Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фото с Kharkiv Pride. Для тех кто постеснялся идти

Я тебе уже сказал, ребёнки должны быть под присмотром родителей, а не по паркам с девочками шариться на гей-парадах. Ежели так туго доходит, знач будут вбивать через ****, в прямом и переносном смысле. Пацан ещё хорошо отделался, надеюсь урок запомнит.
Надеюсь твоего ребенка отпиздят гопари просто так, вот что то им не понравится и они его отпиздят ногами по голове.

Від одностатевих ****уальних зносин, народжуються діти?:рл:
Можливо я щось не знаю??:незнаю:

Оральний та анальний ****, також не сприяє вирішенню демографічної проблеми.

дуже сприяє вирішенню демографічної проблеми якщо усі прихильники традиційних цінностей яких хвилює демографічна проблема зроблять кожній жінці з якою одружуються щонайменше 3 дитини.

ось ти наприклад схвильований, скільки діточок маєш?

Может ты хочешь эту промывку мне провести? ...
звертайся зі своїми вологими фантазіями до організаторів гей-параду - вони проведуть тобі отаку індоктринацію, що щелепа та рот болітимуть у тебе:D

не вживай слів, значення котрих ти "малєха нє таво" :D

звертайся зі своїми вологими фантазіями до організаторів гей-параду - вони проведуть тобі отаку індоктринацію, що щелепа та рот болітимуть у тебе:D

а чого це ти з германії пишеш? мабуть гей замаскований, в германії їх багато, шлюби вони можуть реєструвати і реєструють.

а чого це ти з германії пишеш? мабуть гей замаскований, в германії їх багато, шлюби вони можуть реєструвати і реєструють.

я можу написати теж саме з Арабських еміратів чи з Конго, чи ти просо заздриш? бо за "льогікою" отаких гомофілів як ти, асенізатори є замаскованими копрофілами, вчителі - замаскованими педофілами, а дресувальники чи працівники зоопарків - страшне вимовити ким :D

Именно так.

и я буду на каждой странице повторять это, так же, как дятлы долбят на каждой "а зачем они парады устраивают".

Потому, что следующими будут волосатые (к стати, уже, так как побитый был не с прайда, а просто "неправильно" покрашен и "неправильно" одет), потом очкарики, потом - интеллигенты, а потом "ты с какого раёна" и "а ты чё такой дерзкий".

.

Так а за мастюху на голове тип отвечать будет, что это за ***ню он себе набил, камень в руки и три, ****ь, пока с кожей не слезит. Это один из штрихов, который ****ил малого за челку крашеную.
c7e198d643b918abc4c4fda8fd2049bd.jpg

Слив кого? Корчинского финансирует Медведчук. Что ещё может после этого считаться сливом?
Иди дрочи. и не пиши на украинском - ты позоришь мою страну, ****оед *****ский.

Так а за мастюху на голове тип отвечать будет, что это за ***ню он себе набил, камень в руки и три, ****ь, пока с кожей не слезит. Это один из штрихов, который ****ил малого за челку крашеную.
d0hcad.webp

Это чисто *****ская *****. В Харькове с 90х не практикуется ответ за прикид.
Походу, кто-то перекупил у корча братство и развивает тему с *****енскими инструкторами, от которых они этой ***ни и набираются.

Слив кого? Корчинского финансирует Медведчук. Что ещё может после этого считаться сливом?
Иди дрочи. и не пиши на украинском - ты позоришь мою страну, ****оед *****ский.

но ось бач, я вже давно зауважив, що справжні совки, як побачать/почують українську, шаленіють та дуріють ще більше й втрачають залишки свідомості - он як ти, бо ти вже навіть не помічаєш, кому й на чиї дописи ти, бідотко, відповідаєш! :D

"твая страна", ****оед *****ский, - Московія :D

"твая страна", ****оед *****ский, - Московія :D

Просто иди на ***. Я останусь тут и постараюсь сделать всё возможное, чтобы сюда *****ские опёздалы распространялись как можно меньше.
И вы уже перешли черту, до которой я ещё мог вас не замечать.

Это у него дырка.

На самом деле не гей-парадовцы интересны, а их активные противники.
Кто был в воскресенье на площади, кого не было. Кто контролировал белые маски?
Ведь после того как под предлогом защиты порядка в городе хотели запретить все шествия, взяли и свели всех вместе в одно и то же время.
И какого мусью нужно шерше в данному выпадку?

Сколотите свой батальон, и ходите на нейтралку сепаров насиловать. Пусть это звучит как подьебка, но в целом мой посыл понятен. Куча псевдопатриотов бегает по акциям, а тут ***к гей с орденом, и чо им есть предьявить? *****, только слиться на его фоне.
Это пять! :іржач::іржач::іржач::браво:

c9ebgc.webp

f0jedh.webp

dejg9a.webp

f3bcad.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

f0jhja.webp

c1egfb.webp

hggag1.webp

cbj4ca.webp

jbaag7.webp

bch0je.webp

8fejha.webp

b7aage.webp

egcdg5.webp

gb6jjc.webp

ну и на кой ляд оно нам надо ? кто хотел получать нетрадиционно тот сходил

Просто иди на ***. Я останусь тут и постараюсь сделать всё возможное, чтобы сюда *****ские опёздалы распространялись как можно меньше.
И вы уже перешли черту, до которой я ещё мог вас не замечать.

бідотко нерозвинене, зрозумій кінець-кінцем, що дискусія, аргументування - то усе не твоє, бо ти не маєш до цього ані хисту, ані знань, ані здібностей. Mакс. на що ти здатний - переходити ad personam, коли тобі щось не подобається. Tобі ж, альтернативно обдарований, невідомий зміст значної частини слів, котрі ти постійне вживаєш, напр. "******и", "*****и" тощо. Навіщо ото тобі - кожного разу, як у вас кажуть "мордай да ф ґамно" :незнаю: може ти не тіʼки гомофіл, а ще й мазохіст?

Панько - ідеальна пара противовєсу. Обидва латентні геї, стурбовані думками про чужі дупи й чужу орієнтацію. Вже зійшлися в одній темі. Ймовірний бурхливий роман :D

Назад
Зверху Знизу