Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Считаешь надо поменять аву на более скрепную?
Цитата:
мне тада тоже смысла нет метать бисер
Не пойдет, ***** не синюшняя...
Херь, а вот такую не хочешь? Это настоящий Синева после операции:
нравилось бы на аву и поставил бы
Не розумію, чи то ти, чи то Коля Конкін брехун...Згадую розповідь Колі Конкіна, який був на Кубі під час Карибської кризи. Встановили там привезені з Прибалтики ракети середнього радіусу дії крім втоплених під час нічного вивантаження з судна наспіх. Накрили їх маскувальними сітками і лиш через тиждень вирішили перевірити це маскування з повітря. По доповіді літуна це "маскування" в командування викликало шок, бо маскувальні сітки зі своїм прибалтійським окрасом навпаки чітко видавали розташування позицій ракет, бо дуже контрастувало з місцевим пейзажем. А через пару днів збили вже американський літак з розвідувальними цілями.
Про выставки забыл.Всем свиномордым запоребрикам лифтов, ветерков и бульдозеров.
***** вас брать? Сами отдадитесь
![]()
Ты поосторожнее с ним! А то еще влюбишься...это кто ж тебя так?главное шоб тебе нравилось
, но как мне, нет главных *****ских атрибутов - шапки ушанки и балалайки - народного русского инструмента
![]()
Ты поосторожнее с ним! А то еще влюбишься...
Что Трампу?
Вот ты смеешься... А я знаю, шо говорю...![]()
кстати, я на твоего Джинна в обиде, он мое желание не исполнил![]()
Вот ты смеешься... А я знаю, шо говорю...