Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фото с Kharkiv Pride. Для тех кто постеснялся идти

А що ти тоді кажеш про пари, які чи за станом здоров'я чи з інших причин не мають дітей? До табору їх на роботи?

P. S. Анекдот дуже добре відображає твою систему цінностей.

Тугі все про щось ліплять, головне аби оправдати збочення. Невже ви не розумієте що від одностатевого акту окрім розминання гівна іншого нічого суспільно корисного не станеться.
І до чого тут традиційно природні відносини?:рл:

Тугі все про щось ліплять, головне аби оправдати збочення. Невже ви не розумієте що від одностатевого акту окрім розминання гівна іншого нічого суспільно корисного не станеться.
І до чого тут традиційно природні відносини?:рл:

Досвід більшості розвинених країн показує саме протилежне.

Так было ж нормас, Ванкувер входил в самые безопасные города, с самым низким уровнем преступности.
И, ведь, совсем недавно. Пишут тут, что там тоже флагами махали мерзкими, правда, штоле?

Он и до сих пор входит. (Пока еще). Наркоманы обычно не агрессивные. Особенно, если под дозой. У них там есть специальное место, где можно ******** под присмотром мед. персонала. Стерильные шприцы.

На фото-Ни одного с элитной алексеевки не было - и хорошо...)))

Досвід більшості розвинених країн показує саме протилежне.

Невже особини чоловічої статі що мають задній привід вже народжують дітей?:рл: Я напевно щось не знаю?:незнаю:
А от протилежне, цє коли особи саме протилежної статі мають статеві зносини, і від того народжуються діти. Аналогічно і у природі все так влаштовано, навчіться думати та розуміти суть речей та подій. Розвиненість отих країн до збочення не має жодного відношення, а моральний занепад та демографічна проблема напряму повязані.

71204103_1406453349529722_3208563745202634752_n.jpg

Невже особини чоловічої статі що мають задній привід вже народжують дітей?:рл: Я напевно щось не знаю?:незнаю:
А от протилежне, цє коли особи саме протилежної статі мають статеві зносини, і від того народжуються діти. Аналогічно і у природі все так влаштовано, навчіться думати та розуміти суть речей та подій. Розвиненість отих країн до збочення не має жодного відношення, а моральний занепад та демографічна проблема напряму повязані.

385bd6094317d067c.gif

Назад
Зверху Знизу