Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Житель Дагестана пытался посадить осла на автобус до Москвы

:D

Считаешь надо поменять аву на более скрепную?
Цитата:

да, я даже нашла тебе подходящую, ану прикинь ее, я думаю вона тобі буде пасувати:ги:

55036f0b323a79dca1527aa4481234a9.webp

Свиномордых граждан рашки-говняшки(с) побанили :) Старый Новый Год хорошо начинается :) Всех ***обандеровцев с наступающим :) Счастья, любви, успехов.
Всем свиномордым запоребрикам лифтов, ветерков и бульдозеров.

Херь, а вот такую не хочешь? Это настоящий Синева после операции:

это кто ж тебя так?:незрозумію: главное шоб тебе нравилось:увага:, но как мне, нет главных *****ских атрибутов - шапки ушанки и балалайки - народного русского инструмента:ги:

Згадую розповідь Колі Конкіна, який був на Кубі під час Карибської кризи. Встановили там привезені з Прибалтики ракети середнього радіусу дії крім втоплених під час нічного вивантаження з судна наспіх. Накрили їх маскувальними сітками і лиш через тиждень вирішили перевірити це маскування з повітря. По доповіді літуна це "маскування" в командування викликало шок, бо маскувальні сітки зі своїм прибалтійським окрасом навпаки чітко видавали розташування позицій ракет, бо дуже контрастувало з місцевим пейзажем. А через пару днів збили вже американський літак з розвідувальними цілями.
Не розумію, чи то ти, чи то Коля Конкін брехун... :іржач:
1. У зв"язку з тим, що операція по перебазуванню до Куби була засекречена була вказівка про підготовку до навчань на Крайньому півночі. Називалася ця операція "Анадирь". Через це готували усе до холодів, в тому числі теплий одяг, валянки і таке інше... Маскувальні сітки були теж для снігу...
2. Жодного американського літака не було збито за весь час Карибської кризи...

это кто ж тебя так?:незрозумію: главное шоб тебе нравилось:увага:, но как мне, нет главных *****ских атрибутов - шапки ушанки и балалайки - народного русского инструмента:ги:
Ты поосторожнее с ним! А то еще влюбишься... :іржач:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Марлен красотка ;)

Ну шо, хутна, со Старым Новым?
Пусть у нас всё будет ОК!
:пиво:

Назад
Зверху Знизу