Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Гражданам Украины нужно заменить загран. паспорта:
«продолженные» загранпаспорта больше не действуют, — МИД

Джерело:

У меня не продолженный. Не надо на меня так смотреть

Вкладення

• мы к вам професор.webp
    мы к вам професор.webp
    409.6 КБ · Перегляди: 6
Всєх оставлят, нікаво не вигонят 🥱

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Всєх оставлят, нікаво не вигонят 🥱

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Пані Анжела, Ви дійсно дивитесь отих усіх адвокатів з тік-токів та ютубів? Вони гімно зі сраки виколупують та глядачів їм годують, а глядачі хавають. Скажіт, шо Ви це несерйозно, бітте :незрозумію:
Я це відео на став дивитися, якщо шо

Пані Анжела, Ви дійсно дивитесь отих усіх адвокатів з тік-токів та ютубів? Вони гімно зі сраки виколупують та глядачів їм годують, а глядачі хавають. Скажіт, шо Ви це несерйозно, бітте :незрозумію:
Я це відео на став дивитися, якщо шо
Виборочно канєш, обіжаєте 🥱 а дядя грамотний, показує докУменти, коментірує їх , вилажує аргумєнти і факти і т д . Це його работа, єслі шо.
Ну вам оно не актуально, потому можете не смотріт 🤷‍♀️

Виборочно канєш, обіжаєте 🥱 а дядя грамотний, показує докУменти, коментірує їх , вилажує аргумєнти і факти і т д . Це його работа, єслі шо.
Яснєнько. Дєржіт нас в курсі 🥱

Если выпрут, в таком случае пойдем работать в Салтовское трамвайное депо, я вагоноважатым, а вы кондуктором-контролером. Вы на какой маршрут хотите, 23 или 26?

Не может.
Тролль прежде всего социопат.
Значит я не тролль. Знаешь сколько у меня корешей? Знаешь с какой легкостью завожу разговор с незнакомцами и незнакомками в том числе на испанском зная 2.5 слова? То-то же

Значит я не тролль. Знаешь сколько у меня корешей? Знаешь с какой легкостью завожу разговор с незнакомцами и незнакомками в том числе на испанском зная 2.5 слова? То-то же
Конечно ты не тролль. Тролль умный. Он умеет в диалог, что затроллить оппонента. А ты просто тупой *******. И тут без вариантов :D

Если выпрут, в таком случае пойдем работать в Салтовское трамвайное депо, я вагоноважатым, а вы кондуктором-контролером. Вы на какой маршрут хотите, 23 или 26?
СпасіБО аміго 🥱 Транваї то без мене якто, в меня лапкі

Назад
Зверху Знизу