Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Історія вашого "звуку"

• Автор теми Автор теми Firebird_V8
  • Дата створення Дата створення
Re: История вашего "звука"

Дима, все ***, и все приходящее и уходящее, ві сами себе мозги ебете, ни о чем, точка
Пошел вспоминать с чего началось :) Я уже забыл
Я увидел этот пост, который поднял тему
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=69598900&postcount=4701
и просто согласился с ним и написал что они ещё и кабеля делают

Сейчас кстати научились делать хорошие кабеля для iPhone. Baseus делает хорошие кабеля по 47 грн. Уже полгода работают, вопросов нет.
Внєзапно, да? Китайці почали робити гарні кабеля, але ти он вище смієшся з кабеля з аліекспресу.є

:підстолом: ти сам себе чуєш? :іржач:

Мне тоже процитировать мои сообщения? :рл:

Я тебе привёл пример устройства за 1 млн и выше, с кабелями за 15 грн. И таких устройств большинство в HiFi и HiEnd.
А ты начал про алкоголь писать и "Есть куда расти" :рл:

Знаешь, это всё равно что купить Ламборджини или Феррари, снять с него родное зеркало заднего вида, и поставить зеркало от КАМАЗа.

Оно ведь больше - значит лучше. А всем кто спросит сказать "Есть куда расти. И детализация картинки лучше". А на заводе Феррари просто ****** работаю, у них "детализация" плохая.

Это кабели питания. Питание или есть или его нет.
А ты пишешь про пропажу бит на маленькой скорости, у кабеля, который должен 480 Мбит передавать.
Про аудиокабеля и межблочные кабеля где "детализация лучше" я вообще молчу

Внєзапно, да? Китайці почали робити гарні кабеля, але ти он вище смієшся з кабеля з аліекспресу.є

:підстолом: ти сам себе чуєш? :іржач:

Тоже, вот смотри, есть наушники Jbl e65, почему то по звуку больше понравились. много перепробовал, остановился на них. Купил на аукционе, в разное время- три пары, одни на З\ч, две в работе, оригиналы, из нимеччины, к ним, оригинальные провода джек 3,5-2,5 купил, а теперь, читая ваш разговор, думаю, купить может ориг шнур USB- на зарядку ушей, или так их заряжать? :D

Boobler, ты сначала сравниваешь бред аудиофилов про кабели с алкоголем, который никак нельзя проверить прибором (ну мы не спирт же сравниваем), в отличие от провода, где можно проверить его сопротивление.
ну перевір кріпкість алкоголя...****ог резистівності що це тобі дасть, зрозумієш що смачніше та від чого голова не болить?

И кстати про алкоголь. Шампанское харьковского завода шампанских вин думаю большинство отличит в слепом тесте от шампанского за 100000 за бутылку.
А от ти не відрізниш звучання твого Технікса від Веги на твоему сетапі, але ти не Вегу купив :)

лучше передают детализацию звука
Саме так.
Ти звісно не чув і не приймав участі в порівняннях, ти заочно, теоретично знаєш що вісі ті люди помиляються, а ти ні. ))) Бо ти логічно поміркував і зробив висновок що люди дурні, і самі собі напридумували все. Ти нічого не чув, але ти правий :клас:

Я тебе привёл пример устройства за 1 млн и выше, с кабелями за 15 грн. И таких устройств большинство в HiFi и HiEnd.
А ты начал про алкоголь писать и "Есть куда расти"
Ти знову мій пост пропустив?

я нагадаю

нарешті софрмував тобі відповідь :)

1) люди які купують усілок за 1млн грн не будуть слухати комплектний кабель. Виробник це розуміє, тому кладе "достатній" а не "кращий". Бо кращий у кожного вуха свій. Але ти не знайдеш жодного аудіофіла що слухає апаратуру на комплектних інтерконектах чи мережевих.
У всіх одглядах вертушок плюються комплектники кабелями, у будь якій ціновій категорії майже. Хіба що у найдешевших з цим норм :)

2) якими навушниками комплектуються топові смартфони? Як виробник зможе знати вподобання клієнта щоб той був згоден заплатити за дорогі навушники, коли всі вони (вподобання) такі різні?

3) якими блоками живлення\зарядки комплектуються топові смартфони? Вже ніякими :) Виробник знає що клієнт сам вирішить, або в нього вже є і не хоче змушувати платити за нього зайві гроші. Бо клієнт сам вирішить що йому краще.

ну перевір кріпкість алкоголя...
Зачем мне это делать? МОЁТ дороже Хортицы не потому что там крепкость больше.
Но почти любой человек на вкус может определить разницу между МОЁТ и харьковским шампанским.

А с кабелями это не работает увы. Никто не слышит разницу. Только говорят "это ты не слышишь, а я слышу".

Взять хотя бы этого чувака. Заплатил за кабель 20 раз больше его цены и теперь слепого теста боится как огня... И так все аудиофилы. "Я разницу слышу но слепой тест делать не буду, потому что это бред" :рл:

Если ты слышишь разницу - значит её должен слышать и микрофон. Или в 21 веке, когда бабушка летит в космос, а Deep Face на лету меняет лица в видео, не научились ****изировать звуковые сигналы?

Этот USB кабель лучше? Ну сними АЧХ на выходе. В звуковой редактор загони звук. Покажи мне где разница на графиках.

Знаешь, это всё равно что купить Ламборджини или Феррари, снять с него родное зеркало заднего вида, и поставить зеркало от КАМАЗа.
Ламборгіні, по перше.
По друге, так.
Саме тому існує тюнінг.
І саме тому існує БМВ М серії, чи Мерседес Брабус, чи АМГ. ТАк, все як ти кажеш, беруть серійну машину та доводять її і отримують краші харакетристики.
Ти знову стратив :))))

І тІж Ламборгіні є всякі СВ версії і тп, де вже існуючу, серійну, доводять і отримують ще більше!

Это кабели питания. Питание или есть или его нет.
Оооооо ні.
Я вже багато чого побачив на живленні.
Ніщо так не вплилває на звук як живлення!

Та сама заміна конденсаторів це що?
Правилно - це тюнінг живлення схеми!

Тоже, вот смотри, есть наушники Jbl e65, почему то по звуку больше понравились. много перепробовал, остановился на них. Купил на аукционе, в разное время- три пары, одни на З\ч, две в работе, оригиналы, из нимеччины, к ним, оригинальные провода джек 3,5-2,5 купил, а теперь, читая ваш разговор, думаю, купить может ориг шнур USB- на зарядку ушей, или так их заряжать? :D

Ці навушники до якісного звуку мають відносне відношення. Як і більшість ездротових.
Бездротові то не про звук, то про бездротовість. :D

Но почти любой человек на вкус может определить разницу между МОЁТ и харьковским шампанским.
А чому ти вирішив що ця ж людина не почує різницю між кабелем за 10 та 1000 баксів?
Ти перевіряв чи ти знаєш наперд?

1) люди які купують усілок за 1млн грн не будуть слухати комплектний кабель. Виробник це розуміє, тому кладе "достатній" а не "кращий". Бо кращий у кожного вуха свій.
Это бред. Ты сам это сейчас придумал? Ну ну...
Придумывай ещё :рл: Тебе ведь конечно лучше знать для чего на заводе это делают.

Я тебе про Ферари написал. Они тоже ставят это зеракало не как лучшее, а чтобы ты его отломал и поставил новое.

Только говорят "это ты не слышишь, а я слышу".
А це легко первірити.
Якщо в сліпому тесті він вкаже де який кабель, а ти ні - то дійсно він чує а ти ні.
Це ж логічно.
Ти не згоден?

Если ты слышишь разницу - значит её должен слышать и микрофон.
Ні!
Мікрофон і 1\10 не чує того що чує вухо.

приміром, як по мікрофону ти оціниш панораму, глибину? Атаку? Панч?

Ти ще скажи що камера все повинна бачити що і око щоб визначити який тєлік кращий :рачь:

Назад
Зверху Знизу