Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Фарион

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Фарион подала заявку в суд. Запасается попкорном 😇

Что ты думаешь, доедет та фара, если б случилось в Москву, или не доедет?"
"Їхала шляхом
Червона фіра..."©

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну, чи Іра 🤬

Шоб у нас так более важные законы принимали...

****ец. Можно ***** эмигрировать в Канаду. Там хотя бы нет дискриминации по этнической принадлежности гражданина Канады.

Останнє редагування:
****ец. Можно ***** эмигрировать в Канаду. Там хотя бы нет дискриминации по этнической принадлежности гражданина Канады.
Канада не етнічна держава, а переселенська. А Україна - моноетнічна з переважною більшістю корінного населення - 80% українців, якщо додати інші слов'янські народи, які проживають на нашій території, то взагалі вийде 95-97% слов'янського населення. Але, на жаль, дискримінують в Україні саме українців, а не нацменів, хоча це вони повинні прилаштовуватися до титульної нації, а не навпаки.

Не выйдет, Алекс! Там есть другая дискриминация. При равных условиях, например, при приеме на работу, предпочтение отдадут открытому гею. :)
За права русскоязычных пока больше всего борются в Израиле. Правда, школы тоже на иврите или арабском.

повинні прилаштовуватися до титульної нації, а не навпаки.
О! Есть страны с искусственными (абстрактными) названиями, а есть те, титул которых образован от проживающего там народа.
Может, когда-нибудь на глобусе будут стриты с номерами, как в Нью-Йорке, и проблема исчезнет.

:) Представила разговор на кассе в маркете, как вы ранее пересказывали - в Канаде.

:) Представила разговор на кассе в маркете, как вы ранее пересказывали - в Канаде.
французского увы, не знаю. Английский - знания есть, нет разговорной практики. Но это поправимо же :).

французского увы, не знаю. Английский - знания есть, нет разговорной практики. Но это поправимо же :).
Кроме Квебека есть и другие провинции, где официальный язык - английский.

Тільки що у оповіданні Михайла Коцюбинського "Поєдинок" трапився мені ЕТЕР. :)

Ось двобiй я частiше зустрiчав в украiнськiй лiтературi, нiж поединок, чому й запитав

Ось двобiй я частiше зустрiчав в украiнськiй лiтературi, нiж поединок, чому й запитав
В українській мові багато синонімів.

ДВОБІЙ, бою, ч. 1.
,
з
;
.

4. присл., у сполуч. з прикм. Підкреслює винятковість ознаки, названої прикметником; виключно. Обертаєшся назад на захід сонця, і перед тобою знов іншадивна картина, вже чисто гірська (Нечуй-Левицький, II, 1956,385); Правда, що й та енергія, яка є, чисто пасивна — я таки лінюх, кажучи по правді! (Леся Українка, V, 1956,268);

СУТО, присл.
1. Тільки; виключно; чисто.

ЧИСТО по интуиции. :)

СУТО от СУТНІСТЬ, то есть, без вариантов.

1. По деяким своїм реакціям я ЧИСТО холерик. Немов би, більш за все, скоріше за все, таки,..
2. Я СУТО холерик. І крапка. :)

У Нечуй-Левицького є дуже гарні синоніми до жіночих сідниць і стегон. Тільки я не запам*ятала. У тексті зрозумію, про що йдеться.

Останнє редагування:
Интересное старое слово. :)

Затлівся присок дрібними зірками,
та вогник не спалахнув ні на мить

Ніч південна — мов хутро.
Золотий присок зір
Жевріє тихо в запалі небеснім

Назад
Зверху Знизу