Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Історія вашого "звуку"

• Автор теми Автор теми Firebird_V8
  • Дата створення Дата створення
Re: История вашего "звука"

Это бред. Ты сам это сейчас придумал?
)))))
в мене нема слів.

Ти ще скажи що я з Покотилівки, як аргумент.
Це буде на рівні твєї фрази про бред.

Я тобі навів в тому пості чому це не бред, на суміжних галузях.

якими навушниками комплектуються топові смартфони?
якими блоками живлення\зарядки комплектуються топові смартфони?
Ты ещё напиши про шины на колёса автомобиля :рл:

Ты троллишь? Я тебе про долбоёбов которые говорят что один кусок провода лучше другого, хотя ни на молекулярном уровне, не на приборах этого никто не видит и тем более не слышал. Поэтому слепой тест они делать боятся. Посмотри видео с долбоёбом который купил кусок китайского ****а.

А один блок питания для смартфона лучше другого т.к. выдает больше мощность. Которую может любой проверить прибором. И цену у них примерно на одном уровне. Как и сами смартфоны. А чувак розетку в стену продает за $285, что является 50% цены среднего смартфона.

И ты хочешь мне сказать что он не ********* на всё голову долбоёб?

Я тебе про Ферари написал. Они тоже ставят это зеракало не как лучшее, а чтобы ты его отломал и поставил новое.
А я тобі написам про БМВ М серій, про АМГ та Брабус.
Завжди є що довести тюнінг ателье у серійній машині.
Те саме і з Феррарі.

До чого тут дзеркало.
Мова про дивлення.
То давай вже про більш швидкі форсунки, чув про такі в тюнингу? ПРо спортивний паливний насос. ачив коли небуть топ фьюел гонки? Бачив що вони з звичайних поторів витискають....а ти про дзеркало.

А пруф будет? Или я должен тебе на слово верить?
Где пруфы что производители аудиотехники кладут нормальный кабель не потому, что они нормальные сами по себе и знают закон Ома, а ради аудиофилов и ожидают что кабель поменяют?

Хотелось бы услышать почему у меня с вертшуки ни сетевой кабель, ни межблочный кабель не меняются? И не только у меня, а у половины техники. Самый обычный тонкий межблочный кабель

Ты ещё напиши про шины на колёса автомобиля
Напишу.
Більшість середньго класу комплектуються гівном корейським.
Постав японію і відчуєш різницю.

Знову таки рейсери навідніну від тебе розуміють важливість гуми. І тому тюнинг гупи це теж частина нюнингу )

А пруф будет? Или я должен тебе на слово верить?
Где пруфы что производители аудиотехники кладут нормальный кабель не потому, что они нормальные сами по себе и знают закон Ома, а ради аудиофилов и ожидают что кабель поменяют?

Хотелось бы услышать почему у меня с вертшуки ни сетевой кабель, ни межблочный кабель не меняются?
Самый обычный межблочный кабель

Ринок тобу не пруф?
Подивись на сетапи аудіофілів - це і є споивачі цієї техніки. Це і є ті люди для яких виробники створили той усілок за 1млн грн. Не для тебе, не для мене, а дла них, хто купив його. І подивись яким кабелем вони його живлять в своїх сетапах.
От тобі і пруф.

До чого тут дзеркало.
Это пример. Я тебе и про расческу писал которая карму снимает. Не видишь что ты несёшь точно такой же бред? 1 в 1.

:рл: А зачем ты начал про алкоголь писать первый?
Много общего у кабеля с алкоголем? Напомните тебе что ты писал

Є аудіо USB кабель.
Люди його слухають та знаходять кращим за той що в них э.
Вони його купують та отримують задоволення.

Що тут не так?

Ну це ж те саме що наприклад з алкоголем.
Э бухло за 70 грн, а э за 7000.

:рл:

:рл: А зачем ты начал про алкоголь писать первый?
Много общего у провода с алкоголем???

Як об стіну :(
немає більше сенсу

Давай, є до тебе питання одне, якщо не хочеш, можеш не відповідати.

Скільки вертаків ти прослухав в сліпому тесті з Техніксом 1210 та чому обрав саме його? В чому його перваги порівняно з іншими прослуханими тобою?

Ринок тобу не пруф?
"Ты в полёте переобулся?" :)

Сначала ты писал что дорогие усторйства идут с хорошими кабелями. Потом когда я тебе показал что это не так, ты сразу сменил пластинку что хорошие устройства идут с "обычными кабелями", чтобы их можно было поменять.

Напомнить что ты писал?

Ті що не HiFi ідуть з одним, ті що кращі - з іншим.
Вранье. Они все идут с обычными кабелями. Я тебе это доказал, см. фото и видео выше. Ты кончено можешь потратить уйму времени и найти хз какое устройство куда положили навороченный сетевой кабель с набалдашником и розетку в стену.

Вся техника идёт с обычными кабелями. Необычные кабеля только у аудифилов в голове.

Я не хочу больше спорить. Ты в полёте переобуваешься и даже не помнишь что писал 2 страницы назад

Я не хочу больше спорить.
моє питання вище поставило тебе в тупик?
Ок, я одразу сказав що можеш не відповідати, тому без пиатнь :)

Хай я буду переобуваючимся та вигадую те чого немає.
Врешті решт це ніяк не впливає на те що чують вуха :)

з.і. насправді дивно, ти побачив чорний кабель і вирішив що він однаковий...хоча на тому ж ринку є купа чорних кабелів з різним вмістом міді та товщиною проводника (як і з мобільними доречі, всі зовні білі до айфона, але лише деякі живуть та працюють, що ти неодноразово сам бачив). Але однакові то однакові. Най буде :)

Ты же в прошлом электронщик.

Скажи розетка улучшает звук?

Или это нормально купить 5 метров аудиокабеля за 120 тыс грн
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ааааааааааа :D у него в описании написано "мифических существ-кабель"

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

моє питання вище поставило тебе в тупик?
Я считаю аудифилов больными людьми и обсуждать это с ними не хочу :)

Ты сам выше сказал про подставки для кабелей. Ага... У тебя "граница ненорамальности" начинается на подставках для кабелей?

Ну а у меня намного раньше. Тут в этой теме есть человек с подставками, хочешь с ним поспорить? Нет? А я не хочу с тобой больше спорить.

99% всей атрибутики для аудиофилов это развод, все эти кабеля, подставки, припой, предохранители как ты писал, пачкорды, разъемы, розетки в стену, сетевые фильтры, сетевые кабеля за нереальную цену. Всё это развод т.к. с помощью технического ****иза не представляю никакой разницы с обычными бытовыми устройствами. Розетка с Эпицентра за 50 грн передает 220 Вольт точно так-же как и за 285 долларов.

Кто не слушал провода,тот не жил..
Гораций Стелькин..

Надо, чтобы розетка располагалась выше усилителя. Так электронам легче стекаться в сабж.

"У меня раньше был дом, семья, деньги на счету в банке, пока в один день я не осознал,что разные провода звучат по-разному..."

"У меня раньше был дом, семья, деньги на счету в банке, пока в один день я не осознал,что разные провода звучат по-разному.
и про это могут многие меломаны . наркоманы и алкоголики сказать .
это болезнь . лечить ее надо .

Я считаю аудифилов больными людьми и обсуждать это с ними не хочу :)

Ты сам выше сказал про подставки для кабелей. Ага... У тебя "граница ненорамальности" начинается на подставках для кабелей?

Ну а у меня намного раньше. Тут в этой теме есть человек с подставками, хочешь с ним поспорить? Нет? А я не хочу с тобой больше спорить.

99% всей атрибутики для аудиофилов это развод, все эти кабеля, подставки, припой, предохранители как ты писал, пачкорды, разъемы, розетки в стену, сетевые фильтры, сетевые кабеля за нереальную цену. Всё это развод т.к. с помощью технического ****иза не представляю никакой разницы с обычными бытовыми устройствами. Розетка с Эпицентра за 50 грн передает 220 Вольт точно так-же как и за 285 долларов.
так я ж тебе і питаю, які технічні виміри чи сліпі тести ти зробив обираючи свій сетап аппаратури?

жодних?

скільки технічних тестів проводів ти провів чи хочаб бачив?

жодних?

але упорото вірующий я)))

ти такий самий, як ті кого звиновачуєш у необ'єктивності. лише з іншого боку.

одні сліпо вірять що запобіжник сцену розкриває, а такі як ти ВІРЯТЬ що провода не впливають. Та ще й за всі 99% заявляєш.

Всі ви передвзяті :)

Моя позиція - я приймаю лише те, що особисто чую. Я не заперечую те що не чув ніколи. Бо не раз дивувався у минулому.

Ці навушники до якісного звуку мають відносне відношення. Як і більшість ездротових.
Бездротові то не про звук, то про бездротовість. :D

ты их не слушал:пиво:

Назад
Зверху Знизу