Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Евакуюйте дітей

• Автор теми Автор теми utro
  • Дата створення Дата створення
Да, конечно. Но в теме про инжектор лады-калины тоже могут писать все, и даже я, не так ли? Но где я, а где инжектор лады-калины :D
Час вже перейменувати тему. Цю, не про калину) Безліч жеж варіантів. Ну наприклад: "Сцикуни vs герої". "Як стати героєм, не привертаючи уваги психіатрів". На про хуї ще зарано)))
Ну таке)

Кстати, в Харьков приезжают на побывку бегунцы из Европы - О УЖАС! - с маленькими детьми.
Как яжимать может везти своего ребенка в такое опасное место? :)
Значит, сидит там уже не в страхе?

Уточните - "бегунцы" из Европы, или беженцы из Харькова? И ещё - зачем ты постоянно провоцируешь конфликты в этой теме и других темах про самостоятельно эвакуирующихся и эвакуированных? При этом ещё и постоянно строчишь жалобы Димоксу, когда тебя называют теми словами, что ты есть на самом деле.
Убилнах. :)
Ты, наверное, таки мазохист - Ну ударь меня, ударь... ну пожалуйся Димоксу!
А я даже не знаю, куда писать эти жалобы.
Я тебе скорее плюсик поставлю в репутацию за минуты веселья при чтении твоих креативов.

Поставила.
:)

Час вже перейменувати тему. Цю, не про калину) Безліч жеж варіантів. Ну наприклад: "Сцикуни vs герої". "Як стати героєм, не привертаючи уваги психіатрів". На про хуї ще зарано)))
:клас:
Заздрю цукеркам Бахмута :D
:пиво: Добрий вечір, як ваші справи? Сподіваюсь, у вас і у вашої родини все добре :)

Давайте не будем глобализировать ) ХФ хорош для вполне определенных целей и не надо их подменять. Поверьте, форум последнее место, где я буду обсуждать свои действия, их вектор и эффективность - просто потому что уж больно токсичное место.
Поэтому предлагаю оставаться в рамках дискуссии, а действия в реале оставить для действий в реале, а не для обсуждении здесь..

Это какой то непостижимый феномен, если мужчина к тебе хорошо относится, он тут же начинает учить тебя жить и давать советы. ))))) Спасать, защищать и делать твою жизнь лучше ))))

Тут я не согласна, многие, нпр., пока я не подняла вопрос об абсурдности сюжетов о детях их Бахмута и пр. даже об этом не щадумывались. Да и само обсуждение иногда позволяет увидеть новые ракурсы проблемы.

Понятно )
Действия не надо обсуждать, их надо делать. В данном случае неважно, какого пола я или вы, зря вы ерничаете, я на полном серьезе писал, как человек человеку.

Совет без запроса - это всегда нарушение границ, даже при симпатии/дружбе
Верно, поэтому прошу прощения, что нарушил ваши границы, сделал это сознательно, но без каких-либо обязательств с вашей стороны, считайте, что мои комментарии привиделись вам на заборе или в небе - делайте с ними, что посчитаете нужным. Просто в свое время некоторые люди, бывало, мои границы нарушали советами, видя, что я могу пойти неверным путем, и кое-что я намотал на ус, прислушавшись к ним. Успехов!

Тобто правильні волонтери – це ті, які допомагають емігрантам у ЄС і забивають болт на мешканців Бахмута?
Якщо мешканці Бахмуту самі забивають на своїх дітей - чому інші мають життям ризикувати? Хай домопогають тим, хто потребує. Взагалі тут червоною ниткою через усю тему ця думка.

Тобто правильні волонтери – це ті, які допомагають емігрантам у ЄС і забивають болт на мешканців Бахмута?
Мешканцям Бахмуту, як і іншіх населених пунктів Донбасу, пропонували єваюкуватися ще влітку. Так хто їм лікар що не поїхали?

Не звертайте уваги та не витрачайте свого часу - то провокатор, системний.
Не знали, хто винний у війні та жертвах, ні?
Після Маріуполя? .... Вінниці? .... Чи Краматорська?
Українці і тільки вони винні в тому, що сталось.

А, ну тоді без базара. Канєшно ж допомога потрібніша тим, хто зараз у ЄС. А хто в Бахмуті лишився – то асоціальні елементи, вороги народу, їх взагалі треба урізати в правах.
Ось яка думка йде червоною ниткою через усю цю тему.
Допомагають і тим, хто в Україні. Але чомусь гуманітарка переважно в супермаркетах на прилавках :незнаю:

А могло таке бути, що на поганих умовах пропонували?
Ось я, для прикладу, пропоную харків‘янам евакуюватися до нас у село. Сюди нічого не прилітає.
І буквально по сусідству зі мною стоїть порожня хата. Правда, вже без вікон. І роботи в нашому селі нема. Але то дрібнички, головне – безпечно! Приїжджай. Дати тобі адресу?
Ниуясобі. Умови погані? Краще щоб бомба розірвала? Капец.

• Це лайк!
Реакції: utro
Українці і тільки вони винні в тому, що сталось.
не знаю хто це написав. так і не зрозуміла. але ця людина права.
якби ми жили інакше, з іншою мораллю та принципами. того б нічого не було.
нажаль.
але хтось і тут зригнув, а хтось залишився і відповідає за свої попередні вчинки.

чому інші мають життям ризикувати? Хай домопогають тим, хто потребує
це кому? вам потрібніше чи шо?
єбать ви все такі гнілючи душевні *****аси.
що ця ***** тупорила утро пропонує, не допомагати людям в жахливих умовах, бо вони самі винні шо там. а от вас повинні зустрічати з короваєм ***ть десь у Европі.

Дорослі люди, звісно ж, впливають на свою долю, і відповідальність за свої дії несуть, і якщо хочуть жити щасливо – мусять думати наперед і про власну безпеку, і про решту можливих проблем. Але! Якщо проти них хтось вчиняє злочин, то злочинець винен більшою мірою. Ти згодна?
саме цього можна б було уникнути.
якби:
не розкрадали армію
не цілували в дупу братськийнарод
не йшли на поводу у ****и з першого дня незалежності
не розкрадали бюджет
були би сильні і вжє в нато, чи де інде. не важливо.
взагалі жили так як живуть західноєвропейськи країни, з їх принципами.
мали б свою національну гідність та ідентичність
та багато чого ще.

а так. так це схоже саме на:

в цьому випадку по вині ми на першому місці. злочинець скористався можливістю яку ми йому принесли на блюдечку.
навіть після 14 у головах у людей нічо не змінилось.

це кому? вам потрібніше чи шо?
єбать ви все такі гнілючи душевні *****аси.
що ця ***** тупорила утро пропонує, не допомагати людям в жахливих умовах, бо вони самі винні шо там. а от вас повинні зустрічати з короваєм ***ть десь у Европі.
Що? Чув звін, та не знаю звідки він.
Ви-то взагалі теж і близько не показової моралі, незважаючи на форму.

Ви-то взагалі теж і близько не показової моралі, незважаючи на форму.
в мене як раз мораль надто висока, для того что б такі як ви взагалі змогли зрозуміти та хоч якось осягнути то.
чітки принципи. не ссаної миші. перепуганої.

Назад
Зверху Знизу