Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Я уже объяснил. Они пробуют готовить почву, что бы мужиков возвращать после того как закончится первый год временной защиты. Типа - выехали, в нарушение закона, по нашему закону обязаны вернуться, давайте их сюда, мы их тут накажем.
То есть ты приходишь продлять защиту, тебе ее не продляют и говорят - выметайтесь. Целиком реальный сценарий. По крайней мере для Германии.

А ты не сомневайся. Посмотри что сказано в руководстве ООН про беженцев, которые бегут от призыва. Никто не обязан давать беженство на том основании, что чел воевать не хочет.
А новым "соискателям" ВНЖ военнообязанного возраста могут попросту её (временную защиту) не дать?

Шо серьёзно? Ты мне всегда вовремя ценные советы подсовываешь. 👍 про паспорт в 21 ты мне тоже маякнул. Я мало слежу за этой темой. Где прочитать про это радостное событие?
зателефонуй установі яка в твоєму місті займається Einbürgerung, там все скажуть.

так можна сказати "а в чому цінність торгувати на базарі", та ін. І в країні залишаться 30 мільйонів.
ценности обще почти ником нет .Если подходить с цинизмом как она то далеко не только баб которые моют **** в утыль отправят ,а любого из нас .Но до человека должно дойти начале что и он под угрозой ,а пока этого нет можно разбрасываться человеческими жизнями

шось не зрозуміла питання.
з якого хера всі ці ждуни, тобто навідники, колаборанти, та просто тихі ждунчики руського мира ліквід?
з якого хера бігуни, які одразу дали деру коли в країні отака срака.... і як найбільш треба тих хто буде підтримувати єкономіку, працювати, платити податки і багато чого іншого.... ліквід?
ніхто не каже що треба всім залізти в окопи.навіть волонтерити не обов'язково. є люди які там точно не потрібні. але потрібні в глибокому тилу.
я наприклад не вмію вести бізнес, продажі не моє, я не програміст, і тд. вмію інше. а є ті хто вміє як раз інше. і робить зараз попри все. при обстріли постійні і т.д. працюють та піднімають єкономіку. ось це - леквід.
але то виключно моя думка. та не відображає думку всіх військовослужбовців. може хтось думаю інакше. хоча навряд :D якось так.
Про зневагу до виїхавших жінок я з першого разу зрозуміла. А ось про "тупі, ссикливі і ще там якісь" чоловіки, що не на фронті, але хоча б окопи копати можуть і податки сплачувати- це зневага чи норм ставлення до цивільних?

в утыль отправят ,а любого из нас
страшно то как сказал .... любой из нас .... ахахахах :D
что и он под угрозой
не что ты. я такая *****ка что до меня не дошло еще, что я под угрозой. 9 лет как уже с этой мыслью живу. но ниче. норм. только в отличие от вас не под эфимерной какой то угрозой. а под очень реальной.
а пока этого нет можно разбрасываться человеческими жизнями
рукалицо
:рл:

наївний сільский хлопець 😆 Красиво тебе дружина розводить)
Моя дружина зі мною у Харкові, і нікуди звідси не виїджала...і завжди була зі мною) А про свою фантазуй і надалі))

*****.
ну так давайте всей страной ***** выедим от сюда.
оставим все оркам.
****.
от взяли все граждане, собрали манатки и уехали. бо летит же. ужас. страхгосподний. надо бежать бЁгом и не оборачиваться.
Барышня! Я ни одного дня не была за пределами Харьква.
А за те же слова "ну так давайте всей страной ***** выедим от сюда. оставим все оркам" подвергалась нещадной критике со стороны выехавших.

страшно то как сказал .... любой из нас .... ахахахах :D

не что ты. я такая *****ка что до меня не дошло еще, что я под угрозой. 9 лет как уже с этой мыслью живу. но ниче. норм. только в отличие от вас не под эфимерной какой то угрозой. а под очень реальной.

рукалицо
:рл:
Ну от смотри .Сама же начала про ценности жизни. И вот кто тут новый Сергей Королев я не представляю Хотя даже его жизнь так сложилась что ценить его начали под конец жизни. Твоя же хамская манера общения только подтверждает мои слова про разбрасывание жизнями

Про зневагу до виїхавших жінок я з першого разу зрозуміла.
прибери звідци слово "виїхавших". якщо вони ніочем, то ***** де вони сидять. взагалі.
"тупі, ссикливі і ще там якісь" чоловіки
так. це зневага. повна. бо чоловік має бути чоловіком. а ні труслівою особью маргінального типа.

і при чому тут саме шо ЦІВІЛЬНА людина. є і у військах такі індівідууми, що краще б взагалі їх там не було. краще б точно, шо чемодан - вокзал - спортзал.

Ну от смотри .Сама же начала про ценности жизни. И вот кто тут новый Сергей Королев я не представляю Хотя даже его жизнь так сложилась что ценить его начали под конец жизни. Твоя же хамская манера общения только подтверждает мои слова про разбрасывание жизнями
моя хамская манера распространяется только на темы про бегунов. не пойму вообще с какого перепугу я их должна уважать. они когда бежали врядли думали про других, которые тут остались и пытаються отбиваться от этого нашествия оркостана. да? правда же?лучше в спортзале на полу с протянутой рукой для пособий, чем у себя в стране достойно себя повести так сказать и "встретить" врага. не ходить под себя от страха. не бежать. не покупать спраки трясущимися руками. тьфу короче. мерзость.

Барышня! Я ни одного дня не была за пределами Харьква.
А за те же слова "ну так давайте всей страной ***** выедим от сюда. оставим все оркам" подвергалась нещадной критике со стороны выехавших.
вот сейчас не поняла немного )))))
а что такое? почему выехавшие критиковали идею выехать всем?
что не так?))))))))))))))

чуєш ти, dileblabla.., у більшості європейців немає свого житла, орендують. Уяви собі, що відсутність свого власного житла це- не привід для статуса біженства в іншій країні! 🤣 Дивно, що треба це пояснювати :рл:
Ну а те що в Україні завжди були неадекватні ціни на оренду, це інше питання. І точно не до Європи. І те що Україна майже нічого не будує для внутрішніх переселенців, а грощі з західних країн просто розкрадаються. 😡

Останнє редагування:
нє. ну не без цього звісно. :D
і шо тебе дивує? оці популісткі заяви шо кожен наш громадянин найвища цінність держави....то ***ня. в чому цінність баб які тут сидилі на субсидіях, дотациях та дитячих? вони навіть не спроможні були поїхати раніше до іншої країни на заробітки. і тільки з війною коли подали безкоштовні потяги, *****дили до Европи бо там дають 300 євро та халявну жрачку :молись::браво: в чому цінність баб, які мили підлоги та сраки купу років.... не мають фаху, не мають нічого.... я не знаю жодної жінки яка мала тут свою справу, або практику, або займала адекватне місце в піщевой цепочке..... яка б свалила звідци. вони всі рятують свій бізнес, гроші.... думають шо робити далі, як відновлювати.... і тд.
а от мужичкі. з ними інша справа. тупі, слабкі та сцикліві теж не потрібні. але вони хоч попервах можуть копати та розбирати завали. короче стройбат. нікому не потрібно щоб ці індивідууми тут ставали поряд з військовими, бо то є провал. кинуть зброю з істерикою і будуть бігти. нашо такі на фронті. нехай роблять шось корисне, з того що можуть.
і хтось на Заході порахував, щоб 1 солдат був повністю укомплектован всім необхідним треба 8 людей середнього класу, які працюють та платять податки. тому країні потрібні саме такі. які спроможні піднімати єкономіку. а от як раз ждуни та бігуни зовсім не відносяться до цієї касти. бо місків не мають.

та ну шо ти такий ссикуняра а. :D так боїшся всього)
і відїбись ти від цих жінок. нащо Україні 5 млн поломоек, сиделок та збиральниць полуниці? цей контингент нікому не цікавий :D
державі потрібен гарний генофонд. з молодих, здорових, перспективних. які зможуть витягнути єкономіу із дупи, де вона зараз.
а це точно не такі як ти старі пердуни і уж точно не баби з фахом дупомоєк іноземних старих срак :D
Мої висновки виключно з цих постів

І те що Україна майже нічого не будує для внутрішніх переселенців
а який сенс зараз шось будувати? якщо небо не закрите?
знов на ті ж граблі? вжє було тут велике будівництво, замість оснащення системами ПВО та літаками. я не кажу вжє про артсистеми та танки. в країні війна не почалась 24 лютого. неажидано. правда? вона почалась в 2014. але. але строїли дороги та пісочніци. на все інше забили ***. і ітог. все розєбашили ракети.
спочатку треба небо закрити треба.
і більша половина переселенців, хоче все на халяву. нібити до цього вони не працювали, не оплачували жкх, або не знімали житло. дивні люди.
і кричать шо їх житло розбомбили, тому їм всі винні. з ***лі їм хтось винен? вони ж кричали будуйте нам дороги, лавочки в парку та прочу хрень. ніхто не кричав де наше ППО, чому нема літаків. А тепер вони теж саме кричать вжє з євакуації. Шось не видно шоб вони сильно переживали за небо.

Назад
Зверху Знизу