку, працювати, платити податки і багато чого іншого.... ліквід?
ніхто не каже що треба всім залізти в окопи.навіть волонтерити не обов'язково. є люди які там точно не потрібні. але потрібні в глибокому тилу.
я наприклад не вмію вести бізнес, продажі не моє, я не програміст, і тд. вмію інше. а є ті хто вміє як раз інше. і робить зараз попри все. при обстріли постійні і т.д. працюють та піднімають єкономіку. ось це - леквід.
але то виключно моя думка. та не відображає думку всіх військовослужбовців. може хтось думаю інакше. хоча навряд :D якось так.

читай закони, вже не треба виходити 😆
Шо серьёзно? Ты мне всегда вовремя ценные советы подсовываешь. 👍 про паспорт в 21 ты мне тоже маякнул. Я мало слежу за этой темой. Где прочитать про это радостное событие?

ооооо. шойно побачила. там вівця трех дітей змусили працювати. бідолага. а. ******и кляті :браво:
то є ліквід по вашому? так?

Так младшему явно нет 3-х лет. Как пойдёт в сад начнут дёргать. Курсы, миниджоб и т.д
Я в такие тонкости нелез Голову есть чем забить . Та и соседями родителями этой пары поругался Но читая Белоруса видел он писал что есть человек который каждые полгода на курсы ходит и так по кругу . И это он мужчину имел виду .У женщин многодетних наверняка еще проще

Назад
Зверху Знизу