Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
наведи приклад? поки що бачу "навпаки" - та ж Фаріон. Й до речі - якщо ти виніс (демонстративно?) у себе російську з клавіатури - відповідай вже українською, я тебе прекрасно розумію. Це краще, чем примушувати всіх (не тільки мене) читати "емуляцію букви Ы" :)
Добре, якщо наполягаєш, особисто з тобою можу й українською спілкуватися.

я теж все життя розмовляв на *****ськом, але зараз, важко, спочатку привчався писати українською, а зараз привчаюся і розмовляти, а волати, то мой родной ізик, я с ним родился и умру, та ну його в дупу

В своей, в своей... Вот только похоже у вас с Фарион они разньіе.
а должна быть одна и та же. Только вот ЕЙ настойчиво нужен скандал на почве "противопоставить украинский русскому (в той самой нашей Украине)". Собственно, всё в духе лозунгов и агиток ***ла.

Останнє редагування:
а должна быть одна и та же. Только вот ЕЙ настойчиво нужен скандал на почве "противопоставить украинский русскому". Собственно, всё в духе лозунгов и агиток ***ла.
Я тебе зрозумів. Ти мене - ні. Справа не в Фаріон. І поки такі як ти, цього не зрозуміють, дєло Фаріон буде "жить і побєждать".

я теж все життя розмовляв на *****ськом, але зараз, важко, спочатку привчався писати українською, а зараз привчаюся і розмовляти, а волати, то мой родной ізик, я с ним родился и умру, та ну його в дупу
В мене батя - кадровий військовий воєнний пенсіонер. Він, як ми поїхали - почав мені українською писати, хоча його ні хто не примушував, і він не те, щоб її добре пам'ятав вже, в 22му році.
Хто все життя жив в Україні і освіту отримав вже українською, і не готовий, навіть в публічному полі переходити - викликають в мене низку запитань, але вже медичного плану...

Хто все життя жив в Україні ...
Розповім смішненьке. :)
Зателефонувала одному знайомому в новорічну ніч поздоровити з Новим роком.
А він відпвідає мені українською, та з такою чудовою вимовою і багатою лексикою.
Знаю його рочків з... дуже давно, ніколи не чула. Школу закінчив мало не 70 років тому.
Ну я йому відповідаю теж українською. Довгенько так балакали.
А потім лягла спати, а спати не можу. :(
Може в нього телефон хто вкрав, або взагалі в помешкання вперся?...
Дочекалась ранку, телефоную, відповідає вже російською, продовжує з того місця, на якому напередодні розмова закінчилась.
Фффу! Він патріот, але російськомовний. От мене й здивував і навіть налякав.

Розповім смішненьке. :)
Зателефонувала одному знайомому в новорічну ніч поздоровити з Новим роком.
А він відпвідає мені українською, та з такою чудовою вимовою і багатою лексикою.
Знаю його рочків з... дуже давно, ніколи не чула. Школу закінчив мало не 70 років тому.
Ну я йому відповідаю теж українською. Довгенько так балакали.
А потім лягла спати, а спати не можу. :(
Може в нього телефон хто вкрав, або взагалі в помешкання вперся?...
Дочекалась ранку, телефоную, відповідає вже російською, продовжує з того місця, на якому напередодні розмова закінчилась.
Фффу! Він патріот, але російськомовний. От мене й здивував і навіть налякав.
А чого він то українською, то рос?

Я маю на увазі, що він же перший раз спілкувався українською, то чому потім рос? Може ж українською. Чи забув, що може? :ги:
Може. випив більше ніж потрібно перед НР, коріння згадав, а на ранок - багаторічну звичку. :(
Він вже старий - 80+

В дупу фарион общим весом тела в 300-500 кило.

Хотя переселенцы должны иметь совесть. Но этодругое.

Пока эта диверсантка выпуска де 1991 года лепит провокации, в наших библиотеках резко возросло количество желающих читать украинские книги.
Я имею возможность отслеживать ситуацию в нескольких близлежащих.
И если год назад на меня махали рукой, когда я предупреждала, что могу задержать книгу, то теперь некоторые книги просят принести как можно быстрее. За ними чуть ли не очередь.

если она это говорит сейчас в адрес беженцев, то какая ж она конченая ****а.
Вот возьмет Карма и оторвет ей язык осколком с неба в ее уютном жилье во Львове...
Слов просто нет, **** (это если она говорила это прямо сейчас, а не до войны)

Вот возьмет Карма и оторвет ей язык осколком с неба в ее уютном жилье во Львове
Поки що львівський суд "прийшов до висновку про відмову у задоволенні позовних вимог у повному обсязі." Мовляв, незаконно зІроньку з політеха поперли.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Є 30 діб на апеляцію.

Послухала вимову цієї пані.
На що звернула увагу, у неї більш тверда Ч. Вона вимовляе ЧИ, а у нас трішки ЧЬИ.

Вона ще й ШЧО вимовляє правильно, а не ШОкає.
Про ШО ми знаєм, це звичка. А ось фонетика, це цікаво. Вимова окремих звуків.
У мене Ч і Щ м*які. У неї ШЧО, а у мене ШЬЧЬО. Десь так.

Назад
Зверху Знизу