Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
В Ха раньше солью, сейчас песком. Камешки сфоткайте
...в Німеччині повно каменю,бо є гірські масиви,тому сиплять дрібний щебінь, у нас більше рівнини,є пісок,тому застосовують його, щебінь значно дорожче, що вам не зрозуміло?🤦‍♂️

• Це лайк!
Реакції: KRAK
...в Німеччині повно каменю,бо є гірські масиви,тому сиплять дрібний щебінь, у нас більше рівнини,є пісок,тому застосовують його, щебінь значно дорожче, що вам не зрозуміло?🤦‍♂️
Тут дело не в том, что камень есть а песка нет. А чтобы грязь не развозить. С камешками грязи нет, а с песком есть. А камешки потом даже повторно используют. Те, что в ливневку не смыло, сметают потом, когда дорога высохнет (не с тротуаров, а с автомобильных дорог).

У меня на районе песок с солью. Причем песок дико оранжевый
А камешки - в детстве жужелкой посыпали, когда печки топили углем и дровами.

...ви напоминаєте папуаса,який вперше побачив люстерко,вибачте🤦‍♂️
(Очень милое сравнение, представила папуасика в пальмовых листьях и с зеркальцем на острове Чунга-Чанга. 😁)

Керамзитом посыпают, это видела,
подъезды ко дворам магазинов для машин, сами хозяева, под разгрузку-погрузку
Могу заблуждаться, но на тротуарах керамзита нет - это точно. 😁

Останнє редагування:
Тут дело не в том, что камень есть а песка нет. А чтобы грязь не развозить. С камешками грязи нет, а с песком есть. А камешки потом даже повторно используют. Те, что в ливневку не смыло, сметают потом, когда дорога высохнет (не с тротуаров, а с автомобильных дорог).
...та сама хєрня,Чехія-сплошні гори,щебінь-бери ,нехочу а "не грязь развозіть"🤦‍♂️

...викапай ямку десь у парку і ти побачиш,про що я
Выкопал. 1см чернозема, дальше глина пошла, дальше задолбаюсь без экскаватора :D Да и в Германии горы из Германии только видно, а они все в Австрии или Швейцарии. Так что камня тут ну никак не больше, чем в Украине. А его еще подробить надо, просеять и, я подозреваю, что еще и помыть.

Выкопал. 1см чернозема, дальше глина пошла, дальше задолбаюсь без экскаватора :D Да и в Германии горы из Германии только видно, а они все в Австрии или Швейцарии. Так что камня тут ну никак не больше, чем в Украине. А его еще подробить надо, просеять и, я подозреваю, что еще и помыть.
...мабуть ти погано вчив географію у школі😁🤦‍♂️
Геологія Чехії — Вікіпедія
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У вас старческий маразм?
...такими камушками з соллю,навіть у нашому задрипаному селищі сто років,як тротуари посипають🤦‍♂️,але ж це НІМЕЧЧИНА
Вы про камушки писали..какой песок в вашем селищи? :незнаю:
Жду фото камешков, или балабол

Вкладення

• IMG_5191.webp
    IMG_5191.webp
    25.7 MБ · Перегляди: 5
У вас старческий маразм?

Вы про камушки писали..какой песок в вашем селищи? :незнаю:
Жду фото камешков, или балабол
...пані Тата,я ж не проти,намагаюся вам донести,що сиплять те,що є в наявності,і є найбільш економічно вигідним,давайте ще у Крака спитаємо чим на ньюджерщині посипають тротуари?

...пані Тата,я ж не проти,намагаюся вам донести,що сиплять те,що є в наявності,і є найбільш економічно вигідним,давайте ще у Крака спитаємо чим на ньюджерщині посипають тротуари?
Зачем мне доносить то, что я знаю?
Вас в моем посте возбудили именно камешки

Назад
Зверху Знизу